Nov-dec2010. BV PISSI! BV EVA !!!(170)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

fetelor eva a nascut natural fara epidurala si fara epizio...are un bb sanatos si macacios..FELICITARI EVA SI BINE AI VENIT NOAH

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

wow BRAVO..ce inseamna sa lasi organismul sa faca ce stie el cel mai bine La noi mai rar asa, medicilor le place in general sa faca pe-a Dumnezeu, sa decida ei cand se naste un copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

FELICITARI EVA! BINE AI VENIT BEBE NOAH!

mami de Robert Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui vmadelain

[quote]citat din mesajul lui ral_eli

azi dam de baut ca am implinit o luna !

LA MAI MULTE LUNITE si ANISORI!!!

Madalina Mami implinita de Evelina Ioana

MULTUMIM

mami de Robert Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Felicitari, Maritza si Eva! Sa va traiasca puii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Hello!

Ral_eli, MULTE LUNI SI ANI INAINTE, pentru bebe Robert!
Simona, au raspuns fetele ce ti-as fi raspuns si eu, deci nu mai repet. Intaresc doar importanta mentinerii laptelui tau si a eliminarii definitive a LP. Mai ales ca tu ai laptic. Daca n-ai avea, s-ar intelege. Sper ca bebe Stefan sa scape cat mai curand de colici. Oricum, nu inteleg cum nu a dat rezultat Coleif... la Beatrice a mers de minune. Poate-o sa se simta mai bine, totusi.

Eu sunt tare suparata, unul din colacei e spart, cand sa umflu si cea de-a doua parte, pauza. Nu e normal. Si ce ma mai bucuram ca in seara asta il voi pune pe bebe la inotat... de unde! Mai am un colacel, dar ala as fi vrut sa-l dau cadou cuiva, acum ce sa fac?!

Am ajuns la Tg Jiu... maine merg ai mei la tara, la taiat de animale, eu raman singura cu bebe. Nu ca nu ne place, ne-am obisnuit sa fim numai noi doi in tp zilei.
Nu am citit f concentrata si mi-am pierdut din idei, sunt si fff obosita, azi noapte am avut treaba cu domnul iubi si am reusit performanta de a ne pune la somn la 6.30 dimineata. La 9 s-a trezit puiul si de atunci nicio ora de somn in plus. Imi duc de groaza la noapte, o sa fiu zombie. Dar a meritat noaptea alba, am facut bradul cu domnul iubi(primul nostru brad impreuna), am montat amandoi patutul(pana acum nu am avut timp de asta si bebe a dormit f bine in magaoaia noastra de pat) si cand am terminat cu totul, am fost amandoi tare fericiti la final de "lucrare". Va pup pe toate, deja simt ca nu mai rationez. Sunt undeva intre vis si realitate. Somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Buna burtici si mamici felicitari tuturor pt bebei sanatosi si frumosi,si multa bafta celor care urmeaza sa nasca.Am comandat si eu cu voi colacel,am dat si nr de tel,dar nu v-am mai citit,au ajuns colaceii? nu e nici o graba,inteleg ca sunteti ocupate cu bebeii si cu nasterile, sunt curioasa daca au ajuns.

carmen
36+ cu Andrei

Mergi la inceput

de Ana_vio stiti ceva? Banuiesc ca e acasa deja, sa speram ca e totul bine.
ana_o vrem poze mai recente cu David, eventual cu bradul impodobit azi-noapte. Crezi ca o sa stea bebe in patut dupa ce s-a obisnuit sa doarma cu voi?
simona-maris ce zi frumoasa v-ati ales pt botez!Noi il facem pe 29 dec

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui missmj

Buna burtici si mamici felicitari tuturor pt bebei sanatosi si frumosi,si multa bafta celor care urmeaza sa nasca.Am comandat si eu cu voi colacel,am dat si nr de tel,dar nu v-am mai citit,au ajuns colaceii? nu e nici o graba,inteleg ca sunteti ocupate cu bebeii si cu nasterile, sunt curioasa daca au ajuns.

carmen
36+ cu Andrei

Au ajuns colaceii, insa ana_vio87 care se ocupa cu distribuirea lor abia a nascut. O sa mai dureze putin pana se reface si se acomodeaza cu bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya2010

Citat:
citat din mesajul lui missmj

carmen
36+ cu Andrei

Au ajuns colaceii, insa ana_vio87 care se ocupa cu distribuirea lor abia a nascut. O sa mai dureze putin pana se reface si se acomodeaza cu bebelina

Ana, mami de viking Gabriel (6.11.2010)

Minunate sunt lucrurile tale Doamne!

Multumesc mult pt info, bine ca au ajuns. Ana sa fiti sanatosi amandoi ! felicitari !

carmen
36+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Voi pliati partea dintre picioare a pampersului sau o lasati libera, adica puneti un body mai mare, incat sa nu se plieze deloc? Eu am pliat-o mereu, dar de multe ori imi iese pisu ori kk ori pe sus, ori pe la incheietura piciorului si ma gandesc ca poate daca las liber, are loc sa colecteze mai mult... Sau sa schimb nr. si sa trec la 2? Stiu ca va mai plangeati si unele dintre voi de asa ceva, ati schimbat nr. si problemele s-au rezolvat? Iulia are in jur de 4 kg, deci teoretic cel putin, nr. 1 ar fi ok, ca e pt intre 2 si 5 kg... Eu am incercat mai mereu sa fie body-ul cat mai fix, sa nu fie loc mult intre pampers si body, gandindu-ma ca astfel va tine bine continutul pampersului, dar cred ca mai rau pune presiune si face sa iasa pe unde gaseste loc... M-am saturat sa o tot schimb complet ca mi se murdaresc hainele .

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput