Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (184)
Raspunsuri - Pagina 15
nyny spune:
Si Mara...este cel mai frumos cadou. Ea chiar nu m-a lasat sa respir de ZIUA MAMEI. A fost foarte cumintica cat a fost bebelus spre deosebire de fratele ei care este un nazdravan de prima clasa. Nici cand il alaptam nu statea cuminte.
Mara este o domnisorica de 2 ani si 10 luni. Il iubeste f mult pe David dar este si f geloasa. Merge la gradinita, vorbeste f mult, se imbraca singura... fetita mare ce sa mai povestim.
Cum spuneam David este f activ. Merge de la 10 luni si in fiecare zi face cate o boacana. Intr-o zi a cazut din premergator, in alta zi din patutul lui. Se catara peste tot si trage de toate sertarele. Are 3 dinti si il supara de vreo 2 sapt al 4-lea.
Cand ziceam ca am terminat cu Mara cu pampersii si cu iesitul dintilor am luat-o de la capat. Este f greu cu 2 copii mici dar este si f frumos. Noroc cu mamaia care ne ajuta in fiecare zi cu mancarea, cu curatenia...
Eu am fost nevoita sa ma intorc la serv la o luna dupa ce l-am nascut pe David. Avem o firma de care trebuie sa ne ocupam (eu si sotul). Ma duceam 2 ore la serv, ma intorceam acasa sa alaptez si plecam iar.
Si uite asa a mai trecut un an...
Acum de sarbatori mi-am propus sa stau acasa cu copiii si v-am descoperit pe voi.
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Ce-i va aduce www.toyz.ro/promotii/campanie/65/" target="_blank">Mos Craciun Iuriei Si pt baieti cuminti, mai mari sau mai mici..www.toyz.ro/masinute-radiocomandate/silverlit/ferrari-california-1-50-cu-radiocomanda-touchscreen/" target="_blank">una idee _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
wow! vreau si io o astfel de papusica! Baietii se joaca cu papusi? Numai cei efiminati? (erau papusi de imbracat cu magneti si pentru fetite si pentru baietei)... chiar baieteii nu se joaca cu papusi de niciun fel?
... ref la Altzheimer... nicio sansa, am o memorie de elefant(a)... tre s-o conving pe ayanna sa ma invete cum se goleste mintea de reminiscente inutile vechi de milenii...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
micki_mica spune:
Savurez cafeluta de la Dece, , si venim cu impresii dupa motz, care a fost f frumos, cel putin asa zic eu, inca nu am feedback, decat reactii politicoase , ca asa sunt eu, trebe feekback.
Kiti a ales:
1. stick (de memorie pt calc)
2. cartea
3. ap foto
Desi erau bani, carduri, aur, telefon, pix si nu mai stiu ce, el a preferat sa arate ca e mai tehnic. Ma bucur tare mult pt ca a ales cu cap si mai ales pt carte.
Ma intorc la treaba (ca a mai ramas de ieri cate ceva de facut).
Va si va doresc o zi frumoasa si usoara!
Miki a lu' Kiti
Ruxita spune:
citat din mesajul lui lorex Ce-i va aduce www.toyz.ro/promotii/campanie/65/" target="_blank">Mos Craciun Iuriei Si pt baieti cuminti, mai mari sau mai mici..www.toyz.ro/masinute-radiocomandate/silverlit/ferrari-california-1-50-cu-radiocomanda-touchscreen/" target="_blank">una idee _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
wow! vreau si io o astfel de papusica! Baietii se joaca cu papusi? Numai cei efiminati? (erau papusi de imbracat cu magneti si pentru fetite si pentru baietei)... chiar baieteii nu se joaca cu papusi de niciun fel?
... ref la Altzheimer... nicio sansa, am o memorie de elefant(a)... tre s-o conving pe ayanna sa ma invete cum se goleste mintea de reminiscente inutile vechi de milenii...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
nyny spune:
Si la mine e jale cu netu.
Apropo stie cineva ce trebuie sa fac sa-l bag si eu pe David in lista pufuletilor? Am inteles ca trebuie sa ma loghez cu userul comun "Pufuleti 2010". Parola cum o aflu?
al3csa spune:
citat din mesajul lui nyny Si la mine e jale cu netu. Apropo stie cineva ce trebuie sa fac sa-l bag si eu pe David in lista pufuletilor? Am inteles ca trebuie sa ma loghez cu userul comun "Pufuleti 2010". Parola cum o aflu? Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) |
Nu e nevoie sa o faci tu ... o fata tehnicutza va avea grija (cred) tu deocamdata nu o sa poti!
Si bine ai venit printre noi!
al3csa spune:
Si buna dimineata! (pot sa zic asa?)
Noi ne-am trezit pe la 8jumate, am papat si pe la 11 iar somn .. doarme si acum .
Ruxita se poate sa se joace cu papusi avand in vedere ca din ce in ce mai multe fete se joaca cu masinute! Trebuie sa foloseasca cineva si papusile lasate de ele nu?
sarbatoritilor de azi
Eu sunt cam chiuna un pic .. cand m-am trezit parca aveam nisip in ochi ...
Deci Lorex sa inteleg ca ai mai iesit o leaca din butoi de ai inceput sa ne scrii macar asa cate putin
miremia spune:
Neatza fete!
Nu e netul vinovat, site-ul merge greu.
Nyny bine ai venit! O sa te trecem noi pe prima pagina, daca vrei ne poti lasa si ziua ta de nastere.
Lorex multam de raspunsul cu ghetutele, o sa trag o fuga azi.
Spor la curatenie fete harnicute!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas
myky791 spune:
citat din mesajul lui tomaca Daria Ioana de Ayanna_xem Stefan de Ana_g Madalina de Satulica Sarbatoritii de astazi BbTeo de Plateea Andreea de Happyella varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe subscriu. |
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
nyny spune:
Multumim pt primire. Ce bine era daca va gaseam mai demult.
Toata lumea imi spune ca la al doilea copil ai deja experienta si stii ce sa faci dar sunt atat de diferiti....