Iepurasii il asteapta pe Mos Craciun!! (95)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Mi-am facut timp si am vizionat pozele cu David si Daria precum si filmuletul si pozele lui Albert. Absolut minunati!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

acum ca a zis rebiana, am cautat sa vad si albumul lui albert
ii sta bine in superman, de fapt e un superbebe cu ochisorii aia frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Dayanara am spus "in general" . Normal ca astea toate-s repere doar. Trebuie privit copilul in totalitate. Uite eu la Elena habar nu aveam ce si cand trebuie sa faca. Ea a fost mai intarziata, dar chiar nu mi-am facut probleme. Acum la Angela am fost mai interesata normal. Noroc ca ea le-a cam facut asa cum scrie in carti altfel probabil ca m-as fii stresat chiar daca nu era cazul.
Cam cel mai important lucru e statul in fund. Deci sa stea in fund nesustinut pana pe la 8-9 luni, asta nu inseamna ca trebuie sa se ridice singur (Da Denisa??))
Cu mersul eu stiu ca ar trebui sa mearga singur pana la 15-18 luni, nu? Asa ca au vreme iepurasii!

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Seara buna,
Roxi, scaunul auto KIDDY e cel la care ma refeream, si e un model mai diferit de ce vazusem in general, pt ca nu are centuri-el personal, dar foloseste centura masinii. Deci in sensul asta "fara centuri", are perna aia in fata. Maine descarc niste poze sa vedeti specimenul nostru in acest scaunel.
Va pup, fug la tati si Petala.

Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Ne pregatim pentru Sarbatoarea Nasterii Domnului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

fetelor m-ati pus pe ganduri cu mingiuta asta,ca nu se aude bine,am desfacut cadoul si am pus un filmulet pe contul comun,eu zic ca se aude destul de ok...
uite cum se aude mingiuta aici sunetul mingiutei magice

o seara buna va urez...

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993

Mergi la inceput

mihaela si eu stiam aceleasi varsta mai mult sau mai putin, ma rog asa din ce mi-a fluturat pe la urechi, niciodata n-am citit cand tre sa mearga un bebe sau sa stea in fund

cori sistemul de prindere al scaunului de masina e cu isofix, si sunt si modele cu centuri, eu ma refeream ca perna aia din fata nu tine loc de centura:)

Mergi la inceput

http://www.youtube.com/watch?v=v-dhlo2wqKY

ce.i misto ca nu mai incotopenesti copilul in centuri, e mult mai usor sa le treci prin perna aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Noua ne mai ies dintisori, Albert a fost marait acum dupa-amiaza, nimic nu ii convenea.
Se si vede dintisorul de sus si langa, cum ar fi caninul, e gingia sparta.
Eu il spal pe dintisori si se mai calmeaza durerile, ii dau de ros diverse jucarii de dentitie.
Ii mai dau chamomilla granule, dar nu stiu cat de eficiente sunt.

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Da Roxi, exact asta vroiam si eu sa zic
Si chiar filmuletul care l-ai postat tu acum, l-am urmarit inainte sa achizitionam scaunul si ne-a convins (eu l-am vazut anterior la Baby expo,dar nu eram asa sigura). Oricum s-au vandut ca painea calda, cand am sunat noi saptamana trecuta nu mai aveau decat 4 bucati (3 negre si unul bleu - i-am luat negru desi doream alte modele la tapiterie) si pana pe 15 ian nu mai primeau.
Sper sa fie ok achizitia noastra, Petala e inca micuta, nu sta perfect pt ca ea are 8300g si scaunul e de la 9kg....dar nu a comentat, merge.

Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Ne pregatim pentru Sarbatoarea Nasterii Domnului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

dayanara foarte dragut scaunelul,imi place cred ca este cam scump...stii cam cat costa?

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

Kiddy energy pro (200 euro) a iesit aici in germania cel mai bun in test( ADAC si Stiftung Warentest) la categoria asta de scaune 9-18 kg. Mie personal nu-mi place perna aceea din fata, eu cred ca vara o sa transpire copilul in ea, si asa transpira la spate daca ii f cald si nu-mi mai place cum sta inghesuit cu manutele (cumva le tine sus), cum am vazut in reclama. Sunt curioasa cum sta Petala in el. Noi avem un maxi cosi si se leaga/dezleaga f repede centurile.
Eu am fost f bolnava tot week-end-ul ceva virus cu febra mare si dureri de muschi si m-am tratat cu paracetamol dar a ajutat, ma simt mult mai bine acuma, fata ii bine n-a luat nimic.
pe toate

Mergi la inceput