Nov-dec2010. BV PISSI! BV EVA !!!(170)
Raspunsuri - Pagina 16
Madanic spune:
Buna fetelor.
In primul rand felicitari pentru Syl, Ana_vio, Maritza, Pissiro, si Eva. Sa va traiasca ursuletzi fetelor, sa fie sanatosi si sa va aduca doar bucurii.
Noi suntem bine, Eduard ma papa cu totul dar macar si-a reglat un program mai uman pentru mine si tati
. Ne pregatim de Craciun, pe care il vom face departe de familia din tara, dar sper sa fie frumos.
O sa fac casuta din turta dulce cu Isabella si prajiturele pe care sa le decoreze ea. Am facut felicitari de Craciun pentru educatoarele de la daycare, tot cu Isabella. Trebuie sa o tin ocupata. Pe 24 mergem la ptrecerea de Craciun unde vine Mosu, abia astept sa vad cum reactioneaza.
Si ce-a mai mare bucurie pentru mine, am luat biletele de avion, pe 11 februarie sunt in Romania
. Pe 19 facem botezul ursuletzului.
Stau putin in Romania, insa imi era asa de dor de familie. Abia astept.
Pupici la toata lumea
.
PS: Multa sanatate ursuletilor care au probleme, sa dea Domnul sa treaca repede si sa fie totul bine din nou.
crisuletzul spune:
Pe 19 ianuarie este ziua mea
Noi suntem iar la capitolul "ochii marriii" iar mama e in stare sa faca orice sa adorm si pe mine ma amuza ca o tin treaza!![]()
Kitty,
de pisicutza Eva!!! 
Ioana_Mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisuletzul Pe 19 ianuarie este ziua mea ![]() Noi suntem iar la capitolul "ochii marriii" iar mama e in stare sa faca orice sa adorm si pe mine ma amuza ca o tin treaza! Kitty, de pisicutza Eva!!! ![]() |
subscriu...da a mea si urlaaa
crisuletzul spune:
A mea spune un "eeee" sau "aaaa" sau "gheee" daca nu spun nimic! Cat timp vorbesc sunt cea mai buna! Nu o doare burtica pe a ta?
Kitty,
de pisicutza Eva!!! 
anymona spune:
Neatza, azi va invitam la cafea si, mai tarziu, la tort si sampanie (pt copii bineinteles) pt ca implinim 2 luni fix
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
danaint spune:
Anymona,
La multe lunite!!! lui Robert!!
Eu iara la muls, distractie maxima
imi e somn! Sincer, azi saream peste distractia asta la ora asta, dar am la 9 programare la un dermatolog, am o iritatie pe fata de imefiat ce am nascut, acu mi-a aparut la fel si pe picior, sa vadce e
Si tb sa las "combustibil" pt Lucas cel flamand.
Si daca tot am adus vb de Lucas cel flamand, mi-a zis pediatra (care e si dra de familie) ca mananca prea mult
el papa aprox 120 la fiecare masa, 6-7 mese pe zi. Cica e enorm
cica sa il "pacalesc" cu mai putin 
ana_vio87 spune:
Neata barlog
Ne'am intors si noi de ieri acasa
... E foarte ciudat... Ma confrunt deja cu lipsa manualului de folosinta pt bebe
... Ieri chiauneza cum eram cand am ajus din spital a stat iubita mea mufata
5 ore
... Pana la urma am puso jos si dupa putin protest a adormit fara sa mai ceara nimic pana acum... inca doarme... dar mi se pare foarte ciudat
... am trezito la iun mom dat ca sa'i schimb scutecul, asta dupa vreo 8 ore de somn, i'am dat si putina tzatzica dar a adormit si am puso in patut... inca nu da nici un semn de trezire
... mi'e frica ca iar ma mufeaza 5 ore cand se trezeste
...
voi ce mai faceti?
vad ca e cam liniste pe aici... toata lumea sa inteleg ca e pe baricade?
ma pun si eu sa citesc, ca vad ca nu ati scris mult
... pupici si revin cu completari si nelamuriri

_
pupici pe burtici :*:*:*
38+ (eco 39+)
Larisa Elena 

AMR... 2... 1
... asta daca vrea si titiroaica noastra mica
_
bebelu86 spune:
Ana_vio bine ai venit aksa 

ieri am tot zis k te sun si m-am luat cu treaba si mi-am adus aminte pe la 11 noaptea
de ce te-a tinut atatea zile in spital?
sper ca sunteti bine amandoua
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
38+ cu
Natalia Maria 
AMR 9 zile pana la marea intalnire 
sugubina spune:
| citat din mesajul lui Cristale Sugubina intrebai daca am gasit vigantol. Eu am luat azi de la farmacie si mai aveau. www.floar3d3colt.blogspot.com |
sugubina si Puficele
Mara Diana si Ilinca Miruna
anymona spune:
| citat din mesajul lui ana_vio87 Neata barlog ![]() Ne'am intors si noi de ieri acasa ... E foarte ciudat... Ma confrunt deja cu lipsa manualului de folosinta pt bebe ... Ieri chiauneza cum eram cand am ajus din spital a stat iubita mea mufata 5 ore ... Pana la urma am puso jos si dupa putin protest a adormit fara sa mai ceara nimic pana acum... inca doarme... dar mi se pare foarte ciudat ... am trezito la iun mom dat ca sa'i schimb scutecul, asta dupa vreo 8 ore de somn, i'am dat si putina tzatzica dar a adormit si am puso in patut... inca nu da nici un semn de trezire ... mi'e frica ca iar ma mufeaza 5 ore cand se trezeste ...voi ce mai faceti? ![]() vad ca e cam liniste pe aici... toata lumea sa inteleg ca e pe baricade? ma pun si eu sa citesc, ca vad ca nu ati scris mult ... pupici si revin cu completari si nelamuriri![]() ![]() _ pupici pe burtici :*:*:* 38+ (eco 39+) Larisa Elena ![]() ![]() AMR... 2... 1 ... asta daca vrea si titiroaica noastra mica![]() _ |
bine-ai venit acasa Ana_vio! acomodare usoara, bb mancacios si muuuult laptic!
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)