Buburuze de Ian-feb2011 - BV MADA!HAI ZUMZU !(145)
Raspunsuri - Pagina 15
luciact spune:
da Mirela unde e????stie cineva ceva ???
33+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
florintunde spune:
BINE AI VENIT PE LUME MARIA CLARA ..PRINTESUCA LUI MAMA!SA FI VIOAIE SI FRUMOASA CA UN FLUTURAS!

Tunde
31 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
blue_night spune:
Zumzu draga, eu nu scot inca motatele pentru tine, astept sa ne spui ce ai hotarat! Sau poate sa ne dai vestea cea mare ca buburuza ta s-a hotarat singurica sa se indrepte spre lumina!
Anca
in saptamana 39 cu
Diana Maria
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)
fluturas2010 spune:
fetele va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de noi...
felicitari noilor mamici si bebicilor lor, sarbatori cu drag acasa langa brad cu bebe in brate

angi..sunt in spital si aici voi ramane mult timp probabil...tinem legatura..sa imi zici cand mai vii sau cand ai cezariana sa va vizitez..
pt fetele care vor sa nasca natural recomand epidurala...la mine nu era timp...dar o fata din rezerva nu a simtit ceea ce se simte pe viu...iar medicii de aici nu se arunca la cezariene...e totusi un lucru bun...
fluturas mami feicita de MARIA CLARA si ingeras EMANUEL MIHAI
crissia spune:
felicitari mada,sa-ti traiasca puiul sa te bucuri de el.te-ai chinuit mult dar a meritat.
fluturas 
am plans cand am citit mesajul tau,uneori viata e nedreapta.sa-ti dea DD puterea sa treci peste aceasta grea incercare si sa te bucuri de maria.
am vazut poze cu bebelusi de irinuka si shines,sunt adorabili abia astept sa-mi vad si eu bebelusa.
astazi implinim si noi 34 sapt.

34+ cu
Karina-Maria
bebelu86 spune:
Lucia momentan vad k nu a intrat p net. dc nu intra, o sa o sun sa vad ce e cu ea. va tin la curent 

Fluturas la ce spital esti? cu ce medic ai nascut? poti sa ne dai mai multe detalii sa te trec in listutta ??
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
37+ cu
Natalia Maria 
AMR 11 zile pana la marea intalnire 
adryiii spune:
Salutare mamicute!
Fluturash! nici nu stiu ce sa-ti spun! Esti tu destul de puternica! Dumnezeu te va ajuta sa treci cu bine peste toate. Sanatate multa tie si Mariei. Ea va fi alinarea si bucuria ta. Cand poti, cand simti nevoia, oricand...suntem aici!
Mada 23 felicitari! ai reusit! Bine ai venit Matei!
Simo ce baietel scump ai tu acolo! Noroc si sanatate multa!
Imi dau seama ca cu cat se apropie nasterea tot mai multe dureri si stari ciudate sunt pe capul nostru.
Eu am fost la mici cumparaturi ieri. Au durat cam toata ziua si azi e cam ....
Angie, Maimutzica imi pare rau ca nu puteti fi cu sotii vostri in permanenta! Trece repede
Va pup pe toate burticutele si mamicutele!
35 cu
elena alexandra
Mayane spune:
fetelor "disparute", bine ati revenit. 
dangabriela al meu a zis ca daca ma vede cu aspiratorul in nasul lui fi-su’ ma omoara, asa ca am luat de la Carefour un aspirator nazal manual, care sa desface in bucatele sa-l poti spala/steriliza.
Despre soacre nu stiu ce sa va spun... Eu n-am
Pentru soti mai am ingaduinta. Al meu s-a informat din timp si a aflat ca ultima luna inainte de nastere si primele doua dupa o sa fie jale la capitolul comunicare...Noi suntem un Cocktail-Molotov hormonal, dar nici lor nu le e mai bine. Nici celor care sunt la al doilea copil, si cu atat mai mult celor care sunt la primul. Scrie si pe net
www.desprecopii.com/info.asp?id=2633" target="_blank"> Depresia proaspatului tatic. Personal, n-am de ce ma plange.Niciodata n-a fost mai langa mine decat e acum, de cand a aflat ca va fi tatic. Il simt mai aproape ca niciodata, ceea ce va doresc si voua.
Lorich, mama, eu zic sa nu te cocoti pe masa de calcat. Nu ne sade bine contorsioniste. Mai aluneci si mai patesti altele... Si eu in suspectez pe papuasul meu ca s-a intors, ca nu mai face dansuri tribale pe ficatul meu. Acum „ticaie” stanga-dreapta pe ovare si pare ca vrea sa evadeze prin buric... Dar ce-o fi o fi, sanatosi sa fim si ne descurcam noi.
Shines, cum sa fiti singuri? Am suferit aici langa voi. Va asteptam numai cu vesti bune.
Carmen, Codruta, inca va astept cu ultimele "barfe", cum e sa fii mamica?

FELICITARI MADA23!!!

Bun venit bebe MATEI!!!

30+
Darius Alexandru - Mare Papuas ![]()
Bebe
angieangie spune:
eu mai vin pe 19 ianuarie,dar am ramas in Bucuresti la mama..vine si sotul meu pe 24,daca vrei vin eu sa te vizitez intr-o zi dupa ce vine Cristi
iti las nr meu pe pm
ai grija de tine

| Citat: |
| citat din mesajul lui fluturas2010 fetele va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de noi... felicitari noilor mamici si bebicilor lor, sarbatori cu drag acasa langa brad cu bebe in brate ![]() ![]() ![]() angi..sunt in spital si aici voi ramane mult timp probabil...tinem legatura..sa imi zici cand mai vii sau cand ai cezariana sa va vizitez.. pt fetele care vor sa nasca natural recomand epidurala...la mine nu era timp...dar o fata din rezerva nu a simtit ceea ce se simte pe viu...iar medicii de aici nu se arunca la cezariene...e totusi un lucru bun... fluturas mami feicita de MARIA CLARA si ingeras EMANUEL MIHAI |

Angie
+34
bebe jucaus
angieangie spune:
adryyyda e greu dar pt bebe ne sacrificam..dar va avem pe voi toate fetele de aici..marea noastra familie

si va multumesc pentru asta

Angie
+34
bebe jucaus