Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (184)
Raspunsuri - Pagina 16
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui al3csa Si buna dimineata! (pot sa zic asa?) Noi ne-am trezit pe la 8jumate, am papat si pe la 11 iar somn .. doarme si acum . Ruxita se poate sa se joace cu papusi avand in vedere ca din ce in ce mai multe fete se joaca cu masinute! Trebuie sa foloseasca cineva si papusile lasate de ele nu? sarbatoritilor de azi Eu sunt cam chiuna un pic .. cand m-am trezit parca aveam nisip in ochi ... Deci Lorex sa inteleg ca ai mai iesit o leaca din butoi de ai inceput sa ne scrii macar asa cate putin de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
Da! Ma gandeam si io ca fetitele din ziua de azi se joaca lejer cu masinutele fara sa se considere ceva aiurea... si baietei cu papusi? ... aiurea... Nici macar papusi speciale pentru baieti? Nu prea exista asa ceva... Jucariile astea dezvolta o anumita latura caracteriala sau dexteritate sau abilitate... joaca cu papusile ce dezvolta? probabil relationarea cu bebe mic, sensibilitatea fata de nevoile (imaginare) ale acestuia, role-play de-a mama...
In alta ordine de idei, niciodata n-o sa-i cumpar o arma automata (jucarie), nici pistol cu apa macar... dar n-o sa fiu impotriva unui joc de paintball, dar categoric Nu Arme!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
nyny spune:
29.02.1980 este ziua mea de nastere. Avem se pare numai zile de nastere speciale in familie
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Ruxita spune:
AM facut o selectie de poze (in ideea ca fac calendar). BF cum le-ati redimensionat? Baga aici un pont (care sa nu implice Corel ca n-avem) cum dimensionez ca sa intre mocutza in gaurica ramei si sa nu dea pe-afara...
Plz a nu se cita, ca mai apoi editez, sau sterg mesajul
http://picasaweb.google.com/oxanagh/Calendar?authkey=Gv1sRgCOGe4vPnm5ztdQ&feat=directlink
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
danasor spune:
citat din mesajul lui miremia Va rog sa-mi spuneti si mie de unde ati luat ghetute/cizmulite imblanite pt pufoase. Stiu ca danasor spunea ceva la un moment dat. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) ...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas |
i-am luat de la decathlon www.decathlon.ro/RO/arpenaz-neige-100-baby-147453624/" target="_blank">astea
are piciorul cald cand il scot din ele, si arata mai dragutze in realitate
myky791 spune:
buna ziua.
lorex wb. sper ca problemele sunt gata rezolvate si esti pregatita sa te bucuri de sarbatori cu bobitza ta draga!
cris d, nikole va rog lasati grijile si supararile deoparte si incercati sa va bucurati alaturi de copii de Craciun. gata no more "butoi".multi pt voi sa iesiti din butoi.
mickimica gata motul? mai asteptam detalii cand mai ai timp.
Dece si eu mai am curatenie de facut. mai am de sters flisele in bucat. in mare restul leam facut pe bucatele ca mam apucat acum o luna de curatenia de craciun
Elefantica imi pare rau de incidentul cu manuta, multa sanatate isabelei. stiu cum e cu mucisori, ce scoti din nasul lor ramai traznit. azi cum mai sunteti?
ayanna felicitari pt reusita. nici nu ma indoiam ca nu ai sa te descurci.
nyny bine ai venit in grup. o sa te bage fetele tehnicute in lista.
cam atat va las ca a terminat maisna de spalat.
a uitam vazui poze cu jiji, arthur imbarcat in mos craciun, burtica de anag, burtica de bea, nora-mea la zapada, burtica de lorex, o bobitza cocheta, mara care impodobeste bradul, teo care la felo ajuta pe mami la impodobit bradutul nu am cuvinte. toti sunt niste frumosi. sper ca nam omis pe nimeni.
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
myky791 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danasor
i-am luat de la decathlon http://www.decathlon.ro/RO/arpenaz-neige-100-baby-147453624/]astea[/url] are piciorul cald cand il scot din ele, si arata mai dragutze in realitate pui mic |
si uned se gasesc? in carefour? real? eu afi daca zic bine nu am in oras. mersi
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
al3csa spune:
App de ghetute incercati si www.bebestore.ro/incaltaminte-copii/incaltaminte-fetite/" target="_blank">aici poate va place ceva. Eu m-am indragostit de vreo 3 perechi .
Elefantica ma tot gandeam la tine cu mancare speciala de ai facut-o tu pt Isabela. Am incercat si eu multe minunatii din astea dar tot clasica supita ii place cel mai mult si o papa pe toata si ii place.
Alexutzza eu ii dau sare de vreo 1 luna cam asa dar un praf atat. Zahar nu i-am dat pt ca am considerat ca nu e necesar. Ce ar trebui sa fie dulce e destul de dulce si fara zahar. Adica mancare pe care i-o dau cu fructe.
Bea felicitari pt premiu. mi-ar fi prins si mie bine vreo 2 cutii de LP acum asa inainte de sarbatori.
micki_mica spune:
citat din mesajul lui myky791 buna ziua. lorex wb. sper ca problemele sunt gata rezolvate si esti pregatita sa te bucuri de sarbatori cu bobitza ta draga! cris d, nikole va rog lasati grijile si supararile deoparte si incercati sa va bucurati alaturi de copii de Craciun. gata no more "butoi".multi pt voi sa iesiti din butoi. mickimica gata motul? mai asteptam detalii cand mai ai timp. Dece si eu mai am curatenie de facut. mai am de sters flisele in bucat. in mare restul leam facut pe bucatele ca mam apucat acum o luna de curatenia de craciun Elefantica imi pare rau de incidentul cu manuta, multa sanatate isabelei. stiu cum e cu mucisori, ce scoti din nasul lor ramai traznit. azi cum mai sunteti? ayanna felicitari pt reusita. nici nu ma indoiam ca nu ai sa te descurci. nyny bine ai venit in grup. o sa te bage fetele tehnicute in lista. cam atat va las ca a terminat maisna de spalat. a uitam vazui poze cu jiji, arthur imbarcat in mos craciun, burtica de anag, burtica de bea, nora-mea la zapada, burtica de lorex, o bobitza cocheta, mara care impodobeste bradul, teo care la felo ajuta pe mami la impodobit bradutul nu am cuvinte. toti sunt niste frumosi. sper ca nam omis pe nimeni. _ Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
Gata motzul, ziceam mai devreme ce a luat.
Acum sunt la curatenia de dupa, si mai ales la transat porc (a se citi corect pulpa de porc). Avenit tata cu porc (porc de porc, crescut la sol si hranit cu bucate alese de la tara ) si tre sa ma ocup de el.
In rest mai avem mancare pt 2-3 zile, ca se pare ca am luat mai mult decat a trebuit. Poze nu am, dar cum primesc de la tata-socru pun si va anunt.
Mai bag un smotru si revin
Miki a lu' Kiti
lucia2000 spune:
Salutari fetele
Cu intarziere spunem si noi
Daria Ioana de Ayanna_xem
Stefan de Ana_g
Madalina de Satulica
Si pentru ziua de azi:
BbTeo de Plateea
Andreea de Happyella
al3csa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui myky791
si uned se gasesc? in carefour? real? eu afi daca zic bine nu am in oras. mersi _ Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
Nu! Decathlon este prin Militari ... este magazin el in sine maaare!
Nu stiu daca au si ii supermarketuri desi ma indoiesc!