Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (184)
Raspunsuri - Pagina 19
irrinaa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 Salutari fetele Cu intarziere spunem si noi Daria Ioana de Ayanna_xem Stefan de Ana_g Madalina de Satulica Si pentru ziua de azi: BbTeo de Plateea Andreea de Happyella Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Subscriu
nyny bine ai venit!
al3csa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
.. totusi, nu pricep, de ce a acceptat (mult prea usor) sa faca o cezariana? daca nu existau indicatii clare medicale ca nasterea naturala iti este interzisa... Si eu as fi vrut cezariana si am mai vrut macar epidurala si nu a fost posibil! Ai nascut intr-o clinica privata??? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Sa stii ca si Dr meu ar fi acceptat la fel de usor .. ca m-a intrebat cu 2 sapt inainte cum vreau sa nasc (cand inca nu stiam ce ma asteapta) si i-am zis NORMAL! tare si raspicat si cred ca daca ii spuneam cezariana nu m-ar fi refuzat la cum m-a intrebat... dar nu a fost sa fie .. Mi-as fi dorit enorm sa nasc normal!
nyny spune:
Cred ca majoritatea medicilor accepta. Este mult mai comod pt ei. Eu primul copil l-am nascut natural si a fost o experienta foarte dureroasa si traumatizanta. La doua sarcina am fost foarte speriata de momentul nasterii. Am vrut sa nasc tot natural pana in ziua aceea. Toata perioada sarcinii ma duceam lunar la control la cab lui particular iar in ziua aceea m-a chemat la spital. Am intrat intr-o stare pe care nu o puteam controla. Imi era f frica. Bebe se agita rau in burtica. Ma temeam sa nu ii fac si lui rau. A fost o decizie de moment. Nu stiu daca am procedat cum trebuie. Poate a doua nastere ar fi fost mult mai usoara. Nu stiu.
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
tomaca spune:
citat din mesajul lui nyny 29.02.1980 este ziua mea de nastere. Avem se pare numai zile de nastere speciale in familie Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) |
Hai ca esti tare! Chiar voiam sa-ti zic ca v-ati ales niste zile!! Cand mai este ziua ta?
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe
tomaca spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Fetele am gasit ceva interesant aici. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
ma omori tu astea! vreau si eu sa incep odata o cura de slabire si la ispiteee........
varsta lui Tudor
tomaca spune:
citat din mesajul lui al3csa Da stiu ca e ceva simbolic treaba cu motzul dar el are 2 coditza cretze si blonde de la 3 ani si asa vrea sa aibe si fisu ... poate il conving sa facem macar treaba cu tava acum la 1 an pt ca la 3 deja stiu ca aurul e aur ca pixul e pix .. cartea carte si asa mai departe si numai are farmec. Petrecere normal ca facem si noi de abia astept de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
faceti in 2 etape. la un an alege obiecte, la 3 taiati cositele
varsta lui Tudor
danyelana spune:
Neatza,
intram sa va salutam si noi ca in wk-end nu am avut timp.
La noi a nins ca in povesti si am profitat . Am fost cu sania am facut om de zapada...
Am pus si poze noi pe cont
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra
Arthur, l'amour de papa et maman
Eleysa spune:
citat din mesajul lui irrinaa salutare si de la noi noi ne pregatim de serbare cu fetita; dupa amiaza e marele eveniment O sa fie o sezatoare; normal, toti vor fi in costum popular.Am ceva emotii, poate mai mult eu decat ea elefantica imi pare rau ca inca nu au trecut musicorii si inca tuseste micuta...cu manutza, eu am patit exact la fel ca tine. Vladut a pus mana pe cuptorul incins, vrand sa se ridice in picioare...sotul i-a bagat mana imediat in apa rece, apoi s-a dus cu el la spital.La noi s-a facut basica din prima, pe pulpita degetului mare.Acolo i-au spart basica, l-au dat cu betadina si l-au pansat.Am stat cu pansament cam o saptamana, dar am dat cu betadina si schimbat pansamentul in fiecare zi,acasa.Acum e bine, nici nu are semn. Pupam sa treaca si la voi cat mai repede Irina mami de Vlad (22.12.2009)& Viviana(30.09.2004) |
Multumim mult!!!
Sa treaca emotiile mamicii si asteptam sa ne povestesti cum a fost
www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
tomaca spune:
citat din mesajul lui nyny 29.02.1980 este ziua mea de nastere. Avem se pare numai zile de nastere speciale in familie Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) |
gata, am rezolvat cu prima pagina
varsta lui Tudor
irrinaa spune:
Vroiam sa va arat ce i-am luat noi lui Vladut pentru Craciun si ziua lui, 2 in 1
asta , difera doar putin la culori, la baza e bleu, nu mov.sper sa fie incantat.Ma bucur ca tine pana la 22kg, asa ca il poate incerca si fetita
cu motul..noi nu il luam acum, nasii nu pot veni, asa ca amanam , poate la vara.Pana atunci ii mai creste si parul.
fug ca nu ma mai lasa sa stau la calculator...pupici