Nov-dec2010. BV PISSI! BV EVA !!!(170)
Raspunsuri - Pagina 2
vmadelain spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Doura, Vasari, multumesc! Madalina, bine ai revenit! Dr nu mi-a zis cate Ketonale pot lua pe zi, farmacista mi-a zis nu mai mult de doua, insa eu am asa niste dureri ca as lua si 10. Pe 23 tre sa merg iar la control, daca nu e bine, il impusc pe dr. |
Multam mult Beatrice!
Am citit prin ce ai trecut! esti super curajoasa si ma bucur ca ai trecut cu bine, ti-ai pastrat pozitivismul pt bebe Robert!
Madalina Mami implinita de Evelina Ioana
douradoudou spune:
madaaaaaaaaaaaaaa...multi pt evelina
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
douradoudou spune:
[red]ALLEXIAAAAAAAAAAAAAAAAA ALLOOOOOOOOO
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
vmadelain spune:
citat din mesajul lui douradoudou madaaaaaaaaaaaaaa...multi pt evelina alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010) |
Alexa Multumesc de primire!!! It's good to be back!!! De asemenea multi pt razboinica ta!!! E tare tare dulce!!!
vmadelain spune:
citat din mesajul lui ukume24 fetelor pe voi nu v-au durut sanii la alaptat? cam cand v-au trecut? eu am nicte ragade foarte urate si desi toata lumea spune ca alaptatul e un lucru frumos pt mine e un stres... cand stiu ca vine alaptatul ma doare stomacul caci ma dor sfarcurile de mor. Oare cam in cat timp trece? 39+ Luca Stefan S-a intamplat minunea mult asteptata! AMR 2 saptamani teoretic..practic cat vrea Domnul |
Ukume First multi ! Asa..cu sanii, cred ca nu exista proaspata mamica care sa nu fi avut probleme la inceput cu alaptatul!! Si eu am trecut prin furia laptelui in saptamana stata in spital si am incercat de toate!!! Incearca sa aplici un dush fierbinte pe sani si sa masezi in acelasi timp! Asta pt sanii angorjati, si/sau in timp ce suge bebe sa masezi delicat sanii!
Pt sfarcuri si ragade, incearca sa ii lasi putin la aer, fara bluze, fara sutien si sa aplici pe sfarcuri putin lapte stors de la tine, la mine a functionat ft bine sau poti aplica niste garmastan, am incercat si asa, si e ok! Si acum am facut ragade, ca suge micuta din ora in ora, dar las sa respire si e suportabil!!! Dar important este sa lasi sanii sa respire cateva minute la aer!
Sper ca iti va fi de folos, pup cu drag!
vmadelain spune:
Hello again!
Vad ca azi e slaba activitatea...dar chiar inteleg de ce!
Sa va povestesc si eu cum au trecut saptamanile astea 2!!!
Prima saptamana a fost groaznica...am facut coprocultura micutei Eve si au gasit bacteria Klebsiella in proportie de 95% in flora...asadar pediatrul ne-a dat antibiotic...augmentin...pt ca micuta avea niste dureri de burtica tare urate...si nu trecea cu nimic...asta pe langa nelipsitii colici... Si asa a inceput cosmarul...da-i antibiotic, la ore dupa da-i biotics sa o ajute la refacerea florei intestinale...si dupa cum stiti, mai sunt de dat si vesnicul vigantol, plus nestematele tratemente de colici: infacol, sab simplex,bonisan, Dzeu cu mila sa functioneze ceva!!!
Toate astea, pe langa faptul ca aveam vizita la pediatru, plus dus de 2 ori la capatul Bucurestiului pt noi sa facem sedintele de kinetoterapie si pus atelutele pt tal valg!!! NEBUNIE CURATA!!!
In a doua saptamana, dupa ce am scapat de antibiotic, a apucat-o pe micuta un puseu de crestere, nu stiu ce o fi, caci MANANCA INTRUNA SI PLANGE LA FEL, DE DURERI DE BURTICA!!! Am fost suzeta ambulanta si mancare non stop, si inchipuiti-va cum a fost sa mergem cu ea pe drum la ortoped, urla in masina dc nu manca de ziceai ca isi rupe plamanii... Miruna, Ratusca, Anya, nu-mi mai aduc aminte cine, scuze ne luam de manuta si facem club cu bebei ENRGICI, MANCACIOSI si FARA SOMN! Azi vad ca e o idee mai bine, doarme de ceva vreme, adik mai mult de 1 ora, sper sa doarma cat mai mult!
RAPORTAM ca a ajuns la 3,3 KG, suntem ft mandri de ea!!!
Gata distractia, ma duc sa mai strang prin casa, ca nu am avut timp saptamana asta sa fac nimic, noroc cu sotul!!!
Va pup si sa aveti o sambata placuta!
vmadelain spune:
AAh, si sa nu uit!!!
Trebuie sa scot motzatele pt EVA!!!
HAI EVA!!! HAI NOAH!!!
Cristale spune:
Fetelor am si eu o intrebare. Voua v-a spus medicul ca vigantolul e valabil 4 saptamani dupa ce l-ati deschis? Pe prospect nu scrie nimic...si sunt tare in ceata.
www.floar3d3colt.blogspot.com
anya2010 spune:
beatrice ketonalul poate fi luat cand alaptezi. Nu scrie pe prospect cate poti sa iei pe zi? Eu am luat doar la nevoie. Multa sanatate iti doresc! Cred ca trebuie sa ajung si eu la un medic ca nu se mai poate cu hemoroizii si fisurile
crisuletzul nu e ciudata starea ta, e normala, toate am trecut prin asta Cat am stat 5 zile in spital am plans intr-una pt ca nu aveam lapte, mi-au adus psihologul ca nu mai stiau ce sa-mi faca. Imi dadeam seama ca trebuie sa ma linistesc ca sa-mi vina laptele dar nu ma puteam abtine
Sunt happy, in seara asta imi vine mamicuta. Tare greu a fost saptamana asta pt ca si sotul e prins intr-un proiect la munca si vine acasa numai pe la 12 noapteaAdmir fetele care se descurca singure, nu stiu cum reusiti
anya2010 spune:
citat din mesajul lui Cristale Fetelor am si eu o intrebare. Voua v-a spus medicul ca vigantolul e valabil 4 saptamani dupa ce l-ati deschis? Pe prospect nu scrie nimic...si sunt tare in ceata. www.floar3d3colt.blogspot.com |
mie mi-a zis ca doar 14 zile poate fi folosit cu incredere, apoi e apa de ploaie..pe sticluta mea de vit d3 scrie ca e valabil 4 sap de la deschidere