Comori de nov-dec 2004 (207)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

SI IOnela Roxana e in Japonia.
Fetelor sunteti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui onitza

SI IOnela Roxana e in Japonia.
Fetelor sunteti bine?

Multumesc Onitza! Simteam ca am uitat pe cineva. Sper din tot sufletul sa fie bine fetele noastre din Japonia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Onitza multumim de aprecieri, din fericire pentru noi Silviu asa este, nu stiu cat din ceea ce este el ni se datoreaza noua, dar oricum este un copil deosebit
spun ca nu stiu cat e meritul nostru pentru ca ma uit la sorasa pot eu sa fac ce vreau , ca ei nu ii pasa daca zice nu ramane nu. iar daca in caz ca nu acela este chiar imposibil negocierea lui este.... crancena, pentru ca nu o atingi cu nimic, nu are lucruri favorite( adica are dar pentru ce vrea renunta la orice)nu ii trebuie TV, PC, etc, orice pedeapsa o ia cu capul sus si cu o maturitate debordanta, nu-i nevoie sa-i repet de 2 ori pedeapsa sio insuseste si nu imi da satisfactia de ai reaminti ca e pedepsita, dar in nici un caz nu face ce as vrea eu
am in schimb norocul ca nu este un copil rau, face prostioare dar na la urma urmei e copil
cea mai mare problema a ei este mintitul, ma terminat, nu recunoaste nimic, ba mai mult inventeaza tot felul de chestii, sau minte asa sa se afle in treaba ( ai fost cuminte? daaa, il intreb pe domnul pofesor? nuuu ca daca te minte...)
saptamana trecuta sa certat cu profesoara de engelza.. i sa spus sa taca a zis nu tac, i sa zis sa stea cuminte a zis ca nu vrea, si ca pedeapsa a fost trimisa la colt, unde evident nu sa dus, ca "eu nu stau la colt, nu vreau eu" asa ca na si discuta cu ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

Buna fetelor,

N-a fost intentia mea de a va face sa nu mai postati
Vroiam doar sa stiu daca japonicile sunt bine. Probabil ca nu au acces la internet, curent, sau nu se mai uita pe aici,cine stie.

Haideti sa va mai spun de Tudor cate ceva. Acum e in vacanta si ma steapta in fiecare zi cand vin de la serviciu cu post-it lipite prin toata casa cu declaratii de dragoste de genul" Mame and tate I love you" (remarcati cum scrie mami si tati ) iar pe usa de la camera lor unul mare : "Keep out".

Va pup,

Mergi la inceput

Luminita cred ca esti topita de astfel de mesaje.... ce scump e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Chiar am intrat si eu sa vad ce fac fetele din Japonia... sperram sa gasesc ceva vesti de ele pe aici!!... Sper ca sunt bine desi nu avem vesti!!!... Poate daca cineva are vreo veste vine si zice 2 cuvinte aici..

Paxi... ms.. a fost doar un cadou pt Delia!

Onitza... despre ce Tasha vorbesti????????????

Luminita... crd ca esti topita cd vezi post-it-urile...

Mergi la inceput

Felis, Tasha e cateaua cea noua, cokerita mea, catelul "cuminte", care la inlocuit pe Cip si care sta jos la soacramea( ca altfel nar mai avea copii jucarii), si care e ca un fel de ... taz, diavolul tazmanian ( cred ca i sar potrivi cel mai bine), nu a urcat cand a fost alglomeratie tocmai pt ca e f agitata si sare ca o capra, nu e rea dar e argint viu si intre multi copii... mai bine nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Salutare de la mare!

Cu ultimele vesti de dincolo de lume nici eu nu mi-am gasit energia sa intru pe aici, dar spre rusinea mea am uitat complet ca avem mamici in zona aceea

Luminita iti multumim ca ne-ai amintit!
ma rog la DD sa fie totul bine si sa nu fi patit nimic, ele si cei dragi lor de acolo.

Pentru Paxela si Onitza nu pot decat sa ma bucur ca isi petrec timpul atat de placut Pozele sunt prea putine si prea limitate pentru a descrie veselia ce va inconjoara.

paxela cumva vorbeai de Adam al meu? ca doar Delia e mai mica cu nici 2 luni ... E idem si la fel! In comparatie cu el Matei pare sfant, desi zilele astea chiar si el a parut mai obositor.

Dar, recunosc ca si eu am avut putin ragaz pentru ei, m-am dedicat unor cauze nobile la noi in oras (2 camapanii umanitare) si tin greu pasul cu nazdravaniile lor. Totusi, am in plan ca sapatamana viitoare sa ma infiintez la clasa, sa stau cu ei juma de zi, dimineata.

Cam atat despre noi, ma strecor la culcare ca sunt franta de oboseala... o fi astenia de primavara?!

Mergi la inceput

Va pup pe toate... Tot intru sa vad daca avem vesti... dar se pare ca nu...
Eu am asteptat sa treaca 2 saptamani sa vad cum merge... pt ca am gasit o gradi... unde mergem de 2 saptamani... cate 4 ore... si e foarte fericit... Acum insa e cu febra... in seara asta a trecut de 39...
Sper sa auzim de bine de la fete...
Duminica placuta!

Mergi la inceput

Azi l-am auzit pe Paul cantand la pian... 2 melodii...ffff frumoas a cantat... M-am emotionat!.. Mi se facuse pielea de gaina pe mine... Nu a gresit nici macar o nota... nu ca m-as pricepe... dar totul a fost f melodios... Daca ar fi gresit vreo clapa ceva trebuia sa sune fals... dar totul a fost perfect!!!...

Mergi la inceput