Nov-dec2010. BV PISSI! BV EVA !!!(170)
Raspunsuri - Pagina 7
MSymo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simona-maris Acum am o serie de intrebari: Voi lasati vreodata bebelul cu piciorusele goale? Stiu ca e bine pt dezvoltarea sistemului nervos,bineinteles ca imi fac griji sa nu raceasca...de asta va intreb si pe voi. Va spalati sanul inainte de fiecare alaptare? Noaptea e tare aiurea , ca eu ametesc de somn si nu mai am putere sa ma deplasez pana la baie sa il spal...oare ii face rau?? De ce e atat de rau daca ii dau o masa din 10 cate are LP? Observ ca multe mamici ff bine informate sunt pro 100% san...si inteleg cat e de important sanul, dar la noi un biberon de LP seara dupa baita il linisteste si doarme si el, si noi , legate vreo 2-3 ore.Cu ce poate sa il afecteze ? Caciulita dupa baie puneti la bebe? Eu nu, si vad ca e ok pana acum... Cu ce ii stergeti fata dupa alaptat?...ca el se mai murdareste de laptic sau transpira Asa..v-am innebunit cu intrebarile,scuze.Va multumesc anticipat tuturor care veti binevoi sa imi raspundeti! Duminica frumoasa tuturor! E asa frumos afara, imi aminteste de copilaria mea...la munte.Azi impodobim bradul, daca piticul nu are dureri ingrozitoare si eu nu plang pe langa el |
Eu o las pe Diana cu copanelele goale cel putin o data pe zi, cam 20 min, ii place tare mult! Chiar daca se mai racoresc, apoi o imbrac, pun o paturica si se incalzeste.
Pe fata o sterg cu servetele umede de la Huggies, varianta Pure, care au doar coton si apa, sunt fbune. Cred ca merg si pt sani.
Caciula nu i-am pus niciodata, e cald in casa.
Te si o zi frumoasa!
ukume24 spune:
neatza fetelor si de la noi
eu incerc sa va scriu cat mai des ca sa sterg rusinea ca am lipsit asa mult.
multumesc tare mult de sfaturile cu sanii.la mine sunt destul de urate ragadele ca s-a format o coaja de sange pe jumate de sfarc... dar ma dau cu garmastan, m-am dat si cu lapte, stau cu ei la aer(sotul e cel mai fericit) si ma rog sa treaca. Heidy stiu ca ai mare dreptate cu pozitia lu bebe la san si ma straduiesc sa il pozitionez corect dar cum spuneai si tu cateodata dpa ce ne chinuim de numa sa prinda sfarcul il las asa desi nu l-a apucat cum trebuie. o sa incerc sa il pun la san corect si iti multumesc tare mult de sfat.
Eu nu ii pun caciula dupa baita caci il las sa se usuce parul, de fapt i-am pus caciula numa cand am tinut geamul deschis la camera.Cu piciorusele goale nu l-am tinut ca nu am stiut de treaba asta-it's good to know.
Va las ca bebe da primele semne de trezire dupa 3 ore de somnic
Joy21 spune:
Dragelor a nascut Eva astazi la 9:40 ora Frantei o minune de baietel, 3750 g, 51 cm. A fost o nastere f rapida iar mamica se simte excelent. Cand am vorbit cu ea il tinea pe Noah pe piept sa se incalzeasca
Felicitari Eva! Bine ai venit pe lume Noah! Sa ai parte de tot ce e mai frumos in viata!
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Joy21 Dragelor a nascut Eva astazi la 9:40 ora Frantei o minune de baietel, 3750 g, 51 cm. A fost o nastere f rapida iar mamica se simte excelent. Cand am vorbit cu ea il tinea pe Noah pe piept sa se incalzeasca Felicitari Eva! Bine ai venit pe lume Noah! Sa ai parte de tot ce e mai frumos in viata! Victoria, mami de Anna Sofia si Leon Victor "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
Felicitari Eva! Bun venit ursulet Noah!
40+
Vasari spune:
Felicitari, Eva!! Sa-ti traiasca ursuletul, iar tie refacere rapida!
Corina, multa sanatate va doresc.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
fluturasha23 spune:
FELICITARI EVA! MULTA SANATATE SI NOROC PENTRU BEBE NOAH!
Mami fericita si implinita de Iulia si Delia
vmadelain spune:
Felicitari Eva! Bine ai venit Noah! Sa fiti sanatosi si bucurosi de viata!!!
Madalina Mami implinita de Evelina Ioana