Nov-dec2010. BV PISSI! BV EVA !!!(170)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

anymona,inca nu stiu cat dureaza...am fost decat la consultatie..pe 5 ianuarie mergem la prima sedinta..cred ca vor fi cateva sedinte bune..o sa vedem cum evolueaza lucrurile...

azi fata mea a dormit dusa..s-a trezit la 3-4ore sa pape...se pregateste pt la noapte...

oare erxista bone pt noaptea?? vreau si euuuuuuu!!!!

inca ceva?? voi leganati pe bb pe picioare?? eu nu am facut asta pana acum...

mamicile care sunt la al doilea bebe..de la cate saptamani incepe bebe sa stea treaz mai mult ziua?? sa gangureasca mai mult si sa realizeze ce este in jurul sau??

mami de Ana-Maria!- 30.10.2010

hi hi hi, eu sunt la al doilea, dar zau dc imi mai amintesc detaliile astea. Parca a fost in alta viata, nu acum 4 ani. Stiu doar ca ca pe masura ce creste sta din ce in ce mai mult timp treaz si nu neaaparat numai ziua

eu nu i-am leganat niciodata pe picioare. De fapt, nu i-am leganat in general. Pe bb Robert il tin foarte mult in brate, dar evit sa-l legan sau sa ma batzai cu el in brate. Pe Clara am invatat-o sa adoarma sau sa se linisteasca fara sa fie leganata in vreun fel si asa vreau sa fac si cu bb 2.

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui anymona

Beatrice, ma bucur ca te simti mai bine.
Ana, ce festin te asteapta!!! Pofta buna! felicitari pt bb David cumintel!
Symo, la multe lunite pt Diana si felicitari pt noile dimensiuni! In legatura cu constipatia, eu mai degraba i-as baga supozitor decat sa-i dau suc de portocale de la 2 luni. E mult prea acid pt burtica lor obisnuita doar cu laptic. Clarei i-am introdus sucul de portocale dupa 8 luni la indicatia pediatrei care ni l-a interzis categoric inainte de aceasta varsta.
Simona, la multi ani sotului! sa fie sanatos si sa va bucurati impreuna de minunea din viata voastra!
Amelia, 2 saptamani!!! Woauuuu...nu cred ca mai sta asa mult....eu iti doresc ca pana la Craciun sa-l ai pe bb in brate
Ratusca, mult succes si sa scapati de hemangiom in cat mai putine sedinte laser! chiar, cat dureaza o sedinta?
Danaint, i-a placut lui bb balaceala in colacel?

Si eu stiam ca fructele cu acid se introduc in alimentatie cat mai tarziu, dar....te pui cu dr? In fine.....initial o voi lasa sa vad cand face singura, fiindca pana acum, daca vedeam ca se screme...hop si eu cu ajutorul, dar ea, mititica, nu depasea 24 ore fara scaun.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

anymona,inca nu stiu cat dureaza...am fost decat la consultatie..pe 5 ianuarie mergem la prima sedinta..cred ca vor fi cateva sedinte bune..o sa vedem cum evolueaza lucrurile...

azi fata mea a dormit dusa..s-a trezit la 3-4ore sa pape...se pregateste pt la noapte...

oare erxista bone pt noaptea?? vreau si euuuuuuu!!!!

inca ceva?? voi leganati pe bb pe picioare?? eu nu am facut asta pana acum...

mamicile care sunt la al doilea bebe..de la cate saptamani incepe bebe sa stea treaz mai mult ziua?? sa gangureasca mai mult si sa realizeze ce este in jurul sau??

mami de Ana-Maria!- 30.10.2010

Te rog nu mai fi rea, Ana este pe forta si pe distractie noaptea , o , o sa-i placa la discoteca. Sau....cine stie ce ai facut cand era in burtica....hahaha.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

ooof, la voi face prea rar kk, la mine zice pediatra ca pra des

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Anymona, bebe a fost tare entuziasmat de balaceala. Nu a avut nicio ezitare, nicio teama, de cum l-am pus in apa a inceput datul din labute. A urlat in schimb intr-un mare stil cand l-am scos

Symo, la ce pediatru ai fost la euroclinic? La Muncii?

Mami de Lucas Petru (27.10.2010)

Mergem la Muncii, la dr. Mirica. Este o femeie cam la 50 ani, f blanda si calma, iubeste copiii, raspunde la orice intrebare si mi-a dat si nr de mobil in caz de ceva. Voi unde mergeti? In ce zona stati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Lidia, mie nu mi-e teama de raceli cat mi-e de laringite. La un bb poate sa fie f periculos pt ca ajunge sa nu mai respire bine. Nu vreau sa te sperii, dar poate esti atenta la asta la noapte.
Ratusca, unii bebelusi "incurca" noaptea cu ziua. Dar nu stiu cum se poate schimba asta decat intervenind tu...
Symo, Maria a avut reactie alergica la portocale pana la 1 an si 3 luni. Se vede printr-o roseala accentuata la fundulet, pasa. Nu e nici macar un aliment cu care sa diversifici. Alergiile la un aliment pot aparea si f tarziu, peste ani buni, asa ca nu e bine sa risti. Eu sunt f atenta la astea ca fetele pot mosteni de la mine fondul alergenic, la M chiar s-a intamplat.
O prietena dadea un exemplu f bun: in zona mediteraneana sunt mult mai multe persoane alergice la peste, fructe de mare. Asta pt ca fac parte din alimentatia curenta si erau introduse la o varsta mica.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

Mergi la inceput

Fata mea a dormit toata ziua, s-a trezit doar pt laptic.....sper sa nu fac de garda la noapte!
Are o fatzuca trista.....daca i-am facut "buba" de ziua ei .
I-am luat temperatura, 37.1, e ok? Mi-a zis sa-i dau un sirop daca face mai mult de 37.6, iar eu...cu neuronul meu batran, am uitat cum se cheama. Panadol???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Fata mea a dormit toata ziua, s-a trezit doar pt laptic.....sper sa nu fac de garda la noapte!
Are o fatzuca trista.....daca i-am facut "buba" de ziua ei .
I-am luat temperatura, 37.1, e ok? Mi-a zis sa-i dau un sirop daca face mai mult de 37.6, iar eu...cu neuronul meu batran, am uitat cum se cheama. Panadol???

Symo - mami de Diana Nicole(20.10.2010)

panadol sau eferalgan sirop. Ambele au la baza paracetamol. 37.1 e ok. Bine, mie nici 37.6 nu mi se pare o temp mare pt un bb. Eu, sub 38, n-am intervenit niciodata cu antitermice sau alte medicamente la Clara.
Pupam fata sa nu faca nicio reactie la vaccinul de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Anymona, bebe a fost tare entuziasmat de balaceala. Nu a avut nicio ezitare, nicio teama, de cum l-am pus in apa a inceput datul din labute. A urlat in schimb intr-un mare stil cand l-am scos

Symo, la ce pediatru ai fost la euroclinic? La Muncii?

Mergem la Muncii, la dr. Mirica. Este o femeie cam la 50 ani, f blanda si calma, iubeste copiii, raspunde la orice intrebare si mi-a dat si nr de mobil in caz de ceva. Voi unde mergeti? In ce zona stati?

Symo - mami de Diana Nicole(20.10.2010)

Am maine progr la dr Dinca la Euroclinic - testez apele. Ne gandeam insa sa gasim la Sanador, ca stam pe la Romana si Sanador Victoriei e f aproape de casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Buna seara fete.

Nu sunt deloc activa acum pe forum, inca sunt sub efectul furiei laptelui. Nu m-am reglat deloc, sunt sluga pompei, masajului la sani si supt bebe. Bebe e prea micut ca sa traga atata lapte desi el este un mancacios. Surplusul muls il papa la biberon pe nerasuflate.

Ce vroiam sa intreb. Inca nu e pregatit sa renunt la surplus sa il dau nu? Adica ma gandesc sa-i raresc surplusul si sa-l tin mai mult la san si mai des, desi uneori doarme f mult si normal ca n-am cum sa-i dau surplusul. Adica eu vreau sa-l invat doar la san dar asta inseamna ca nu va lua in greutate cat scrie la carte nu? Deci nu e bine? El la san inca nu se satura si nici nu-mi dau seama cat suge la san.

Mergi la inceput