Nov-dec2010. BV PISSI! BV EVA !!!(170)
Raspunsuri - Pagina 4
sunset_zuzi spune:
Si printesa mea e speciala pentru ca nu doarme nici la aer, nici dupa baita nici leganata, doar la san
As vrea si eu sa ies cu ea la cumparaturi dar imi e teama ca o apuca o repriza de plans si nu stiu ce sa-i fac in public acasa ne mai descrcam noi cu tzatzi sau cantam ...ne descurcam cumva ...offfff greu este...cum sa facem noi?
Fericita mamica de scorpiuta Alexia
Doamne ai grija si de noi
BraveGirl spune:
n-am mai citit de zile bune din lipsa d etimp. mi-e dor de voi, dar nu mai am timp ...
avem ceva probleme cu bebe, ma doare sufletul si in acelasi timp sunt tar einfuriata pe medicii de la noi care nu prea stiu pe ce lume se afla. nu stiu unde sa mai merg cu bebe
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
ratusca83 spune:
buna si de la noi....
corina, ce s-a intamplat??
beatrice, ..ma bucur ca ai scapat..esti o mamica tare curajoasa..ai trecut prin asa multe...offf Doamne....
symo si Ana tot la fel imi papa uneori...are zile si zile..uneori papa 750 ml alteori 550...depinde de starea ei...asteptam vesti de la tine..te pupam cu mult drag...
miruna.....o sa-mi pun alarma la ceas ca sa-mi aduc aminte sa te sun...in ceea ce priveste parerile altora despre cum sa-mi cresc copilul..le-am spus ca nu ma intereseaza..eu il cresc cum consider...a fost socrela 2 zile la noi si am zis ca ma urc pe pereti..la orice scancet al Anei ea sarea sa se duca la ea sa o mangaie..asta pana m-am enervat si am tipat la ea ca sa o lase impace..
madalina, ai o fetita tare viteaza..sa dea Doamne Doamne sa fie bine si sa scape de acele atele...te admir pt curajul tau..eu cred ca plangeam non stop..
despre noi: fata mea azi noapte a avut program de veghe..MI-A STAT TREAZA DE LA 2 LA 7 DIMNIEATA!!! am zic ca o iau razna..sub nicio forma nu a vrut sa adoarma...atipea 10 min apoi deschidea ochii si radea..apoi incepea sa se mataie si tot asa..azi a mai stat vreo 2 ore treaza si in rest a bagat somn la greu..sa vezi la noapte ce ma asteapta..
In rest suntem bine..pt ca avem cantar ne cantarim martea si vinerea..asa ca aseara aveam 4320g..acum urmeaza sa o masor...
va pupicesc pe toate si revin..
marizta spune:
buna fetelor..........am lipsit motivat ghiciti dc: vpe 15 dec ora 1:'55 sa nascut printesa noastra irina maria,3500 gr,52 cm...
m-am dus cu apa rupta nestiind k mi s-a rupt...dar am avut contractii si am plecat ;lla spital.......pe scurt : mi-au pus perfuzie pt dilatatie,contractii la 12 si la 2 am nascut........dar tare durerose si una dp alta au fost contrct, ma bucur k am nascut repede totusi..
incepem sa ne obisnuim.numai k au inceput sanii sa produca si se umfla si am pb cu sfarcurile nu sunt formate bine...sunt plate
ce as putea sa fac sa le formez mai bine?
39 +
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marizta buna fetelor..........am lipsit motivat ghiciti dc: vpe 15 dec ora 1:'55 sa nascut printesa noastra irina maria,3500 gr,52 cm... m-am dus cu apa rupta nestiind k mi s-a rupt...dar am avut contractii si am plecat ;lla spital.......pe scurt : mi-au pus perfuzie pt dilatatie,contractii la 12 si la 2 am nascut........dar tare durerose si una dp alta au fost contrct, ma bucur k am nascut repede totusi.. incepem sa ne obisnuim.numai k au inceput sanii sa produca si se umfla si am pb cu sfarcurile nu sunt formate bine...sunt plate ce as putea sa fac sa le formez mai bine? 39 + Doamne ai grija si de noi |
Felicitari Marizta! Bun venit ursuleata Irina Maria!
Incet-incet mai ramanem doar eu si Bebelu, asta numai daca nu se grabeste bebelina ei.
39+
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui BraveGirl n-am mai citit de zile bune din lipsa d etimp. mi-e dor de voi, dar nu mai am timp ... avem ceva probleme cu bebe, ma doare sufletul si in acelasi timp sunt tar einfuriata pe medicii de la noi care nu prea stiu pe ce lume se afla. nu stiu unde sa mai merg cu bebe ========== Corina Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010) POZE |
ce ai patit corina?
Fericita mamica de scorpiuta Alexia
pissi78ro spune:
FELICITARI, MARITZA!!! SA ITI TRAIASCA URSULEATZA IRINA!
Fetelor, va multumesc mult de incurajari si felicitari.
Bebelumultumesc ca ai scris mesaj la fete, este scris de sotul meu care nu e roman, de aceea a mai avut si greseli de exprimare.
Eu astazi sunt bine, ma misc, mi-am luat Ursuleatza in brate. Ieri a fost mai neplacut si dureros, dar a trecut. Sunt tare emotionata si am muilte sentimente amestecate: fericire, uimire in fata acestei minuni, dar si o sensibilitate extrema la tot ce e legat de Roberta. De cate ori o aud plangand incep si eu sa plang, tremura sufletul in mine. Sper sa scap de reactiile astea exagerate, cerd ca sunt si pe fond hormonal. Din pacate nu am inca lapte, perseverez, dar intre timp o hranim cu laptic praf.
Pun acum poze sa imi vedeti si voi comoara.
38+ Roberta Maria
douradoudou spune:
corina sper sa fie bine...m-ai speriat...
evelina te super extra pup sa scapi de alea repede
ce stim despre evaaaaaaaaa????????
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
vmadelain spune:
citat din mesajul lui marizta buna fetelor..........am lipsit motivat ghiciti dc: vpe 15 dec ora 1:'55 sa nascut printesa noastra irina maria,3500 gr,52 cm... m-am dus cu apa rupta nestiind k mi s-a rupt...dar am avut contractii si am plecat ;lla spital.......pe scurt : mi-au pus perfuzie pt dilatatie,contractii la 12 si la 2 am nascut........dar tare durerose si una dp alta au fost contrct, ma bucur k am nascut repede totusi.. incepem sa ne obisnuim.numai k au inceput sanii sa produca si se umfla si am pb cu sfarcurile nu sunt formate bine...sunt plate ce as putea sa fac sa le formez mai bine? 39 + Doamne ai grija si de noi |
FELICITARI MARITZA!!! BINE AI VENIT IRINA MARIA!!! SA FITI AMANDOUA CAT MAI SANATOASE!!!
Referitor la sfarcuri ombilicate, iti zic ce a mers la mine, am incercat de toate,eu am avut sfarcul stang retractat. sunt cateva metode: cu pompa manuala sau electrica, poti folosi si nipple corrector de la Avent-Philips, si cea mai eficace chiar daca o sa te chinui putin este suptul bebelinei! Eu una am alternat: pompa cu dat sa suga imediat dupa bebelinei, corectorul cu supt. E mai greu la inceput dar trebuie insistat! Ma chinuiam eu sa trag de sfarc sa i-l bag in guritza,insa dupa cateva zile am rezolvat cat de cat problema!
Sper sa reusesti si tu!
Scuze dc sunt greseli,scriu cu stanga ca in dreapta tin bebelina!
Madalina Mami implinita de Evelina Ioana