Comori de nov-dec 2004 (207)
Raspunsuri - Pagina 18
monica-elizabet spune:
Buna fetelor, am intrat si eu sa-l felicit pe Paulica...pentru el a fost un pas imens...si-a invins o teama aceea de a canta nu cu o persoana ci cu 200 de persoane si nu a cantat oricum ci f frumos...premiile asa cum zicea si Paxela...nu sunt intotdeauna cele care trebuie... el a dat pe scena tot ce a putut mai bun...eu am fost tare mandra de el pentru ca a inceput de putin timp sa cante si s-a tinut f bine...sigur o sa ajunga f departe cu parinti ca Ioana si Mihai nici nu se poate altfel
va pup pe toate si ma bucur ca sunteti bine...eu din pacate nu prea am mai intrat asa des...dar abia astept sa vina vara poate incepem intalnirile prin parculete
Otiliav spune:
Felicitari din suflet Paul!Eu cred ca este normal sa fie toti premiati la varsta lor. E timp pentru concursuri pe bune mai incolo.
Si eu m-am mirat ca Ana a primit un trofeu dupa meciul de handbal (toti au primit). Si zau ca in afara de tinut de cateva ori mainile sus si luat n goluri in poarta altceva n-a facut in cele trei mini-reprize. Dar cred ca e cea mai la indemana modalitate sa-i stimuleze.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
fulguletz spune:
chiar ma gandeam deunezi ce-mi face cuscra monica si gand la gand . ce mai face nora mea?
felicitari lui Paul! si chiar nu conteaza ce premiu a luat! important e ca a participat si a reusit sa cante in fata atator oameni! conteaza ca invata sa aiba incredere si sigurantza in el insusi! orice experienta de acest fel e binevenita, atata timp cat isi doreste el !
apropo de stimulari! pe David l-ar durea SIGUR in cot de diplome , in schimb , il doare daca ii promit ca ii iau o jucarie (dorita mult)...De ex. a invatat sa inoate cu gandul la jucaria promisa, altceva nu l-ar fi stimulat. Sau nu mai are noaptea pampers pt ca i-am promis ceva daca trei nopti la rand(apoi am marit intervalul) nu face pipi in pat. La noi a functionat super. Cred ca nu e suficient de matur sa inteleaga importanta unei diplome(haha ca eu am o gramada de diplome si pana acum nu prea pot sa zic ca mi-au folosit nici la wc), dar e suficient de matur sa devina repede fustrat daca cineva ar fi inaintea lui la o competitie
eu personal urasc concursurile ! nu-mi creau decat emotii si stres, nu imi amintesc nimic pozitiv de pe urma lor...uram olimpiadele si d-alde d-astea...bine ca nu m-am calificat prea des
cred ca cele mai frumoase, relaxante sunt concursurile sportive!
otilico, cred ca te-ai distrat cand ai vazut-o pe Ana mare handbalista mare!bravos! la asa ceva as merge cu drag!
mami de David(1 dec. 04) si Eric(20 nov.08)
eveline spune:
Felicitari Paul! Si eu sunt de parere ca e o mare realizare la varsta lui sa canti pe o scena, super!
Tocmai am "spionat-o" un pic pe Danette....m-am uitat prin albumul ei. Frumoasa Iris, frumoasa si mamica....mai treceti pe la noi
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
onitza spune:
Buna, fetelor. Mi-ati facut o surpriza frumoasa cu incurajarile la adresa lui Paul. Va multumesc!
MONICA, parerea ta conteaza mult pentru noi! Multumim pentru felul in care il ajuti pe paul sa se pregateasca pentru viata, cu rabdare, intelegere si multa dragoste....dar si muuulta rabdare mai ales cnad e vb de rasfat!
FULGU, nici eu nu=s adepta concursurilor si intotdeauna aveam un nod in gat caND trebuia sa particip la un colocviu......eu eram si mai emotiva decat paul. EU zic ca la varsta lor nu se mai pune problema sa participe la ceva ce nu le place, paul de ex s=a facut bine inteles cand ne-a demonstrat ca nu ii place la dansuri....cu pianul vad ca ii place, crede-ma ca as renunta daca l=as vedea impovarat sau trist ca merge la pian. Nici eu nu -s de acord sa urmeze un curs doar de dragul parintilor sau ca sa isi implineasca ei un vis.
Otiliav spune:
Ha ha, m-a pacalit fimea.
Bine a fost o pacaleala slaba de tot. Am iesit afara sa le chem la masa si ea mi-a spus ca pantofii mei sunt pe patul ei. Iar eu nu intelegeam ce i-a venit pana mi-a spus ca doamna invatatoare i-a sfatuit sa faca glume azi
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
onitza spune:
Paul mi-a facut-o si el: vine pisiceste la mine si imi spune ca de azi inainte va fi baietel cuminte. Dupa ce isi primeste pupicul sare in sus de bucurie cu "Pacaleala de 1 aprilieeee!"
mirandolina spune:
ptiuuuu! voi stiti ca mi-am luat-o si eu de la ala micu'? Cand ii luam de la gradi, Adam mi-a zis ca a facut pisulici pe el pe cand ii dadeam pantalonii in jos sa vad cu ce e imbracat sub blugii pe care abia ii pusesem (ma si gandeam cum de n-am observat "ceva" in neregula) a inceput sa rada zicand ca e 1 aprilie
mirandolina spune:
Cu riscul de a-mi incasa un cos cu rosii...
Va rog sa nu ignorati eforturile Asociatiei MAME de a reamenaja sectia de pediatrie a spitalului Fundeni, donand 2 euro prin sms la 874.
Un gest simplu pentru voi, o raza de speranta pentru copiii bolnavi de cancer.
ionela roxana spune:
Buna seara la toata lumea!
Fetelor va multumesc ca nu m-ati uita si ma scuzati ca n-am mai intrat de-un veac pe forum.
Suntem teferi cu totii, cu teama in suflet, asta este de la sine inteles, caci teama nu va dispare nici de-acum in 10ani, cel putin din sufletul meu, mai ales ca nu sunt educata in stilul lor; ferice de ei ca pot privi viata cu atata optimism; dar viata trebui sa urmeze cursul, pe fiece zi imi impun mie insumi sa fiu mai tare, mai ales pentru fete;
cum incepe sa se clatine putin(nici nu mai retin numarul) respir adanc si imediat ma gandesc unde sa le adapostesc pe fete;
n-am crezut niciodata ca am sa simnt pe pro-priami pielicica atatea miscari seismice;
in tara n-am plecat; nu stiu daca am procedat bine sau rau, asa am decis eu;
oricum nu ma asteptam sa se reglementeze cat de cat asa de repede;
au reactionat totusi destul de rapid; ma asteptam sa fie mai haotic, dar sa-i multumim Domnului ptr tot ce avem, caci viata nu s stie niciodata!
sa auzim numai de bine si muuuuuuuuulta sanatate puiutilor bolnaviori!