Nov-dec2010. BV PISSI! BV EVA !!!(170)
Raspunsuri - Pagina 6
crisuletzul spune:
Neata barlog!!! Vorbim de la departamentuk "papa" !!! De la 12 nu s-a mai trezit EVa pana la 5 jumate!!! Bine, adevarul ete ca de la 4 dupamasa pana la 12 a doemit cam 1-2 ore!!!
Kitty, de pisicutza Eva!!!
danaint spune:
Neata si de la mine! Noi rezolvat deja papa, acum sunt la etapa de muls! Ma enerveaza cainele si sotul, dorm de rup
De Eva nu stim deci nimic?
crisuletzul spune:
Marita,cel si cel mai bine iti formeaza sfarcul bebe! Nici o pompa sau otice altceva nu "stie" mai bine a bebe sa te "manivreze"!
Eu in plina furie a laptelui m-am chinuit sa ii bag in gurita sfarcul( inainte l-am frecat intre degete putin)... Si dupa ce l-a prins , m-a supt cam jumatate de ora si a inceput sa prinda forma:)! Adevaru
Kitty, de pisicutza Eva!!!
Olgutzika spune:
Neata!
Ma bag sa var niste majorete in titlul capitolului, poate aflam ceva de Eva !
Sa aveti o zi frumoasa, fetelor !
Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia
pissi78ro spune:
Salut, fetelor!!
Eu astazi am avut din nou o incercare sa linistesc Ursuleatza, dar nu prea mi-a reusit. Dupa masa este tare agitata si plange, cred ca o doare burtica. Mi-e tare greu sa o vad ca plange si ma panichez cand nu reusesc sa o linistesc. Noroc ca sotul meu e mai calm si ma ajuta. Cred ca maine ne da drumul din spital si poate va fi mai altfel, adica poate mai usor acasa, incepem sa ne acomodam...sper
38+ Roberta Maria
douradoudou spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pissi78ro Salut, fetelor!! Eu astazi am avut din nou o incercare sa linistesc Ursuleatza, dar nu prea mi-a reusit. Dupa masa este tare agitata si plange, cred ca o doare burtica. Mi-e tare greu sa o vad ca plange si ma panichez cand nu reusesc sa o linistesc. Noroc ca sotul meu e mai calm si ma ajuta. Cred ca maine ne da drumul din spital si poate va fi mai altfel, adica poate mai usor acasa, incepem sa ne acomodam...sper 38+ Roberta Maria |
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
heidy spune:
Salutare si de la noi !
Bebe doarme la mine in brate.. ghemuit asa ca o broscuta si cu nasucul in pumn .. E asa de dulce, nu mai pot de dragul lui.
Spunea cineva in paginile anterioare ca are probleme cu sanii. Si noi am avut si mamelonul neformat si ragade .. Ce va pot recomanda pentru ragade, pe langa garmastan si laptic lasat sa se usuce este foarte foarte importanta pozitia lui bebe la san. Trebuie sa apuce mai mult decat sfarcul si trebuie sa existe o linie dreapta intre ureche , umar si sold. Bebe trebuie intors cu tot corpul spre san, sa nu trebuiasca sa intoarca capul ca sa apuce sanul.. Nu stiu daca m-am facut inteleasa si sper sa nu supar pe nimeni ca dau si eu sfaturi. Pe mine m-au ajutat f mult asistentele de la maternitate sa il pozitionez corect si uneori pentru ca era prea agitat si plangea il lasam sa apuce sanul cum vroia el si atunci mi-au aparut rani cumplite. Cum am inceput sa nu il mai las sa apuce sanul asa cum vrea el, ragadele au inceput sa se vindece (si efectul Garmastanului) si sa nu mai apara.
Ce am mai observat la mine, nu stiu daca e in general valabil, pompa de san imi sensibilizeaza f tare sanul, aproape ca imi provoaca rani si am inceput sa o folosesc destul de rar.
fluturasha multumesc mult pt link.
Fericita mamica de Tudor Andrei
Poze bebe Tudor: http://picasaweb.google.com/adina.popescu/BebeTudorPrimeleOreSiPrimeleZile#
simona-maris spune:
Ziua buna!
Pissi, ai sa vezi ca acasa veti descoperi treptat ce o linisteste.Poate muzica, plimbatul in brate prin casa,feonul sau aspiratorul, bineinteles maria sa, sanul!Poate are colici,desi e devreme tare pt ei,la 2 sapt cica incep ,desi al meu a fost colicos rau de la o saptamana.
Din pacate bebele meu se obisnuieste cu siropurile de colici care functioneaza o zi,doua, apoi sunt apa de ploaie. Am crezut ca Colieful a rezolvat problema, dar mare dezamagire: dupa 3 zile de liniste deja avem 3 de dureri aproape continue. Cred ca am sa ii fac si eu niste investigatii sa vad daca e normal
Vmadelain, sunteti niste luptatoare! Multa sanatate micutei si voua rabdare si putere!
Azi avem program de vizita la viitorii nasi ai bebelului.De maine intr-o saptamana e Botezul, de Sf Stefan , ca deh! il cheama si pe el tot Stefan. Abia astept.Stiu ca suna a superstitie, dar eu cred ca se mai linisteste odata cu botezul,e o mare Taina a Bisericii, se va impartasi,va purta haina alba a ingerasilor si nu se poate sa nu aiba o influenta pozitiva asupra lui. Acum...sa fie dupa credinta mea
simona-maris spune:
Acum am o serie de intrebari:
Voi lasati vreodata bebelul cu piciorusele goale? Stiu ca e bine pt dezvoltarea sistemului nervos,bineinteles ca imi fac griji sa nu raceasca...de asta va intreb si pe voi.
Va spalati sanul inainte de fiecare alaptare? Noaptea e tare aiurea , ca eu ametesc de somn si nu mai am putere sa ma deplasez pana la baie sa il spal...oare ii face rau??
De ce e atat de rau daca ii dau o masa din 10 cate are LP? Observ ca multe mamici ff bine informate sunt pro 100% san...si inteleg cat e de important sanul, dar la noi un biberon de LP seara dupa baita il linisteste si doarme si el, si noi , legate vreo 2-3 ore.Cu ce poate sa il afecteze ?
Caciulita dupa baie puneti la bebe? Eu nu, si vad ca e ok pana acum...
Cu ce ii stergeti fata dupa alaptat?...ca el se mai murdareste de laptic sau transpira
Asa..v-am innebunit cu intrebarile,scuze.Va multumesc anticipat tuturor care veti binevoi sa imi raspundeti!
Duminica frumoasa tuturor! E asa frumos afara, imi aminteste de copilaria mea...la munte.Azi impodobim bradul, daca piticul nu are dureri ingrozitoare si eu nu plang pe langa el