Nov-dec2010. BV PISSI! BV EVA !!!(170)
Raspunsuri - Pagina 13
anymona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 In sfarsit mi-am revenit cu durerile dupa chiuretaj. Sambata am crezut ca ajung la urgenta, dintr-o data au inceput contractii puternice si tamponul s-a umplut de sange. Sunt si racita! In weekend mai mult sotul a stat cu bebe ca sa ma pot reface. FELICITARI, MARITZA!!! Vreau sa mai pun si eu pozici cu bebe meu!Ca a sarit putin de 5 kg. Si sa le vad si eu pe ale voastre! Felicitari Eva!!! Corina, multa sanatate lui bb Patrik! Anymona, pt ce este interventia chirurgicala, ne poti spune? Olgutizica multam de link! Si noi am facut bradutul. Bebe al meu inoata aproape fara colacel, e incredibil cum face pluta! Unei cunostinte i-a zis pediatrul ca la 2 luni sa-I dea lui bebe cateva lingurite de suc de portocale si de morcovi. Ana, la bebe de Simona a functionat foarte bine Colieful.Ce nebunii ai facut cu sotul!Auzi, toata noaptea! |
Interventia este la bricut. Trebuie legat din nou. E foarte usoara, doar ca se face la un spital de copii de catre un chirurg pediatru si cu un pic de anestezie
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
danaint spune:
Fetelor, Amelia a zis ceva azi?
Madalina, cum sunt atelutele voastre? Ne-a facut si noua kineto ceva din cotonele demachiante. Le purtam 3 ore pe zi...
Anymona, bafta la legatul buricutului!!
ratusca83 spune:
beatrice, ma bucur ca ti-ai revenit.....sunt f frumoase pozele..bebe este minunat!!
noi tocmai am vb cu cei de la Dermastyle..pe 5 ianuarie vom avea prima sedinta cu Ana...
acum avem program de pozat ca sa punem si noi pe picasa...
aaa..bebeii vostri dau parturi?? vaiiii..a mea este campioana....
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danaint Fetelor, Amelia a zis ceva azi? Mami de Lucas Petru (27.10.2010) |
Nu prea am ce zice... am o stare plangacioasa, doctora a zis ca ne vedem maine, dar ca bebe poate sa mai stea 2 saptamani lejer, deci pana la anul ...
40+
Vasari spune:
Amelia, explica-i ca trebuie sa intri pe legea veche.
Intreba cineva daca-l tinem pe bb fara sosetute. Eu il tin fara, iar daca trebuie sa-i pun, incerc sa folosesc unele largi de-ale Mariei care sa nu-i stea fixe pe talpa. Daca e salopeta sau pantalonasi cu piciorus e ok, nu insist.:))
Ana, ce rasfat!!
Sarei i-au facut rau picaturile anti-colici, asa ca de vreo 2 zile eu am trecut la regim, aproape numai risotto (doar asta a avut timp sa fac) si a meritat, e f bine acum.
Maria are azi serbarea, nu pot merge. S-a dus tati cu ea. Am facut un tort sa serbam si acasa. Asta a fost exceptia de mers la gradi, in rest nu am mai dus-o deloc si nici nu va merge 2-3 luni.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
MSymo spune:
Hello barlog!
Am fost si noi la controlul de 2 luni (pe care le aniversam azi ) si am crescut bine 900 gr si 4 cm, avem 4750 gr si 56 cm.
Am facut si vaccinul, iar fata mea este f somnoroasa azi si maraita, sper din tot sufletul sa nu faca febra. I-am pus mai devreme o compresa rece si a inceput sa urle, credea ca face iar injectie.
Problema constipatiei..., mi-a zis sa o rezolv cu doua lingurite de suc de portocala, doar daca nu face kk 48 ore, in nici un caz ziua si supozitorul.
Dienuca in curand ne va musca, are gingia inflamata, ii ies dintisorii...,,, Azi o tin pe picioare , ca e ziua ei si e suparata ca a facut vaccin. Apropo, am luat vaccinul Infanrix hexa de jos de la farmacie cu 274 lei si aia de la Euroclinic mi-l vindeau cu 380 lei, diferenta a fost exact pretul consultatiei. Ma singura uneori.
In alta ordine de idei, aseara mi-a venit menstruatia si am o hemoragie in toata regula cu niste dureri de cap horor. E o senzatie tare ciudata dupa 11 luni.
Va
simona-maris spune:
Ziua buna!
Ana_o, ce activa esti azi.Si ce bebe cumintel ai! Bravo voua!
Cu mesajul de predare a stefetei asa este, trebuie sa incepem sa producem ceva.Dar cum facem? Trimite fiecare o varianta si alegem ce e mai frumos din fiecare mesaj?Sau alegem o mamica responsabila cu proiectul? Oricum ,trebuie sa ne mobilizam.
Vreti sa mai stiti despre bebe Stefan? Aseara somn 5 ore, apoi inca 7 ore cu 2 scurte intreruperi de papa.Scos afara si urlat.El, care nu plange afara, azi nu avea chef de iesit. Observ ca fiecare zi e altfel si pt bebei.Unele sunt bune, altele mai putin bune, dar ei nu ne pot comunica altfel decat plangand.
Ratusca,al meu si-a facut program de noapte,singur.Cred ca a vazut schimbari, adica noapte e liniste, lumina f slaba, tati doarme, si s-a dumirit cam cum sta treaba.De calmat ,cand e jale mare, il calmez ff bine dand drumul la feon! Functioneaza miraculos, ca si motorul de la masina!
Sashenka, ce mai faci? CE iti mai fac minunile!
Miruna,we miss ya!
VMadelain, Brave , Anymona, sanatate multa la bebici si Doamne-ajuta sa iasa totul perfect!
MSymo spune:
Hello barlog!
Am fost si noi la controlul de 2 luni (pe care le aniversam azi ) si am crescut bine 900 gr si 4 cm, avem 4750 gr si 56 cm.
Am facut si vaccinul, iar fata mea este f somnoroasa azi si maraita, sper din tot sufletul sa nu faca febra. I-am pus mai devreme o compresa rece si a inceput sa urle, credea ca face iar injectie.
Problema constipatiei..., mi-a zis sa o rezolv cu doua lingurite de suc de portocala, doar daca nu face kk 48 ore, in nici un caz ziua si supozitorul.
Dienuca in curand ne va musca, are gingia inflamata, ii ies dintisorii...,,, Azi o tin pe picioare , ca e ziua ei si e suparata ca a facut vaccin. Apropo, am luat vaccinul Infanrix hexa de jos de la farmacie cu 274 lei si aia de la Euroclinic mi-l vindeau cu 380 lei, diferenta a fost exact pretul consultatiei. Ma singura uneori.
In alta ordine de idei, aseara mi-a venit menstruatia si am o hemoragie in toata regula cu niste dureri de cap horor. E o senzatie tare ciudata dupa 11 luni.
Va