Nov-dec2010. BV PISSI! BV EVA !!!(170)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Ieri am mancat cateva bucatele de portocale si nu vad nici o schimbare la Sandrutza asa ca azi am mancat salata de telina cu morcav si CEAPA si sper sa nu protesteze.
Eu sper sa mananc 2-3 sarmalute de sarbatori ca-s preferatele mele!
Dupa Craciun mergem la vaccin.Am intrbat-o pe dr si a zis ca au vaccinuri bune asa ca le vom face pe cele gratiute.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

Mami de SANDRA-GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Multumesc, Elfica! Am mai mancat nebunii si nici colici n-a facut puiul meu. De ex, aseara am mancat doar muraturi care sunt cu semnul intrebarii... Si n-a patit nimic, ba a dormit mai mult.

Am si eu o intrebare, daca stiti... ce tratament pentru Candida merge in tp alaptarii? Am dat un search si am vazut ca e ok Clotrimazol. Aveti alte recomandari?

Mergi la inceput

Letzy, si eu am mancat ieri o clementina(preferata mea) si tot asa, niciun "comentariu" din partea lui bebe. Ceapa nu stiam ca nu e voie, dimpotriva, intelesesem ca "fabrica" lapte ceapa. Pediatrul lui bebe a zis ca e ok sa mananc, numai ca da un gust nasol laptelui. Cat priveste sarmalutele, cand ne-am externat din spital, mama mea facuse sarmale la Tg Jiu. Avea bebe 4-5 zile si eu am mancat si sarmale si piftii(racituri) si la fel, puiul a reactionat bine. Probabil difera de la bebe la bebe.

Mergi la inceput

Sa va zic ce-am visat aseara! M-am tot gandit zilele trecute la faptul ca trebuie sa "compunem" mesajul pentru odiseea buburuzelor. Eh, azi noapte am visat ca am predat stafeta cu cel mai urat mesaj posibil, plin de greseli, sec, urat de tot. Si asa trista m-am trezit... Oricum, trebuie sa ne ocupam de aspectul asta, mai sunt 11 zile si deja ar fi cazul sa incepem. Cum jumatate din burtici nu sunt active, cu atat mai mult trebuie sa ne unim si sa "purcedem" la compus. Va pup si astept decizia de incepere!

Mergi la inceput

Ratusca, un mare pentru tiza mea mica! Sa n-ai stres cu alunita aia de pe spate, mai ales ca mergeti la clinica Mihaelei Leventer, care e o profi.
Btw, gata treaba in bucatarie? Multumita de rezultatul carnivor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Eu mananc aproape zilnic 4-5 mandarine, nicio pb la bebe Daca ar sti pediatra, ar face apoplexie

Doura, am pus poze cu bradul minimalist si renul somnoros Bonus: poze cu bebe in scaunul-leganel si de la repriza de inot

Ne-am masurat azi, avem 54 de cm de la 46 cu cat s-a nascut, eu zic ca e bine!

Am terminat si cumparaturi de cadouri de CRACIUN, tare bine ca mi-am luat grija asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

In sfarsit mi-am revenit cu durerile dupa chiuretaj. Sambata am crezut ca ajung la urgenta, dintr-o data au inceput contractii puternice si tamponul s-a umplut de sange. Sunt si racita! In weekend mai mult sotul a stat cu bebe ca sa ma pot reface.

FELICITARI, MARITZA!!!

Vreau sa mai pun si eu pozici cu bebe meu!Ca a sarit putin de 5 kg.
Si sa le vad si eu pe ale voastre!

Felicitari Eva!!!

Corina, multa sanatate lui bb Patrik!
Anymona, pt ce este interventia chirurgicala, ne poti spune?
Olgutizica multam de link!

Si noi am facut bradutul.

Bebe al meu inoata aproape fara colacel, e incredibil cum face pluta!

Unei cunostinte i-a zis pediatrul ca la 2 luni sa-I dea lui bebe cateva lingurite de suc de portocale si de morcovi.

Ana, la bebe de Simona a functionat foarte bine Colieful.Ce nebunii ai facut cu sotul!Auzi, toata noaptea!

Mergi la inceput

Vai ce de pozeeeee pe picassa!!!
Multumim pt aprecieri!!!!
Am mai adaugat si noi altele noi!
Abia astept sa le vad si eu pe ale bebeilor vostri, dar s-a si trezit pispirica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Aveam impresia ca am felicitat-o pe Eva in timpul sedintei de muls de azi noapte, da cred ca doar am visat ca am facut asta Deci

FELICITARI EVA!!!! S-a nascut deci Noah de ziua sotului tau?

Corina, multa sanatate lui bebe mic!!

Beatrice, ma bucur sa aud ca esti mai bine!

Fuuug, s-a trezit lighioana mica, si tb sa ii dau papa repede, ca avem sedinta de kineto la 16!

Mergi la inceput

FOARTE FRUMOSI BEBEI! O ODISEE FOARTE REUSITA! BRAVO NOUA!

Mergi la inceput