Comori de nov-dec 2004 (207)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Paul a avut azi concursul la pian. A fost Mihai cu el ca e Dani bolnavior si a tb sa stau acasa cu el sa ii dau tratament , chiar mi-a aprut rau ca nu am fost si noi, am stat cu emotii pana a sunat tel de nu va spun! Cea mai mare frica a mea a fost ca nu vrea sa urce pe scena sa cante, dar a vrut bunul Dumnezeu cu noi. Am vazut filmuletul, mi-au dat lacrimile, acum stiu ce simt Alexa si Alex cand isi vad copilasii pe scena. Tati era mandru de el ca a cantat corect, asteptam si parerea profesionistilor. , de fapt, a Monicai, careia ii multumim foarte mult pentru cat de bine s-a ocupat de coilasi. Ei si acum sunt la Dinu Lipatti, Monica probabil ca este extenuata, a venit cu mai mult copilasi la concurs din cate am inteles. Doamne ajuta MOnica sa ai rezultatele dorite din partea elevilor!

Mergi la inceput

Premiul III la concursul de pian.
Bravo, Paul!

Mergi la inceput

Paul la COncursul "Brave Claviaturi".

http://family.webshots.com/video/3015800240043849721EdkkJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Felicitari Paul!!!

Onitza ai vazut ce baiat mare ai? si eu zic sa nu iti para rau ca nu ai fost acolo, pentru ca mai mult ca sigur pe el faptul ca tu nu ai fost la ajutat, se rusineaza foarte tare de parinti, eu stiu dein experienta spectacolelor, ca mereu copii oricat de buni ar fi mereu sut cu ochii la parinti sa vada ce parere au, si sa isi caute aprecierea,iar cand se mai intampla "accidete" mici greseli, daca mami nui totul e ca la carte sunt vedete si contiua ca si cum nimic nu s-ar fi itamplat, in schimb daca parinti sunt acolo se pierd rau

Monica felicitari pt ceea ce reusesti sa faci cu micii cantareti

Oti, mai poti mami? cum e cu 3?

Mergi la inceput

Alexa si eu am simtit ca e mai bine pentru el daca merge decat cu tati, MIhai fiind cel care se ocupa de Paul pe partea de pian...dus la sedinte, stat cu el la "auditiile" de pana acum, repetat cu el acasa....si acum mers la concurs. Paul se pare ca a inceput sa isi revina din problematica timiditate care il facea chiar si pe el sa se simta neintegrat....din ce am observat foarte tare a ajutat logopedia...dar si dansurile (deci jocuri in grup) si acum pianul...de pian sunt foarte incantata, il dezvolta frumos.
Azi mi-am calcat pe inima si l=am lasat sa faca ....ce a vrut! NU se intampla des lucrul acesta...de fapt daca ma gandesc bine e prima data. SI a fost atat de fericit!!!!!!! Am mers in mall, i-am luat o jucarie preferata, am fost la cofetarie, acasa la pc, la jocuri, am vrut sa il rasplatesc pentru curajul lui, munca lui...da, ca si cum ar fi castigat de fapt premiul I, am vrut sa ii dau curajul de a mai participa si alta data.

Mergi la inceput

Bun, situatia e in felul urmator: in momentul postarii mele ca paul a luat premiul III nu stiam detalii, MIhai ma anuntase la tel, mai multe am aflat acasa, dupa ce au venit baietii. Eu credeam ca au existat si premii gen mentiune sau copii care nu au castigat deloc, de aceea ma bucurasem eu f tare de paul ca a luat premiul III....INSA....toti copiii au castigat din randul premiilor I, II sau III...deci practic paul a luat premiul "cel mai slab". Nu asta conteaza (desi Mihai mi-a spus ca au fsot copilasi care s-au mai pierdut, sau unii copilasi au avut cantecele usurele), noua ni s-a parut ca s-a descurcat bine si ca a evoluat mult. Pentru noi, asta a fost cel mai important....NU stiu, m-am simtit datoare sa spun clar cum au fost lucrurile, nu sa las impresia mesajului postat anterior. Pentru un prim concurs, noi suntem mandrii de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Yuuupiiii! Avem un premiant si numele lui este Paul!!! Bravo Paul!

Nu va spun ca ofticata am fost ca v-am scris mesaj luuung acum cateva zile si cred canu m-am logat, asa incat m-am dat cu capul de masa (vorba vine ) cand am vazut ca nu-i... asa ca de suparare nu am mai scris, na!

Dar acum, la asa veste mare, nu puteam sta deoparte! bravo paul! I, II, sau III...ce mai conteaza, diploma a luat? Ca Matei e suparat nevoie mare ca nu are si el macar o diploma amarata... Ma gandesc sa ii falsific eu una si sa vb cu doamna sa il faca fericit.

Buna e ca Adam a fost la vaccinul de 4 ani si a primit acolo diploma de curaj...iar matei nu are ca pe vreme a lui nu era

In rest sunt cumintei, poate cam karatisti in functie de tema zilei servita de baietii din gradinita. inca asteptam caldura care intarzie sa vina...

Cam atat despre noi, alta data stau mai mult....Va pupez si va doresc o saptamana linistita!

Mergi la inceput

MIRANDOLINA, multumim frumos.

Fa-i tu o diploma gen "cel mai bun matematician", asta dupa ce ii dai niste exercitii usurele de socotit (1+1, 1+2, etc) si cateva liniute, apoi inmaneaza-i diploma...si la cat de istet e, ii poti face si lui Adam la fel. LA gradi ma gandesc ca nu prea ar merge, de principiu ca ar vedea ceilalti copii si atunci ar tb sa le faca tuturor. Daca ai posibilitate sa faci tu pt toti atunci poti veni cu ideea iar doamna va fi linistita ca nu tb sa faca ea diplomele ci eventual sa conceapa fisele....ceea ce nu e mare lucru, nah!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Daaa, m-am gandit si la asta, ca oricum eu le concep multe fise de lucru, cu fel de fel de tematici. Insa marti cand am fost l agradi tocmai premia o fetita care participase in toamna la un concurs... chiar si fetita uitase si parea nedumerita cum de o striga pe ea singura la diploma

Oricum, am de gand sa il stimulez cumva, pentru ca poate il determin sa puna mana pe creion, zau! Prefera sa scrie si sa socoteasca direct, fara a mai scrijeli semnele grafice +, -, =, bastonase ...in acest fel evident ca forma de lebada a doiului nu ii iese in veci ... mai incercam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Mirandolina, si Silviu e la fel, face in minte ce vrei tu, desparte orice , spune pe litere orice cuvant, dar cand e de pus pe hartie.... mai bine nu
eu am decis sa ii las 1 luna 2 de pauza completa acasa, gata fara nimic de genul teme, poate asa mai uita ca nu are chef, si asa mai e putin pana la scoala si are acolo timp destul sa scrie.

Onitza important pentru el este ca a iesit si a fost la inaltime, si ca a luat un premiu, oricare ar fi fost el, chiar si de participare si tot era de ajuns, iar el trebuie sa simta asta, din nefericire in tara asta premiile se dau "altfel"
fiind in lumea lor, deja mi sa luat de ele importanta e experienta lor de viata, eu am zis ca voi evita pe cat posibil orice inseamna competitie in domeniu

Mergi la inceput