Comori de nov-dec 2004 (207)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Fetele... BITS e bine... am vorbit cu ea pe mess... E in Romania de pe 16...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui FELIS

Fetele... BITS e bine... am vorbit cu ea pe mess... E in Romania de pe 16...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Bucatarelile mele
Blogul lui Mihai
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Ce bine! Uhhhh....

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Bravo Paul! Bravo parinti si profesor ca va ocupati de el

Felis asa e debutul la gripa de anul asta, ne-a omorat si pe noi febra 5 zile si apoi am intrat pe antibiotic ca nu mai rezistam.

Ce ma bucur pentru Bits! Nu cred ca ii e usor, sa lasi casa, masa, serviciu, scoala copiilor...si te trezesti intr-o alta lume, dintr-o data... Putere sa le dea DD

Noi suntem bine, baieti nazdravani. Ma cam ia cu ameteala cnad ma gandesc ce comportamente au, dar probabil voi apela iar la psihologul companiei ca sa aflu cum se pot gestiona anumite situatii.
La gradi mi-a cerut doamna carti noi de matematica, logica, pentru Adam, ca cic ape ale lui le-a terminat.
Matei nu e asa vrednic, poate si din cauza ca se lucreaza in alt ritm cu el. Am inceput si eu acasa (cu un stilou ce il aveam de mult) sa exersez cifrele. Si mereu imi spunea ca el nu e obisnuit sa le faca cum vreau eu daca ar fi dupa el, tot de josin sus le-ar face... Incerc sa ii spun ca degeaba e baiat destept, citeste cursiv si butoneaza la telefoane mobile, daca nu va invata sa si scrie tot la coada clasei va fi.

Traim si vedem...

Pupici si sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Mirandolina... si noi de azi pe antibiotic!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MIRANDOLINA, FELIS, sanatate puiutilor!!!! Sa treaca repde uratele de viroze!!!!!
DUpa o lunga serie de raceli, sper as avem si noi o perioada mai linistita, vorba Alexei, de-ar veni mai repde vara cand nu mia racesc deloc!!!!
FELIS, MIRANDOLINA, multumim frumos de aprecieri! La primul cantec nu gresise dar la al doilea da. Ne bucuram ca ti-a placut, mai are mult de exersat si sper sa ii placa in continuare tot ce invata, sanse sunt mari avand in vedere cine il formeaza. Din pacate doar tati se poate ocupa de el acasa cat de cat, de aceea ramane cu paul la curs insa a recunoscut si el ca a ajuns la un nivel la care ii e destul de greu sa tina pasul.

Mergi la inceput

Si Bia are bronsita si e pe antibiotic, noi, astialalti trei suntem doar virozati deocamdata si suntem cu antitermic si sirop de tuse. Ca anul asta n-am patit niciodata.
Multa sanatate tuturor bolnaviorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

EVELINE, sanatate! SI la noi se intampla la fel , e suficient sa ia unul ca e darnic si da la toti. Acum vad ca dupa 2-3 zile de bine, Dani a inceput iar sa tuseasca.

Mergi la inceput

ONITZA - multa sanatate!
Noi suntem convinsi ca am luat viroza de la Bia, adusa de la gradi....virus mutant de-a dreptul.
Oricum era greva la scoli si la gradi la noi asa ca tot acasa trebuia s-o tin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Roxana, sa fii sanatoasa si cat mai multa armonie in casa!

Ca sa vezi cum te tin minte. Ii mixam fructele Iuliei de dimineata si mi-am adus aminte cum ne sfatuiai tu in 2004 sa luam un mixer vertical

Care e faza cu stiloul ca am ratat discutia?
Ana scrie la scoala cu creion.

Ce nu-mi place este ca in ultima vreme s-a facut suparacioasa, vrea sa fie ea prima. Se supara la joc de carti sau la Ludo. Am fost cu ea la un meci de handbal si cand a fost in poarta s-a si pus pe plans cand a luat gol. Sper sa-i treaca repede faza aceasta ca nu-i sta bine asa. Si zau ca nu o cert mai ales ca la exercitiile fizice are doar progrese. Ieri a facut batai la balme de cat s-a antrenat la bare in pauzele din timpul programului. Sunt de doua feluri si si-a pus ambitia sa reuseasca si la cele simultane nu doar la cele care sunt intercalate.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Dama, ce faci mami? Vroiam sa te dau disparuta de ceva vreme si adineauri vazui ca tu vizualizezi acest subiect.
si sper ca sunteti bine!

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput