Nov-dec2010. BV PISSI! BV EVA !!!(170)
Raspunsuri - Pagina 10
douradoudou spune:
m-am uitat la pozele noi..superbiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ursuletii ..mai este datoare cu poze noi miruna]/b]...danacu pozele alea de langa bradul minimalist ..anadupa ce doarme putin ..allexia care a cam disparut(sper ca esti bine)
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si[b] de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
Elfica spune:
Am uitat sa va povestesc ce mi-a spus noua pediatra legat de medicatia bebelinei in comparatie cu ceea ce mi-a prescris prima pediatra: mi-a spus sa nu ii mai dau calciu, Vigantol sa ii dau doar 2 picaturi, in loc de 3, cat vroia prima (desi nicaieri nu era scris sa dai 3, pana si pentru prematuri scria pe prospect sa le dai 2 picaturi, iar a mea nu a fost prematura!!!). In schimb, mi-a spus sa ii dau 5 picaturi pe zi de Vitamina C Natural, probabil pt ca e iarna si sa ii creasca imunitatea.... Voi le dati bebeilor Vitamina C Natural?
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010
BraveGirl spune:
Felicitari EVA!!! Bine ai venit bebe Noah!
Felicitari proaspetelor mamici care au nascurt de cand n-am mai scris!
Fetele, va multumesc pt cuvinte. Deocamdata nu vreau sa scriu pe forum, spun doar ca nu e grav, dar tot ma macina. Astept sa treaca Craciunul si o sa mai merg pe la medici cu el. Pe 28 avem programata eco, sa vad ce-mi spune si acolo. Ma enerveaza ca pediatra nu stie ce sa zica, neonatoloaga nu a zis nimic de problema, un singur doctor mi-a pus un diagnostic si a fost mirata ca eu observasem problema. Oricum, cred ca pt o mica interventie chirurgicala m-am decis deja, ramane sa vorbesc sa vedem cd o facem.
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
BraveGirl spune:
Si eu sunt restanta cu poze...incerc sa ajung maine la calculator si o sa pun si eu cateva cu minunea mea. Sa vedeti ce flacau are mama , cra-cra!
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
douradoudou spune:
corina
am pus poze de azi
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
lore76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elfica Am uitat sa va povestesc ce mi-a spus noua pediatra legat de medicatia bebelinei in comparatie cu ceea ce mi-a prescris prima pediatra: mi-a spus sa nu ii mai dau calciu, Vigantol sa ii dau doar 2 picaturi, in loc de 3, cat vroia prima (desi nicaieri nu era scris sa dai 3, pana si pentru prematuri scria pe prospect sa le dai 2 picaturi, iar a mea nu a fost prematura!!!). In schimb, mi-a spus sa ii dau 5 picaturi pe zi de Vitamina C Natural, probabil pt ca e iarna si sa ii creasca imunitatea.... Voi le dati bebeilor Vitamina C Natural? Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 |
si eu le dau tot cate 2 picaturi si s-au nascut prematur
Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna
lore76 spune:
citat din mesajul lui BraveGirl Si eu sunt restanta cu poze...incerc sa ajung maine la calculator si o sa pun si eu cateva cu minunea mea. Sa vedeti ce flacau are mama , cra-cra! ========== Corina Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010) POZE |
sanatate multa pt bebe Patrick, bine ca nu e nimic grav
si un de la fete
Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna
anymona spune:
citat din mesajul lui BraveGirl Felicitari EVA!!! Bine ai venit bebe Noah! Felicitari proaspetelor mamici care au nascurt de cand n-am mai scris! Fetele, va multumesc pt cuvinte. Deocamdata nu vreau sa scriu pe forum, spun doar ca nu e grav, dar tot ma macina. Astept sa treaca Craciunul si o sa mai merg pe la medici cu el. Pe 28 avem programata eco, sa vad ce-mi spune si acolo. Ma enerveaza ca pediatra nu stie ce sa zica, neonatoloaga nu a zis nimic de problema, un singur doctor mi-a pus un diagnostic si a fost mirata ca eu observasem problema. Oricum, cred ca pt o mica interventie chirurgicala m-am decis deja, ramane sa vorbesc sa vedem cd o facem. ========== Corina Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010) POZE |
Corina,
si noi facem o mica interventie chirurgicala sapt asta lui bb si am asa niste emotii!!!!....pt ca e cu anestezie
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
crisuletzul spune:
Si noi tot 2 picaturi luam! Asa am primit indicatii din spital!
Bravoooooo Eva!!!! Bebe Noah , bun venit in barlog!!!
Mai putin si e gata odiseea noastra cu burticii.....va continua cea cu ursuleti
Noi va scriem again de la departamentul "papa" ..... Avem ochii mari ca cepele si nu stiim cand o sa avem de gand sa facem nani!!!!!
Are mami o fatzaaaaa
Kitty, de pisicutza Eva!!!
anymona spune:
citat din mesajul lui crisuletzul Si noi tot 2 picaturi luam! Asa am primit indicatii din spital! Bravoooooo Eva!!!! Bebe Noah , bun venit in barlog!!! Mai putin si e gata odiseea noastra cu burticii.....va continua cea cu ursuleti Noi va scriem again de la departamentul "papa" ..... Avem ochii mari ca cepele si nu stiim cand o sa avem de gand sa facem nani!!!!! Are mami o fatzaaaaa Kitty, de pisicutza Eva!!! |
Hi hi hi....si noi suntem la fel.....bb ochi maaaaari si chef de joaca, iar mami ochi mici mici mici si o fata de criminal in serie....urmatoarea victima: tati pt ca somnul lui linistit si fara griji nu poate ramane nepedepsit
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)