Nov-dec2010. BV PISSI! BV EVA !!!(170)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Buna fetelor.

In primul rand felicitari pentru Syl, Ana_vio, Maritza, Pissiro, si Eva. Sa va traiasca ursuletzi fetelor, sa fie sanatosi si sa va aduca doar bucurii.

Noi suntem bine, Eduard ma papa cu totul dar macar si-a reglat un program mai uman pentru mine si tati . Ne pregatim de Craciun, pe care il vom face departe de familia din tara, dar sper sa fie frumos.
O sa fac casuta din turta dulce cu Isabella si prajiturele pe care sa le decoreze ea. Am facut felicitari de Craciun pentru educatoarele de la daycare, tot cu Isabella. Trebuie sa o tin ocupata. Pe 24 mergem la ptrecerea de Craciun unde vine Mosu, abia astept sa vad cum reactioneaza.

Si ce-a mai mare bucurie pentru mine, am luat biletele de avion, pe 11 februarie sunt in Romania . Pe 19 facem botezul ursuletzului.
Stau putin in Romania, insa imi era asa de dor de familie. Abia astept.

Pupici la toata lumea .

PS: Multa sanatate ursuletilor care au probleme, sa dea Domnul sa treaca repede si sa fie totul bine din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Pe 19 ianuarie este ziua mea

Noi suntem iar la capitolul "ochii marriii" iar mama e in stare sa faca orice sa adorm si pe mine ma amuza ca o tin treaza!

Kitty, de pisicutza Eva!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Pe 19 ianuarie este ziua mea

Noi suntem iar la capitolul "ochii marriii" iar mama e in stare sa faca orice sa adorm si pe mine ma amuza ca o tin treaza!

subscriu...da a mea si urlaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

A mea spune un "eeee" sau "aaaa" sau "gheee" daca nu spun nimic! Cat timp vorbesc sunt cea mai buna! Nu o doare burtica pe a ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Neatza, azi va invitam la cafea si, mai tarziu, la tort si sampanie (pt copii bineinteles) pt ca implinim 2 luni fix

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Anymona,
La multe lunite!!! lui Robert!!

Eu iara la muls, distractie maxima imi e somn! Sincer, azi saream peste distractia asta la ora asta, dar am la 9 programare la un dermatolog, am o iritatie pe fata de imefiat ce am nascut, acu mi-a aparut la fel si pe picior, sa vadce e Si tb sa las "combustibil" pt Lucas cel flamand.

Si daca tot am adus vb de Lucas cel flamand, mi-a zis pediatra (care e si dra de familie) ca mananca prea mult el papa aprox 120 la fiecare masa, 6-7 mese pe zi. Cica e enorm cica sa il "pacalesc" cu mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Neata barlog
Ne'am intors si noi de ieri acasa... E foarte ciudat... Ma confrunt deja cu lipsa manualului de folosinta pt bebe... Ieri chiauneza cum eram cand am ajus din spital a stat iubita mea mufata 5 ore... Pana la urma am puso jos si dupa putin protest a adormit fara sa mai ceara nimic pana acum... inca doarme... dar mi se pare foarte ciudat... am trezito la iun mom dat ca sa'i schimb scutecul, asta dupa vreo 8 ore de somn, i'am dat si putina tzatzica dar a adormit si am puso in patut... inca nu da nici un semn de trezire... mi'e frica ca iar ma mufeaza 5 ore cand se trezeste...
voi ce mai faceti?
vad ca e cam liniste pe aici... toata lumea sa inteleg ca e pe baricade?
ma pun si eu sa citesc, ca vad ca nu ati scris mult... pupici si revin cu completari si nelamuriri

_
pupici pe burtici :*:*:* 38+ (eco 39+) Larisa Elena
AMR... 2... 1 ... asta daca vrea si titiroaica noastra mica
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Ana_vio bine ai venit aksa
ieri am tot zis k te sun si m-am luat cu treaba si mi-am adus aminte pe la 11 noaptea
de ce te-a tinut atatea zile in spital?
sper ca sunteti bine amandoua

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

AMR 9 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cristale

Sugubina intrebai daca am gasit vigantol. Eu am luat azi de la farmacie si mai aveau.

www.floar3d3colt.blogspot.com
de la ce farmacie ai luat?

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_vio87

Neata barlog
Ne'am intors si noi de ieri acasa... E foarte ciudat... Ma confrunt deja cu lipsa manualului de folosinta pt bebe... Ieri chiauneza cum eram cand am ajus din spital a stat iubita mea mufata 5 ore... Pana la urma am puso jos si dupa putin protest a adormit fara sa mai ceara nimic pana acum... inca doarme... dar mi se pare foarte ciudat... am trezito la iun mom dat ca sa'i schimb scutecul, asta dupa vreo 8 ore de somn, i'am dat si putina tzatzica dar a adormit si am puso in patut... inca nu da nici un semn de trezire... mi'e frica ca iar ma mufeaza 5 ore cand se trezeste...
voi ce mai faceti?
vad ca e cam liniste pe aici... toata lumea sa inteleg ca e pe baricade?
ma pun si eu sa citesc, ca vad ca nu ati scris mult... pupici si revin cu completari si nelamuriri

_
pupici pe burtici :*:*:* 38+ (eco 39+) Larisa Elena
AMR... 2... 1 ... asta daca vrea si titiroaica noastra mica
_

bine-ai venit acasa Ana_vio! acomodare usoara, bb mancacios si muuuult laptic!

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput