Nov-dec2010. BV PISSI! BV EVA !!!(170)
Raspunsuri - Pagina 11
lore76 spune:
neatza fetele,
vreau in primul rand sa le felicit pe eva si pe maritza, sa aveti parte de refaceri rapide si de bb-si mancaciosi
beatrice si tie refacere rapida, sa scapi de probleme si sa te bucuri de ursuletul tau
corina, vmadalin, anymona, un pt puiutii vostri, sa scapati cu bine de interventiile chirurgicale si de atele
ana_o, iti doresc sa impodobesti cu domnul iubi cat mai multi brazi de craciun
mai trebuia sa scriu cuiva dar nu mai tin minte......
revin mai tarziu cand se trezeste barlogul
aaaa, vroiam sa intreb daca e ok sa alternezi infacol cu colief si cu bonisan???
Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna
vmadelain spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lore76 neatza fetele, vreau in primul rand sa le felicit pe eva si pe maritza, sa aveti parte de refaceri rapide si de bb-si mancaciosi beatrice si tie refacere rapida, sa scapi de probleme si sa te bucuri de ursuletul tau corina, vmadalin, anymona, un pt puiutii vostri, sa scapati cu bine de interventiile chirurgicale si de atele ana_o, iti doresc sa impodobesti cu domnul iubi cat mai multi brazi de craciun mai trebuia sa scriu cuiva dar nu mai tin minte...... revin mai tarziu cand se trezeste barlogul aaaa, vroiam sa intreb daca e ok sa alternezi infacol cu colief si cu bonisan??? Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna |
Neata si de la noi!
Fetita mea s-a trezit de la 8.30 si dupa o ora de ospat nu are nici gand sa doarma!!! Asta dupa ce azi noapte s-a trezit la 2-3 ore!!
Crisulet Ma joinesc la clubul fetelor cu nesomn!
Lore Noi am alternat infacol cu bonissan,indicate de medic, si nu au avut rezultate prea bune! Mai bine i-a mers cu sab simplex si bonissan, si azi revenim la aceasta formula, sa vedem cum se comporta!
Si multumesc pt incurajari, speram si noi sa scapam cat mai repede de probleme!
Corina Multa sanatate lui Patrick si recuperare cat mai rapida!
Barlog, ma retrag ca vad ca incepe sa faca GLAS Evelina mea, s-a plictisit de jucarii!
Sa aveti o saptamana cat mai frumoasa si linistita!
Madalina Mami implinita de Evelina Ioana
crisuletzul spune:
Daaaaa!!! Fata mea, ingerasul meu doarme cate 4 ore de la 7 dim pana la 4 dupa masa! De la 4 are chef de discutii, cantat , dansat si chestii prosteti de care masa ein stare sa faca.... Iar dupa baitza face ochisoriiiei mariiiii si are privirea aia amenintatoare " mami orice ai face, eu nu dorm pana la 12"!!!!
Tati doarme ca un pig incaltat! Il mai strang de nas cabd sforaie sau na enerveaza ca doarme prea relaxat!!!
Apropos, fetele... Cu ce va dati puiutii la gat pt bubitze? Eva a facut ceva bubite cred ca de la caldura.....incerc sa mentin 23 grde in camera.... E bine?
Kitty, de pisicutza Eva!!!
ratusca83 spune:
hello barlog...
corina..sper sa fie bine totul..
FELICITARI, EVA...
Fetelor si noi vom suferi niste interventii, daca le pot spune asa..la noi se vor face cu laserul si vor fi mai multe la numar...Ana s-a nascut cu un mic hemangiom pe spate.Am vb la clinica Dermastyle a Mihaelei Leventer si vom urma acolo sedintele de scoatere a lui...Ne-am decis sa-l scoatem pt ca exista riscul ca el sa creasca odata cu ea..plus ca este si inestetic, fiind fetita(si daca era baiat tot era inestetic)...suntem deja programati la prima sedinta..asa ca vom merge dupa Craciun..vor fi destul de multe sedinte...
IN rest:::: HEEEEELLLPPPPPPPPP!!! Nu mai stiu ce sa fac...zanica mea nu doarme noaptea..se trezeste la 2 si nu mai inchide un ochi pana la 6. In tot acest timp cat stat treaza cauta cu gurita si ar manca orice, numai suzeta nu..eu ii dau LP..dar dupa ce-l termina tot mai vrea...nu stiu de ce face asa..ma gandesc sa nu fie de la colici, oare??dar nu se strange de burtica sau sa se inroseasca..offf..nu mai pot de somn...oare nu exista bone pt noaptea???..ca zau as lua una...ziua imi doarme asa frumos si lisistita...papa la programul creat de ea....mai sta si treaza, vorbim, cantam, dar noaptea este teroare...cred ca fata mea nu face diferenta intre zi si noapte...sper sa se regleze..imi vine sa o duc la dr ca poate are ceva...Pediatra mi-a spsu ca unii copiii nu dorm noaptea..dar nu mai stiu ce sa cred...
AI VOSTRI BEBELUSI DORM NOAPTEA?? AU PERIOADE ASA LUNGI DE VEGHE??
VA PUPICCC
ana_o spune:
Hello!
Raportez odihna maxima, puiul meu ma iubeste. Dupa o trezire la 4.30, mi-a facut surpriza sa nu ma trezeasca la 9, as usual, ci dupa 10. Asa ca am avut 9 ore de somn minunate!
Lore, sper si eu multe Craciunuri alaturti de domnul iubi.
Legat de colacei, AnaVio sta langa mine... si dc eu am plecat ieri din Buc, am rugat-o sa-l trimita pe iubi ei cu cei doi colacei. Si cand s-a intors de la spital, sambata seara(nu ea, el), a oprit si la mine, i-a dat colacii lui iubi si asta a fost. Sunt sigura ca maine se va ocupa de livrarea lor(azi o externeaza), asa ca in curand veti avea mult astepttatii colacei. La mine unul e spart... cele care ati comandat doar 1 sper sa nu aveti neplacuta surpriza.
Anya, Doura, am plecat din Bucuresti si n-am avut timp de poze cu bradul... facem in ianuarie si pun cu intarziere atunci.
Corina, multa sanatate lui Patrick! Cu ajutorul lui Dumnezeu va fi bine, o sa vezi!
Ioana, multa sanatate si lui bebe Robert! Sa dea Dumnezeu sa fie o interventie usoara si rapida!
Fetelor, imi pare rau ca aveti parte de nopti albe cu puii si puiutele voastre! Eu sunt rea de somn, cred ca daca as fi trecut prin asta, il exterminam psihic pe domnul iubi si pe cei din jurul meu. Toata admiratia mea pentru ca faceti fata cu brio noptilor nedormite!
Nu am mancat nimic pana la aceasta ora, ne-am trezit in jur de 10, bebe a fost schimbat rapid de scutec, apoi papa, apoi conversatii cu el, apoi plimbat prin casa, vomitat putin, iar papa si caca, plimbat prin casa, scris voua, intrerupt scrisul, pus bebe in pat, dat un pic suzi(sanul meu) ca sa adoarma si iata-ma acum, la final de mesaj, moarta de foame. Ai mei deja au killarit bietul purcel(porcoi, de fapt), ma asteapta la pomana porcului. Aseara am mancat muschi afumat, oua si muraturi... familia a baut si-=o ceasca de tuica fiarta, pot spune ca am salivat grav la mirosul emanat... Dar papilele mele gustative au fost in extaz cu muraturile alea si cu restul... In sfarsit, papa bun! Sper ca nu-l va afecta pe bebe la stomacel, vad ca e ok pana acum, doar mult kk, fata de alte zile. Va las, sa aveti o zi frumoasa si deloc agitata, mai aranjez din bagaj si apoi plecam la tara.
heidy spune:
Buna si de la noi...
FELICITARI EVA !!!! BINE AI VENIT BEBE NOAH!!!!
Bebe Tudor si-a facut un obicei din a adormi la mine in brate.. burtica pe burtica. Innainte adormea la san, dar mai nou ..nici vorba. Ce sa mai zic ca patutul e piesa de decor de o saptamana. Noaptea doarme cu mine in pat, asta si din vina mea ca se foieste mult din cauza de burtica si imi e teama ca isi trage paturica pe fata. In una din primele nopti tocmai ce ne pregateam de somn, pe el il pusesem in patut si am zis sa trag draperia sa fie lumina un pic de afara.. si cand ma uit in patut avea paturica trasa pe fata. Am innebunit de frica. Il pusesem de 5 min in patut, nu patise nimic, dar daca nu trageam draperia nu imi mai gaseam copilul viu peste cateva ore. De atunci am ramas socata efectiv si imi e f f frica chiar daca am grija cum aranjez paturica.
In rest, suntem bine, dormim in reprize de 2-3 ore, muult mai bine ziua decat noaptea.
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
letzy81 spune:
Felicitari Pisi,Maritza,Eva!
Refacere usoara si mult laptic pt bebelusi!
Bun venit puiuti!
Elfica noi n-am folosit niciodata pampers nr 1.Si acum avem tot nr 2 dar avem Pampers premium care,care mi se par mai mari decat ceilalti tot nr 2.Poate mi se pare mie.
Eu cred ca e cam mic nr 1 pt fetita ta daca iese pipi.
Fetita mea dupa baita nu are nici un chef de somn,sta cam 3 ore treaza.Pana acum ii faceam baita pe la ora 9 dar aseara am facut-o pe la 8 si asa am adormit si eu pe la 12 noaptea.Tare greu mai adoarme,in patutul ei urla daca o lasam asa ca adoarme intre noi(de fapt noi adormim inaintea ei)
Azi a fost a 3 zi consecutiv cand a dormit de la 1noaptea/12 noaptea pana la ora 8 fara pauza.Nu stiu ce-i asta dar sper s-o tina tot asa.Nu mai puteam de durere de sani dar ma incapatanez sa nu ma mulg.
Sunt tare dezorganizata si cu mintea imprastiata....trebuie sa ma apuc de cumparaturi/sa-mi bat mintea pt cadouri...noroc ca azi vin 2 surori pe la mine si vor avea grija de Sandra cat suntem noi la cumparaturi.
Urla,vrea atentie! Mancata,schimbata este
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
Mami de SANDRA-GABRIELA
heidy spune:
Ana_o.. muraturi, pomana porcului .. Vai nu mai pot de pofta. Eu am observat la puiul meu ca daca nu am grija ce mananc, imediat se simte mai rau cu stoamcelul si nu pare sa fie simpla coincidenta ca s-a intamplat de mai mult de 1 data. Craciunul asta ne punem pofta in cui de sarmale, carnati si alte bunatati.
O intrebare : Dupa ce a cazut buricul la bebe, cum ar trebui sa arate? Noi am mai ingrijit in continuare buricutul, dar nu stiu cum ar trebui sa arate la final. Inca se vede ca si cum s-ar fi taiat cordonul acolo. Eu ma asteptam sa se inchida, sa se vada ca la noi .. sau nu stiu ..
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
Elfica spune:
Lore76: Eu stiu ca nu e bine sa ii dai doua medicamente pentru colici deodata. Ii dai unul minim 4 zile, astepti efectele, daca nu sunt, poti schimba cu altul... Vezi sa aiba o alta substanta activa, ca daca sunt similare, nu sunt sanse ca celalalt sa aiba efect (Sab Simplex si Infacol am inteles ca ar avea aceeasi substanta la baza, dar nu stiu sigur). Eu am incercat cu Bonnisan si vazand ca lipsesc efectele, am trecut pe Infacol. Aproape termin al doilea recipient, mi l-a cumparat sotul pe al treilea si apoi intentionez sa nu ii mai dau, poate a trecut perioada si nu mai e cazul. Nu vreau sa ii dau degeaba... Acum o saptamana am intrerupt o zi si au inceput iar urletele, as ca am reluat si mai avem rabdare o perioada.
Crisuletz: Se pare ca aproape orice chestie care apare pe pielea lor trece de la sine. Totul e sa o speli bine la baie, ca aparent dai peste tot, dar in fapt pot ramane zone cu o secretie care se aduna si face cruste, sa inroseste etc... Eu am patit asa cu zona subratului si zona din spatele urechilor. Si m-am prins abia la un moment dat, nu de la inceput. Asistenta de la cabinetul pediatrei mi-a spus sa ii dau cu ulei de masline fiert la bain-marie in spatele urechilor, ca acolo se fac niste cojite, iar in cap si la sprancene sa ii dau cu peria de par in raspar, adica in sens invers cresterii firului de par. Nu a avut de la inceput cojitele, dar la un moment dat au aparut si m-am gandit ca nu am limpezit-o bine. M-a lamurit asistenta ca e ceva normal...
AnaO: Petrecere frumoasa si pofta buna! Ai grija cat mananci, sa nu sufere David. Mai bine mananci "porcariile" rand pe rand, daca vezi ca nu ii prieste ceva, sa il identifici pe cel care il supara! Dar Doamne ajuta ca David sa fie cel putin la fel de cuminte ca pana acum! Si eu fac urat la lipsa somnului, dar am avut doar doua nopti si jumatate de nesomn (de la colici), inainte si dupa aceste nopti liniste si pace, doarme bustean la ea in patut (acelasi patut care ziua are ace!). Dar ma bucur ca ziua mananca bine! Abia astept sa ii fac vaccinul de doua luni intre Craciun si Revelion si sa vad cat a mai crescut, ca pare ca e alt copil .
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010
ana_o spune:
Citat: |
citat din mesajul lui heidy In una din primele nopti tocmai ce ne pregateam de somn, pe el il pusesem in patut si am zis sa trag draperia sa fie lumina un pic de afara.. si cand ma uit in patut avea paturica trasa pe fata. Am innebunit de frica. Il pusesem de 5 min in patut, nu patise nimic, dar daca nu trageam draperia nu imi mai gaseam copilul viu peste cateva ore. De atunci am ramas socata efectiv si imi e f f frica chiar daca am grija cum aranjez paturica. Fericita mamica de Tudor Andrei POZE |
Cumpara-i saci de dormit... sunt ff practici si cel putin, dormi linistita noaptea! Si eu l-am mai gasit pe bebele meu cu patura pe ochi, ce sa mai, bagat cu capul tot sub patura, dar dormea si nu i s-a intamplat nimic. Doar ca l-am speriat eu cu manevra de a-l scoate de sub patura, probabil in momentele alea nu mai rationam cum trebuie. Eu in patut o sa-l las doar in tp zilei(el doarme mult si ziua), insa noaptea il tinem cu noi in pat... macar pana la 6 luni sa simta caldura mamei lui.