Nov-dec2010. BV PISSI! BV EVA !!!(170)
Raspunsuri - Pagina 14
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vasari Amelia, explica-i ca trebuie sa intri pe legea veche. _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010 |
Ar fi asa de bine sa mearga ... deocamdata nu face nimic mandra, ma enerveaza la maxim, ca nici nu ma simt bine deloc, dar asta este. Probabil ca am ramas singura fara bb inca.
40+
simona-maris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MSymo Hello barlog! Am fost si noi la controlul de 2 luni (pe care le aniversam azi ) si am crescut bine 900 gr si 4 cm, avem 4750 gr si 56 cm. Am facut si vaccinul, iar fata mea este f somnoroasa azi si maraita, sper din tot sufletul sa nu faca febra. I-am pus mai devreme o compresa rece si a inceput sa urle, credea ca face iar injectie. Problema constipatiei..., mi-a zis sa o rezolv cu doua lingurite de suc de portocala, doar daca nu face kk 48 ore, in nici un caz ziua si supozitorul. Dienuca in curand ne va musca, are gingia inflamata, ii ies dintisorii...,,, Azi o tin pe picioare , ca e ziua ei si e suparata ca a facut vaccin. Apropo, am luat vaccinul Infanrix hexa de jos de la farmacie cu 274 lei si aia de la Euroclinic mi-l vindeau cu 380 lei, diferenta a fost exact pretul consultatiei. Ma singura uneori. In alta ordine de idei, aseara mi-a venit menstruatia si am o hemoragie in toata regula cu niste dureri de cap horor. E o senzatie tare ciudata dupa 11 luni. Va Symo - mami de Diana Nicole(20.10.2010) |
La multe luni, Dienuca!
Deci Symo, asa sta treaba cu menstruatia...Mi-a venit cam acum o saptamana , si am ramas tablou ca stiam ca daca alaptezi nu vine asa curand! Am avut putin, 2 zile, fara simptome...Chiar suspecteez ca ar fi fost alta scurgere de la o oboseala maxima , nu dormisem deloc vreo 58 de ore
Ce putin scriem acum, suntem ocupate cu bebicii si cu bradul.Abia astept Craciunul, mai ales ca vine mami al meu din tarile calde ,pe care nu am vazut-o de 10 luni.
Bebe sta f cuminte si doarme! Ii face un cadou lui tati,ca e ziua lui!
Sugubina,ce faci? ce mai zic Puficele?
Cristale spune:
Sugubina intrebai daca am gasit vigantol. Eu am luat azi de la farmacie si mai aveau.
www.floar3d3colt.blogspot.com
anymona spune:
Beatrice, ma bucur ca te simti mai bine.
Ana, ce festin te asteapta!!! Pofta buna! felicitari pt bb David cumintel!
Symo, la multe lunite pt Diana si felicitari pt noile dimensiuni! In legatura cu constipatia, eu mai degraba i-as baga supozitor decat sa-i dau suc de portocale de la 2 luni. E mult prea acid pt burtica lor obisnuita doar cu laptic. Clarei i-am introdus sucul de portocale dupa 8 luni la indicatia pediatrei care ni l-a interzis categoric inainte de aceasta varsta.
Simona, la multi ani sotului! sa fie sanatos si sa va bucurati impreuna de minunea din viata voastra!
Amelia, 2 saptamani!!! Woauuuu...nu cred ca mai sta asa mult....eu iti doresc ca pana la Craciun sa-l ai pe bb in brate
Ratusca, mult succes si sa scapati de hemangiom in cat mai putine sedinte laser! chiar, cat dureaza o sedinta?
Danaint, i-a placut lui bb balaceala in colacel?
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
anymona spune:
Inca ceva: am auzit ca unii pediatrii recomanda ca probioticele (ca de ex protectis/bigaia, enterolactis etc) sa se dea doar 10 zile pe luna, nu continuu. Explicatia: organismul tb sa se invete sa produca si singur acele bacterii nu doar sa le primeasca dea gata. eu ii dau continuu de cand am iesit din spital. voi cum stiti?
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
Lidia_P spune:
puiutul meu a ragusit si nu stiu ce sa fac ...HELP, ieri am fost la o mica plimbare pe afara si azi de dimineata mi-am dat seama ca a ragusit...nu are temperatura si nici nu ii curg mucisori,numai ca este ragusit si nu stiu ce sa ii dau ca nu as vrea ca raguseala sa se transforme in raceala....ce pot sa fac?
Mami de Ianis Andrei (11.10.10) grasunelul nostru drag
ratusca83 spune:
anymona,inca nu stiu cat dureaza...am fost decat la consultatie..pe 5 ianuarie mergem la prima sedinta..cred ca vor fi cateva sedinte bune..o sa vedem cum evolueaza lucrurile...
azi fata mea a dormit dusa..s-a trezit la 3-4ore sa pape...se pregateste pt la noapte...
oare erxista bone pt noaptea?? vreau si euuuuuuu!!!!
inca ceva?? voi leganati pe bb pe picioare?? eu nu am facut asta pana acum...
mamicile care sunt la al doilea bebe..de la cate saptamani incepe bebe sa stea treaz mai mult ziua?? sa gangureasca mai mult si sa realizeze ce este in jurul sau??
danaint spune:
Anymona, bebe a fost tare entuziasmat de balaceala. Nu a avut nicio ezitare, nicio teama, de cum l-am pus in apa a inceput datul din labute. A urlat in schimb intr-un mare stil cand l-am scos
Symo, la ce pediatru ai fost la euroclinic? La Muncii?
simona-maris spune:
Anymona,multumim
Lidia_P,nu stiu pt raguseala, dar mie mi-a recomandata dr neonatolog inca de cand am iesit din spital, sa am paracetamol de bebe in casa, in caz ca face febra.Slava Domnului, nu a facut!Oricum, cred cel mai bine e sa nu ii dai nimic pana nu consulti un dr. Multa sanatate!
Plec sa imi cumpar de imbracat pt botez! Sa vezi ce depresiva vin acasa ca o sa imi dai iar seama ce grasa m-am facut