Nov-dec2010. BV PISSI! BV EVA !!!(170)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Ratusca Si eu simt cateodata ca o iau razna, dar cand ma uit la fetita mea cat de dulce si frumoasa este,si cum se uita la mine cu ochii mari, ma imbarbatez instant!
Vad ca e ceva comun la noi in odisee sa nu doarme bebeii! Si eu ma chinui cu a mea sa doarma ORE IN SIR, si nimic!!!Tot ca ea iese, sta la san cuminte, cand o pun in pat, zici ca o pun pe ace, se schimonoseste toata saracuta, urla de burtica, si nu am ce face decat sa o alint cumva!!

SunsetDupa cum spuneam, avem o odisee cu bebei speciali! Si eu sunt tentata sa ies in mall cu fetita, am de facut cumparaturi de Craciun, pt sotul singur e mai greu, ca o sa stea cu mine la telefon mai mult , dar mi-e teama sa nu urle...o sa incercam maine, mergem toti 3, daca nu iese, o sa mergem acasa!

PissiMa bucur ca iti revii treptat! O sa vina si lapticul, important este sa fii relaxata, sa te gandesti de bine la bebelina, sa o pui cat mai des la san,si o sa vina si lapticul repede!O sa treaca si starile inconfortabile si o sa te bucuri si mai mult de faptul ca esti mamica!

Doura

Am pus si eu poze noi pe picasa cu Evelina mea, tare frumos a crescut!

Am vazut si pozele cu ursuletii si ursuletzele din odiseea noastra! Sunt care mai de care mai frumosi, fiecare e fermecator in stilul lui!!!

Corinacand ai timp spune-ne te rog ce se intampla cu bebe Patrick! Orice ar fi, tu esti o mamica BRAVE si sunt sigura ca o safaci de asa natura sa scapati repede de probleme!

Madalina Mami implinita de Evelina Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

FELICITARI MARIZTA!!!
FELICITARI PISSI!!!
VMADELAIN sa treaca repede toate problemele. incercate ati mai fost amandoua!

corina, sper ca sunteti bine

mami de Robert Petru

Mergi la inceput

danaint am vazut pozele, arata superb la tine, din ce se intrevede;zici ca e din revista

mami de Robert Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Am pus poze noi in albumul ursuletilor!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

azi dam de baut ca am implinit o luna !

declar o mica victorie: imi intra verigheta pe deget!
eu mai am 6 kg de dat jos ca sa ajung la kg de dinainte de sarcina, si inca vreo 15 de dat jos ca sa arat si eu normal, dar nu cred ca se va intampla prea repede pt ca nu reusesc sa mananc decat seara tarziu cand vine sotul acasa si sta el cu bebele.

ieri noapte s-a intamplat o minune: a dormit bebe 3 ore jumate!si eu pe langa el. m-am simtot alt om, parca dormisem 2 zile!

mami de Robert Petru

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui ral_eli

azi dam de baut ca am implinit o luna !

LA MAI MULTE LUNITE si ANISORI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Bravegirl: suntem alaturi de tine si cand vei putea, asteptam sa ne spui ce a patit bebe. Oare te putem ajuta cu ceva, sa te indrumam catre alti medici?

Beatrice75: Doamne ajuta sa iti revii cat mai repede si sa scapi de probleme! Daca insa, Doamne fereste, ai nevoie de doctor pana pe 23 cand te duci la control, vezi ca pe 21 e de garda la Filantropia. Sper sa nu fie cazul, dar mai bine sa stii.

Pe langa Bonnisan, am si Debridat de oferit, pentru cine vrea sa incerce... Daca nu putem face schimb cu Infacolul de care am eu nevoie, vi le dau pur si simplu, ca nu am ce face cu ele (Debridatul e intact, Bonnisanul aproape intact). Eu am primit Infacol din Anglia, iar acum va trebui sa iau din Romania, de la ce farmacii ati luat voi? Sugubina spunea ceva de Sensiblu, iar pe net am vazut ca apare si la Centrofarm. Daca ma puteti ajuta voi, sa merg la sigur, ar fi super! Pupici!

Gauri in urechi nu i-am dat, se pare ca e mai usor sa ii punem intai cercei medicinali, ca gaura se da cu un pistol si astfel nu exista chin. In plus, tesutul se reface repede, gaura se largeste putin, exact cat trebuie, incat dupa o luna sa ii pui pe cei din aur. Trebuie doar sa ii misc in fiecare zi putin... Pe cand daca ii puneam direct pe cei de aur ii facea gaura cu acul de seringa si chinul ar fi fost mult mai mare + refacerea. Voi cum ati facut? De la Sugubina stiu ca i-a pus direct pe cei de aur. E cineva care a pus intai din cei medicinali, sa vad daca se justifica ce mi-a spus asistenta?

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Elfica
Gauri in urechi nu i-am dat, se pare ca e mai usor sa ii punem intai cercei medicinali, ca gaura se da cu un pistol si astfel nu exista chin. In plus, tesutul se reface repede, gaura se largeste putin, exact cat trebuie, incat dupa o luna sa ii pui pe cei din aur. Trebuie doar sa ii misc in fiecare zi putin... Pe cand daca ii puneam direct pe cei de aur ii facea gaura cu acul de seringa si chinul ar fi fost mult mai mare + refacerea. Voi cum ati facut? De la Sugubina stiu ca i-a pus direct pe cei de aur. E cineva care a pus intai din cei medicinali, sa vad daca se justifica ce mi-a spus asistenta?

Elfica Eu i-am pus cercei medicinali in spital! A plans pt 3 secunde,a mers totul ft rapid, nu am avut probleme sa faca vreo supuratie ceva, iar acum gaurile arata ft bine! Toti m-au sfatuit ca e cel mai putin dureros sa-i faci la inceput, mai ales ca nu constientizeaza!
Stiu ca pare dura situatia, dar o sa vezi ca e ft simplu!!! Si mie mi se rupea sufletul la idee, dar cand am vazut cum a decurs totul acum sunt multumita ca i-am facut atunci gauri!

Bafta cu decizia! Pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Citat:
citat din mesajul lui vmadelain

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

Elfica Eu i-am pus cercei medicinali in spital! A plans pt 3 secunde,a mers totul ft rapid, nu am avut probleme sa faca vreo supuratie ceva, iar acum gaurile arata ft bine! Toti m-au sfatuit ca e cel mai putin dureros sa-i faci la inceput, mai ales ca nu constientizeaza!
Stiu ca pare dura situatia, dar o sa vezi ca e ft simplu!!! Si mie mi se rupea sufletul la idee, dar cand am vazut cum a decurs totul acum sunt multumita ca i-am facut atunci gauri!

Bafta cu decizia! Pupici!!!

Merci mult! Si noi am vrut sa ii dam in maternitate, dar nu ii aveam in bagajul de spital, gandindu-ma ca daca nasc in Bucuresti mi-i aduce sotul cat stau in spital. Dar pana la urma am nascut la Constanta, travaliul s-a declansat neprevazut si in miez de noapte am plecat la drum. Nu am avut cum sa ii primim, era aiurea sa facem eforturi, sa ni-i trimita familia prin curier si atunci am decis ca ii punem la intoarcere. Nu cred ca vor fi probleme, ca tot mica e ( marti face opt saptamani). Dar la prima vizita, intre Craciun si Revelion, ii facem vaccinul de doua luni, asa ca gaurile le lasam pe urmatoarea vizita.

Pupici tuturor si noapte buna! Mai ales celor ce tare si-ar dori un bebe cuminte... fiti sigure ca vor veni si seri mai linistite, dar atunci zilele vor fi mai agitate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Ma tot uit la ursuletii nostrii si mi-e asa de drag de ficare...
Treaba asta cu odiseea este minuata ...desi nu va stiu pe niciuna personal faptul ca am trait impreuna experienta asarcinii si a nasterii ne-a apropiat fff mult!
Toti ursuletii sunt superbi!!!
Corina , spune-ne ce s-a intamplat , poate te ajutam cu ceva...
Eva , ai nascut asa-i?

Mergi la inceput