Iepurasii il asteapta pe Mos Craciun!! (95)
Raspunsuri - Pagina 9
CoriMami spune:
2 Anke, nasol cu viroza, exact asa am avut si eu, cu durere de muschi, dar m-a tinut o saptamana.Bine ca ai scapat
Scaunul Kiddy Infiniti Pro, am mai zis intr-un post, l-am luat cu 600 ron (era si o reducere mica de la Baby expo) de pe net, magazinul dinobebe. Am pus pe contul comun poze cu Petala in el. Ei zic ca nu se incalzeste de la perna, cica e dintr-un material special care ventileaza. Vom vedea adevarul la vara:)
Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Ne pregatim pentru Sarbatoarea Nasterii Domnului
vladimirescu spune:
Of ! S-a intimplat ceva cam ciudat, nu pare grav dar ma nelinisteste...
In seara asta pe la ora 8, la baie, am vazut ca Floricica are cite un punct alb la ochi (puchi, cum se zice :) L-am spalat cu apa, apoi l-am mai spalat pe corp, apoi iar am vazut un puct de "puchi", l-am spalat iar la ochi. Ne-am culcat pe la 9 si la 11, cind deja s-a trezit a 3-a oara, abia de a mai putut deschide ochii, erau amindoi lipiti cu secretie lipicioasa, alb-murdara. M-am cam speriat pt ca prea brusc s-a intimplat: la prinz nu avea nimic, pe la 4 arata mai somnoros la ochi, pe la 7 se freca la ochi cu minutele si am zis ca ii e somn, si tot cam cirpit de somn arata la ochi... doar seara la 8 au inceput sa apara primele puncte de secretie, dar f slabe, nu mi-am facut griji (dar le-am observat, pt ca de regula nu are puchi, nu e necesar nici sa-l spal la ochi...)
Daca ot se trezise si plingea l-am pus pe masa de infasat, l-am curatat cu ser fiziologic (pe ochiul inchis, cu comprese sterile am sters, pt am uitat daca e voie sa pui ser chiar in ochi?) apoi i-am pus cite o picatura de Oftamezone N, ca scrie pe cutie ca e si pt ochi, si are un pic de Neomicina in compozitie (cred ca Tobrex imi daduse la inceput pediatra cit era mic, dar nu mai am in casa).
M-am abtinut sa suna dra la 11 noaptea pt asta, dar abia astept sa vorbesc miine cu ea, mai ales ca as vrea sa-l mai asculte la plamini, ca se aude un pic de hiriiala si eu nu-mi dau seama daca sint secretii in plamin sau se aude doar ecoul de la mucii din nas..
Amai patit cineva asa cu ochisorii, de la aspect normal sa ajunga incleiati in citeva ore, cu genele lipite? Ce o mai fi si asta?
babyangel spune:
'neata fetelor,
am intrat rapid sa va servesc cu un expresso cu lapte si scortisoara , prajiturica si fursecuri facute chiar de mine simple si bune
Noutati la 9 luni??? ok..nu mai putem pune scutecul linistiti( ca multe dintre noi dupa cum am citit), urca scari singur-si uiteasa s-a terminat cu linistea mea, ca il lasam singur in living cu jucarii pana mai faceam una alta prin bucatarie..dar gata! A descoperit scarile!
Ce sa mai zic?? Tipa si chiuie toata ziua, si asa am descorerit ca are timbrul meu vocal din copilarie..adica iti sparge timpanele ,nu alta..Chiar si atunci cand tipa de bucurie...Cand o face de suparare , nu mai zic....
Se catara peste tot, merge de o manuta, merge cu ham , se desprinde de mainile mele cicasa plece singur,dar in loc sa faca pas singur, plonjeaza pe burta scoate silabe noi..de de ,eeeee, ai-ai ghe-ghe si spune legat bebe...Cam asta ar fi!
Revin ca trebuie sa-l schimb ca m,a cearta!!!!
Anca
In asteptarea si a
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 8 -a
sensibila spune:
Cu scuzele de rigoare spunem si noi cu intarziere LML si LMA
Ziua 17
La multe lunici iepurasei : Diana de irene26 !
Ziua 18
La multe lunici iepuraselor : Alessia Stefania de crissintibun, Sara de Happyjoy !
Ziua 19
La multe lunici iepurasilor : Ianis Stefan de Andra_s, Riccardo de nafi Isabella Katy de 25miky !
pentru 19 decembrie La multi ani anca_iary ! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de iepurasul si familia ta !
Ziua 20
La multe lunici iepurasilor : Codrin Fabian de Babyangel, David Nicholas de papushicata, Rares Ionut de ninocikap, Mihai Theodor de wapi Ema Valentina de PIF_pif, Ingrid Evelina de Cristina30 !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
andira spune:
Intru repede, ca trebuie sa-i dau sa manance.
Vladi - conjunctivita.
Noi am patit, s-a culcat bine si s-a trezit cu ochiul stang lipit, de se uita la mine doar cu dreptul - nu stiam daca sa rad sau sa plang.
La noi era si umflat. Daca are secretii alb-galbui, e conjunctivita infectioasa.
Mie mi-a recomandat sa cumpar de ala farmacie asta pentru stersul ochisorilor de secretii http://www.farmaciastejara.ro/iridium-baby-servetele-sterile-p-3466.html , sunt mai scumpe, dar sunt exact pentru ochi, au si un antiseptic usor in ele.
Tobrex-ul e bun, dar Nettacin-ul e si mai bun (iti spun ce mi-a zis farmacista, si ce mi-a recomandat si dr).
Vezi ca secretia aia alb-murdara e exact materialul infectios. Cu aceea se transmite. La mine au luat toate 3, mai putin eu si tati.
Si stii tu, schimbat prosop, fata de perna - eu spalam si asternuturile in fiecare zi .
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
Erina spune:
Buna dimineata!
Vladi s-a intimplat si la David, tot asa lipit de nu il putea deschide. Secretiile de la nas au ajuns la ochi, mi-a confirmat dr.pediatru. Am pus Tobrex (cu urlete si proteste) 1 picatura de trei ori pe zi. a trecut in 2 zile. Sanatate frumosului, nu te speria se rezolva. Nu uita de schimbat prosoape, lenjerie, tot. Eu uitasem de lenjerie-noroc ca parca a amintit Corimami.
Daria e pe tratament, bb tuseste f rar si scurt dar sec. Ii dau Prospan. O sa fie zile ocupate cu treaba multa.
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
Uite ca raspunsese Andira.
Pupam pe toata lumea
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
Uite ca raspunsese Andira.
Pupam pe toata lumea.
CoriMami spune:
Neata, multumim de
Bravo lui Codrin, stie multe chestii:)
Eliza are 2 chestii noi:
- face singura pasi la ea in pat, mergand inainte (si nu lateral ca pana acum) si tinandu-se cu o mana de marginea patului - asa il parcurge de la un cap la altul de mai multe ori
- purtam dialog, eu zic "tata?" ea raspunde " da- da", eu zic "papa?" ea raspunde "ta-ta-ta" si tot asa:)
Vroiam sa va zic ca mi s-a implinit dorinta, am convins soacra sambata sa stea la noi....si 5 ore, 5 oreeee!! am fost in oras cu sotul, am mancat bunatati la Chinese, am facut cumparaturi, mi-am luat 2 sutiene de fitze sa uit de sanii lasati, a fost cool...tare bine e sa te mai decuplezi din cand in cand de la viata casnica!
Acum ma reapuc de citit, am inceput sa invat, sa ma pun la punct cu noutatile in meseria mea.
Vladi - ai procedat f bine aseara, intr-adevar daca un germene nimereste in ochi se dezvolta foarte repede, pt ca ochiul nu are prea multe sisteme de aparare, si in cateva ore poate avea aceste secretii urate. Poti sa faci lavaj cu ser in ochi, cateva picaturi direct pe glob. Tobrex sau Tobradex (are si un pic anti-inflam) sunt f bune la infectiile bebelusilor, dar si Ophtamesone N e bun, chiar poti continua cu el daca a mers bine. Oricum azi ziceai ca te sfatuiesti cu medicul - sanatate lui Floricica
CoriMami spune:
Acum am vazut ca au raspuns si mamicile, ceva ce eu am uitat - igiena, schimbat cersaf, spalat pe maini dupa ce ii faci toaleta.