Comori de nov-dec 2004 (207)
Raspunsuri - Pagina 19
paxela spune:
ionela , ma bucur din suflet ca sunteti bine, va pupam si va dorim multa putere si mult curaj in continuare
onitza spune:
IONELA, cat ma bucur ca sunteti bine si ca ai scris!!!!! Ne mai arati si noua printesele tale?
FETELE, cei de la INTUITEXT au o oferta f buna, orice CD la 12 ron, uitati aici:
http://magazin.intuitext.ro/geografia-romaniei-clasa-4
fulguletz spune:
ionela, ne bucuram ca sunteti bine . Poate ne povestesti mai mult despre fete, cand ai imp. Voi stati departe de Tokio? mai exact de Fukushima?
as fi curioasa sa stiu care este de fapt situatia reala, ca media prezinta de multe ori situatia destul de tragic si ireal.
mami de David(1 dec. 04) si Eric(20 nov.08)
ionela roxana spune:
onitza si fulguletz multumesc mult!
eu ma aflu la 50km departare de Tokyo si la 2kush50-300km? fata de Fukushima;
eu nu stiu ce fel de stiri circula prin Europa, din ce-am vorbit cu ai mei, din tantar se c-am face armasar;
sunt constiienta ca riscul este muuuult mai mare de a fi aici sau de a fi in alta parte, dar asta nu inseamna ca toata Japonia ar fi radiata;
eu incerc prin toate mijloacele si puterile mele sa-mi pazesc odraslele cat mai bine, dar nici nu pot trai ca intr-un bol de sticla;
adevarul este ca apa este um pericol; nici inainte nu consumam apa de baut de la robinet, deci foloseam numai cumparata; acum nici nu se mai disucta; am lazi intregi de apa baubila in casa, ceaiuri si alte sortimente; cererea de apa este fff. mare, si nici nu se poateface fata cerintelor, dar ei muncesc din greu sa ridice industria la acelasi nivel cat de cat;
problema energiei este mare, sa speram ca or s-o rezolve cat de cat; lumina a fost intrerupta de cateva ori, dar se lupta sa nu o intrerupa; de vre-o 10 zile nu au mai intrerupt-o, si au spus ca nici pe timpul verii nu o vor mai intrerupe; intrerupand lumina au ajuns cu industria la un nivel ffff. scazut si se ajunge la panica; totul merge pe lumina; toata lumea intelege problema si se coopereaza foarte bine; ei sunt ffff. uniti si asta este un lucru ffff mare;
marea problema este acum apa marii, care din pacate in zona respectiva este fff. murdara; s-a stopat pescuitul, orice fel de peste din zona aceea este la un pret fff. jos; ei spera ca in timp de 8-10 zile sa se reglementeze oarecum, dar eu personal momentan nu prea mai am curaj sa cumpar din acea zona nimic;
legumele, fructele sunt controlate la maxim;
acum fiecare decide ce doreste, cumpara sau nu cumpara; ei facand apel la populatie sa-i ajutam pe agricultorii din acea zona, cumparand produsele lor, ptr. ca sunt in regula, dar fiecare hotareste ce doreste
eu sper din tot sufletul ca situatie sa se stabileasca mai repede; zona aceea era fffff. bogata in de toate, renumita; asta este momentan ne aprovizionam din alta parte.
pana acum scolile au fost in vacanta de primavara, se va incepe un nou an scolar.
pitica mea Emily pe data de 8 luna asta va merge la scola clasa I, iar cea mare Arisa clasa a IV; am fete mari de-acum; sunt si emotionata, dar si mandra de mine ca au crescut mari, dar si trista, caci devin batrana!, dar asta este viata!
sa ne auzim cu bine, si multa sanatate puilor!
onitza spune:
IONELA, emotionant mesajul postat de tine!
Am citit de japonezi cat sunt de uniti si e lucru mare, mi-e groaza sa ma gandesc cum ar reactiona romanii dupa o asa tragedie.
paxela spune:
cu asta ne ocupam noi timpul http://www.facebook.com/album.php?aid=36351&id=100001544728990&l=f657f2de71
ieri a avut si domnisoara prima urcare pe scena, sa descurcat super sincer nu ma asteptam la cat e de fitoasa de data asta a facut tot ce i sa zis sa faca, sia ascultat si colegii si fratiorul care mititelul a fost ca un om mare, o baga cand trebuia, o scotea la piesele unde nu avea ce sa caute, iar ea ii dadea manuta si il urma, la noi asta e miracol pt ca de obicei daca el vrea sa faca ceva cu ea trebuie sa se roage inainte
ea nu e genul de copil sa o iei de mana sa o dai mai incolo poti cel mult sa obti un refuz dar de cele mai multe ori obti si fitele aferente lui
sa vedem cum va fi astazi caci avem 2 spectacole unul de la 11 la 3 in militari la plaza, si de la 5 la 8 in baneasa
ochi_verzi spune:
Ionela, si multa putere!
Paxela, felicitari! Sunt asa frumosi, iar Delia are o mutrita de copil sugubat.
Noi ne laudam cu pictura.Ieri a avut loc vernisajul unei expozitii de pictura unde a avut si Diana doua tablouri.Cel cu capra l-a facut prin toamna, iar cel cu iapa si manzul l-a realizat acum vreo 10 zile...expozitia
In rest suntem bine, am terminat si lucrarea pe care am mai modificat-o pe ici, pe colo si astept grilele sa ma apuc de invatat ca timpul zboara.
Sa aveti o duminica frumoasa!
mirandolina spune:
Salutare de la mare!
ne mai tineti minte? Adevarul e ca am avut a luna de cosmar, pe cat de frumoasa se anunta la sfarsit, pe la jumate s-a declansat iadul si abia mai aveam timp sa respir. Visam si noaptea servici Acum ma bucur ca s-a sfarsit, o sa imi revin, si incet-incet, sa pot tine si eu pasul cu lumea inconjuratoare
Mi-ati lipsit! asta era de fapt concluzia mesajului anterior
Ma bucur ca sunt vesti optimiste din Japonia si pentru ca exista nesiguranta fata de vestile ce ajung la noi, iata ce am citit in urma cu vreo 2 saptamani pe net: http://www.gandul.info/news/m-am-enervat-revolta-unei-doctorande-romance-din-japonia-aici-nimeni-nu-s-a-batut-pe-zahar-scrisoarea-manifest-a-ceciliei-manoliu-8074853
Axela am vazut pozele de pe FB. Delia este superba, iar mutrita ei pe bune ca face trimitere la angelicul meu fiu mezin, dar care intr-o zi e capabil sa ne stoarca de vlaga pe toti
Mai presus de orice ma scoate din minti ca "nu aude comanda", oricare ar fi ea. Am fost de ex sa il ducem pe Matei la dansuri, si l-am lasat din mana sa il dezbrac pe cel mare. Adam in sec 2 a zbughit-o pe acolo (e incinta unui hotel, deci va dati seama cat mi-ar lua sa il gasesc) Am vrut sa complimentez o mamica pentru fetita DANSATOARE INASCUTA!!! (traieste dansul cu fiecare celula, jur) dar la fiecare fraza trebuia sa ma intrerup ca sa il chem pe Adam inapoi din explorarile lui. Ii las in fata unui laborator de analize, care are curtea imprejmuita. Le spun sa nu plece din fata usii. Matei era acolo, Adam prin spate, prin niste noroaie demne de el, da? Asta dupa ce inauntru, eu vorbeam cu functionarul si el a cazut pe scari, in incercarea sa ajunga la etaj, sa vada ce-i acolo
Doamne, daca era si Matei asa, cred ca nu-l mai faceam pe al doilea El e cuminte, uneori parsiv de cuminte, in sensul ca il baga pe asta micu la inaintare si el e numai lapte si miere iar tantalaul mic face ce i se spune...doar ca il mai aud uneori pe Matei jucandu-se singur "planul meu sa il fac pe Adam obraznic mi-a reusit"
ioana am vazut si manjii tai si cred ca Paul iti va fi de mare ajutor pe masura ce creste si fratiorul lui.
mihaela am urmarit intreaga expozitie si imi place ater mult dezinvoltura cu care se exprima copilasii. Eu nu imi amintesc de asa activitati cand eram eu la scoala
Felicitari printesei tale!
Gata, ma duc sa urmaresc Discursul regelui, dar sa vad cat pot, ca Adam se joaca in camera lui, refuzand somnul de amiaza prevad o seara obosita pentru el si plansete dupa PC
paxela spune:
O mica parte din noua pasiune .. Silviu si cantatul live
http://www.youtube.com/watch?v=Eed68fXVhlE