Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (184)
Raspunsuri - Pagina 18
Eleysa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucia2000 Fetele am gasit ceva interesant aici. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
decenuela spune:
| citat din mesajul lui nyny Neata fetelor. Ce ziceti...? Ma primiti si pe mine cu ai mei pufuleti in clubul vostru? Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) |
e un emoticon cu ochii mari ca cepele.....
si jiji meu e pe 1....wowwwwwwwww
la cat l-ai nascut? ce tare....mai e un petecaret!!!!!!
bine ai venit printre noi!!
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
nyny spune:
Multumesc elefantica.
Sotu' nu a vrut sa fie deosebit ca noi. Norocul lui ca nu uita zilele noastre de nastere. ![]()
Mamica fericita de
Mara (8.03.2008) si de
David (1.01.2010)
Eleysa spune:
LML bbTo!!!! 
LML Andreea!!! 

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

livia1980 spune:
Buna si de la noi...Zgubi nu mai are stare....intr-o saptamana a facut progrese remarcabile....s-a ridicat in picioare in tarc si merge tinut numai de o manuta....Si eu care eram ingrijorata ca de ce nu se catara....
Calculatorul meu e stricat si pana il face....mi-am adus unul care mai mult sta decat merge...
V-am citit pe diagonala..Aseara am fost si i-am luat Mos Craciunul:o minge de la V-tech.care are muzica, se aprinde, il invata numere...fainuta...Abia astept sa vina Craciunul...!
Hai ca fug ca plange...
It's the most wonderful time of the year!

al3csa spune:
Da stiu ca e ceva simbolic treaba cu motzul dar el are 2 coditza cretze si blonde de la 3 ani si asa vrea sa aibe si fisu ... poate il conving sa facem macar treaba cu tava acum la 1 an pt ca la 3 deja stiu ca aurul e aur ca pixul e pix .. cartea carte si asa mai departe si numai are farmec. Petrecere normal ca facem si noi de abia astept 
al3csa spune:
| citat din mesajul lui livia1980 Buna si de la noi...Zgubi nu mai are stare....intr-o saptamana a facut progrese remarcabile....s-a ridicat in picioare in tarc si merge tinut numai de o manuta....Si eu care eram ingrijorata ca de ce nu se catara.... ![]() Calculatorul meu e stricat si pana il face....mi-am adus unul care mai mult sta decat merge... ![]() V-am citit pe diagonala..Aseara am fost si i-am luat Mos Craciunul:o minge de la V-tech.care are muzica, se aprinde, il invata numere...fainuta...Abia astept sa vina Craciunul...!Hai ca fug ca plange... mami fericita dintr-o poveste de Dragobete ![]() It's the most wonderful time of the year!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Minge din aia are si Yannis a primit-o de la mama de ziua lui de sf Andrei si parca ma joc eu mai mult cu ea decat el .. el nu stie decat sa-i mai dea din cand in cand cate un picior si s-o ia la palme ... (tare salbatic Yannis al meu) si o tin mai mult ascuns pt ca daca i-o las mai mult de 2-3 ore / sapt nici nu se mai uita la ea. Off si e asa de frumoasaaaa !!! Eh poate mai incolo!
nyny spune:
la 14.45 s-a nascut David. In noaptea de revelion la 0.15 dormeam de rupeam patul. Dimineata la 8 trebuia sa fim la spital. La 10 alerga sotzu disperat din farmacie in farmacie sa cumpere anestezia.![]()
Sa ne traiasca puii ca de acum incolo vor avea un revelion prelungit.
Mamica fericita de
Mara (8.03.2008) si de
David (1.01.2010)
irrinaa spune:
salutare si de la noi
noi ne pregatim de serbare cu fetita; dupa amiaza e marele eveniment
O sa fie o sezatoare; normal, toti vor fi in costum popular.Am ceva emotii, poate mai mult eu decat ea![]()
elefantica imi pare rau ca inca nu au trecut musicorii si inca tuseste micuta...cu manutza, eu am patit exact la fel ca tine. Vladut a pus mana pe cuptorul incins, vrand sa se ridice in picioare...sotul i-a bagat mana imediat in apa rece, apoi s-a dus cu el la spital.La noi s-a facut basica din prima, pe pulpita degetului mare.Acolo i-au spart basica, l-au dat cu betadina si l-au pansat.Am stat cu pansament cam o saptamana, dar am dat cu betadina si schimbat pansamentul in fiecare zi,acasa.Acum e bine, nici nu are semn.
Pupam sa treaca si la voi cat mai repede
Ruxita spune:
| citat din mesajul lui nyny Sa ne traiasca puii ca de acum incolo vor avea un revelion prelungit. Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) |
.. totusi, nu pricep, de ce a acceptat (mult prea usor) sa faca o cezariana? daca nu existau indicatii clare medicale ca nasterea naturala iti este interzisa... Si eu as fi vrut cezariana si am mai vrut macar epidurala si nu a fost posibil! Ai nascut intr-o clinica privata???
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)