Nov-dec2010. BV PISSI! BV EVA !!!(170)
Raspunsuri - Pagina 3
vmadelain spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cristale Fetelor am si eu o intrebare. Voua v-a spus medicul ca vigantolul e valabil 4 saptamani dupa ce l-ati deschis? Pe prospect nu scrie nimic...si sunt tare in ceata. www.floar3d3colt.blogspot.com |
Si mie mi-a zis pediatrul sa schimb sticluta la 4 saptamani! Poate mai gasesti si alte pareri!
Madalina Mami implinita de Evelina Ioana
sugubina spune:
Hai Eva succes. Vine bebeee Noah!
heidy ei sug la san si obosesc pt ca e munca nu gluma. De aia trage 15min si apoi se odihne. O ia de la capat apoi si tot asa..A luat f bine in doar doo sapt asa ca nu ar trebui sa iti mai faci probleme. Bravo bebe Tudor!
beatrice75 ai scapat si de asta, hai ca ce e rau a trecut si vei fi bine de acum. Stiu cum is durerile dupa chiuretaj si nu doresc nimanui. Mai ales cand dai lapte se contracta si vei sangera. Poate e mai bine asa ca elimini tot ce ai acolo si grabesti vindecarea.
Danaint - apropo de sanii plini, si eu patesc asa. Pt ca ma iau cu multe chestii de facut uneori ajung sa se umfle si sa curga. Nu va zic ca pun sa mulg unu si incepe instant si celalalt sa curga. Zici ca stiu ca am doi bebe nu unu. Acu am scos 120 sunt tare mandra! Si eu ma mult nuaptea, deh cum le vine randu..Si sincer e operatie de durata. E asa funny-trist ca sunt super adormita si tre sa pompez acolo ca dc nu ma ud toata..
miruna faza cu ceaiu sa ii dau imi zice si mama..OF ce sa ne facem cu rubedenili astea.Uneori vrea sa se impuna asa. Inteleg asa sa dea un sfat, da nu sa insisti. Pan la urma sunt copilasii mei si ea tre sa respecte ce zic eu.
Aia cu pusu laptelui in ochi mi-a zis mie dr pediatru. Ca contine imunoglobulina si ii ajuta sa nu li se infunde canalul lacrimal. Deci prietena ta nu e chiar asa far off..
ukume24 m-au durut sanii la inceput, am facut usoare rani. Dupa fiecare alaptat dadeam cu garmastan - e excelent. Apoi vad ca s-au durificat asa, molfaie puficele, sug si nu mai ma duare. Deci curaj si speranta sigur se va rezolva.
A,mai poti da si cu bepanthene pe rani. Incearca-le pe ambele.
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
Cristale spune:
Ukume si eu am facut rani chiar urate, au si sangerat si 2 zile nu i-am dat sa suga doar m-am muls. Le-am rezolvat cu garmastan. Acuma e bine.
www.floar3d3colt.blogspot.com
fluturasha23 spune:
Ukume alterneaza garmastan cu bepanthen dupa fiecare supt, plus trebuie sa stai cu sanii la aer, fara nimic pe ei. O sa treaca ranile, important e sa te mobiliezi si sa fii constanta in aplicarea unguentelor.
Mami fericita si implinita de Iulia si Delia
Elfica spune:
Cristale: Si mie mi-a spus prima pediatra sa schimb sticla la 14 zile, iar pe prospectul de la prima sticluta (ca pe urma nu am mai verificat daca pe urmatoarele apare la fel) scria ca e valabil 20 de zile de la deschidere. Eu atat l-am tinut, 20 de zile, apoi am aruncat recipientul. Nu inteleg de ce nu fac si cantitati mai mici, e prea multa risipa! Dar asa procedeaza companiile farmaceutice cu multe...
Legat de medicamente, daca e cineva care a incercat Infacol si nu ii e bun copilului, dar vrea sa incerce Bonnisan, haideti sa facem schimb, sa nu le aruncam fiecare... Eu sunt anti irosit :)!
Crisis81: Pe unde esti? Esti bine? Nu mai stim nimic de tine... asadar te asteptam! Ma pregateam sa scriu acelasi lucru si despre Alinushca si Ukume, dar vad ca au aparut. Ukume: Fii rabdatoare, ca chestia cu durerea sanilor va tine destul, dar nu renunta, ca trece cand te astepti mai putin. Eu am dat mult cu Garmastan, dar am insistat ca sa treaca de tot: cum termina micuta de supt la un san, cum dadeam si masam cu Garmastan. Apoi la fel cu celalalt (ii dadeam dintr-un singur san la o masa). De doua ori am dat si cu Bepanthene, cum am fost sfatuita de Misticgirl, dar nu mi-era comod, ca trebuia sa il spal foarte bine inainte de supt si mereu mi-era frica sa nu fi ramas ceva, cat de putin, pe care sa il gaseasca bebe la supt. Garmastanul e ok, il poate linge fara a pati ceva, asa ca e mai comod. Am stat si mult cu sanii la aer (dar vezi sa nu racesti!), poate si asta a contat. Nu ceda, eu faceam tratamentul acesta si ranile persistau, intr-o dimineata am gasit chiar sange intr-un santulet format pe marginea sfarcului. La foarte scurt timp dupa, mi s-au vindecat ambele sfarcuri! Dar am suferit ceva, cred ca trecuse cam o luna de la nastere si pareau ca nu se mai vindeca...
Revin, ca in timp ce scriu cu o mana, o alaptez pe cealalta si ma doare spatele, ca scaunul nu are spatar, ma doare bratul, ca scumpa s-a ingrasat mult... Ma duc sa gasesc o pozitie mai comoda si sper sa revin seara, dupa ce face nani micutza mea!
Inacat: Cum merge cu wrapul? Eu azi am facut prima proba, Iulia a reactionat ok, dar nu am tinut-o mult, ca mi-am dat seama ca era cam larg pus wrapul si ma lasam pe spate. Mi-a fost lene sa o scot si sa refac legaturile. Data viitoare il fac din start mai strans, sper sa fie ok.
tuturor mamicilor ursoaice! Abia astept sa mai intru si eu sa vad ursuletzii vostri minunati...
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010
fluturasha23 spune:
citat din mesajul lui heidy Girls... stiu ca ati discutat de carusel pt patut... si parca sashenka recomanda unul anume extrem de utilizat si indragit .. ? Am vrea sa ii luam si noi lui bebe ca si cadou de Craciun, dar sunt atatea modele .. O recomandare va rog? Fericita mamica de Tudor Andrei Poze bebe Tudor: http://picasaweb.google.com/adina.popescu/BebeTudorPrimeleOreSiPrimeleZile# |
heidy parca asta era caruselul
h t t p : / / w w w . m u c c e l m i c . c o m / c a r u s e l u r i / c a r u s e l - f i s h e r - p r i c e - b u t t e r f l y - d r e a m s - p - 7 8 1 . h t m l
Mami fericita si implinita de Iulia si Delia
sugubina spune:
vmadelain atelele pt tal vag cat le tine bebe? Permanent sau le scoati din cand in cand? (si noi avem si cand facem doo luni mai mergem odata la ortoped).
Cristale da asa e cu Vigantolu-4s e valabil dupa desfacere. Prost e ca am inteles de la vreo 4 farmacii ca nu mai se gas ca nu au in depozit. Voi ati gasit?
Noi azi am fost in IOR cu carutu. Am luat masina pana acolo ca era prea mult pe jos de mers cu frigu asta. Ne-am flendurit 15min si apoi ne-am intors. Au fost cumnti Ratzele mele, au venit acas cu fuamea-n gat. Acu dorm ca ingerasii, cand se scuala bagam o baie. Ieri am facut cu colaceii si sa vezi scheme pe ele , ce se mai invarteau si se jucau! Geniala inventie.
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
beatrice75 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui vmadelain
Si mie mi-a zis pediatrul sa schimb sticluta la 4 saptamani! Poate mai gasesti si alte pareri! Madalina Mami implinita de Evelina Ioana |
Cristale si eu am auzit ca trebuie aruncat dupa 4 sapt de la desigilare, medicul pediatru probabil a omis sa-mi spuna acest lucru, m-am uitat pe prospect si nu se specifica acest lucru.Deci, este adevarat! Vedeti ce informatii pretioase aflu eu de pe acest forum?
vmadelain spune:
citat din mesajul lui sugubina vmadelain atelele pt tal vag cat le tine bebe? Permanent sau le scoati din cand in cand? (si noi avem si cand facem doo luni mai mergem odata la ortoped). sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna |
Sugubina Atelele le tinem continu, zi si noapte, le dau jos acolo cand le schimba pansamentul elastic, lunea si miercurea. De miercuri trebuie sa le tinem 4 nopti, si duminica dimineata le dam jos si o lasam liber pana luni seara la schimbat! Se pare ca sunt rezultate, si speram sa scapam curand de ele, a mers incet ca ea nu a fost grasuta si nu a avut piele de unde sa-si dea drumul piciorusele!dar cum acum a pus ceva carnita credem ca se va schimba mult in bine situatia!
Aaah, am uitat sa va spun ca supararile continua: la eco de sold ne-au zis ca soldul stang are o mica intarziere si trebuie sa poarte inca un pampers peste haine, lucru care a incins-o maxim, si mi-a facut un eritem de abia a trecut intr-o saptamana!!!
Ne-au zis ca se poate redresa repede si repetam eco pe 10 ianuarie! Speram sa avem vesti bune!
Madalina Mami implinita de Evelina Ioana