Iepurasii il asteapta pe Mos Craciun!! (95)
Raspunsuri - Pagina 6
vladimirescu spune:
Ma gindeam zilele astea cit de subiectiva e chestia cu evaluarea dezvoltarii copilului...
Cind era Vladimir mic nu citeam pe nici un forum si stiam doar f putini copii de virsta lui. Asa ca, pe la 10 luni cind a inceput sa mearga tinut de miini, mi s-a parut ca e f avansat, pt ca in carti scrie ca in jurul virstei de 1 an incep sa mearga si sa vorbeasca... Vladimir a zis "mama" la 1 an, si mi- s-a parut ok.
Acum, cind citesc ce progrese frumoase au iepurasii vostri, mi se pare ca Floricica e tare in urma (si chiar e , fata de majoritatea puilor vostri, din ce citesc), iar el la 9 luni merge tinut de minute si ieri a zis "ma-ma" clar :) Dar macar e mai avansat decit era Vladimir la visrta lui :))
Rebiana27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Pai sunt multe tipuri: cu branza, cu scortisoara, cu vanilie, cu fructe de padure, depinde de care preferi. Preferata mea e Dallas Pulla, cu branza si vanilie. =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
Nu c-as fi vreo nesatula, dar eu vreau de toate :))))
Mami de doua minuni: Luca si Mara
mihaelagrosan spune:
Buna,
Rebiana. Te pup, esti speciala.
Eu sunt cam ocupici in ultima vreme. Saptamana viitoare iar cu bagaje ca plecam in vacanta si venim doar dupa sarbatori. Sper sa fim ok.
Am pus niste pozici pe picasa.
Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
Ina_3040 spune:
Salutare mamici!
a nins si pe aici, l-am imbracat gros pe Robin si l-am pus in zapada, tare mult i-a placut!. acum astept saniuta de la Brasov, ajunge pe marti. Sanzi am luat din aia de plastic cu centura, e buna cam pana pe la 3 ani. au comandat-o ai mei online de la Nichiduta. daca cauti se numeste sanie bambino. O vazusem la Gaby, a luat si ea pt Joy si era multumita.
Vladi asa e cu progresele pruncilor, o chestie subiectiva, mai bine nu comparam al meu merge bine de-a busileai insa abia de vreo 3 zile a inceput sa se ridice singur in picioare sprijinit de ceva si daca il tin nici nu prea stie sa paseasca... Aici mi-a zis kinoterapeuta ca varsta ideala de mers e 14 luni, dar cred ca foarte putini copii asteapta pana atunci. oricum mi-a zis sa urmez copilul in ceea ce vrea sa faca si sa il incurajez fara a-l forta in nici un fel. Mama nici in ziua de azi nu zice, a zis o singura data foarte clar si de atunci deloc...Inca mai sper un cadou de Craciun dar el o tine pe a lui cu ta-ta-ta.
Stanucel ce frumos ca o poti lasa pe Adelina, cred ca si fratelui mai mare ii place sa se simta responsabil si implicat. cred ca o iubeste de nu mai poate. si eu am o sora mai mica si tare mi-e draga, a crescut sub ochii mei.
s-a culcat pruncul, merg sa imi intind rufele. mai intru dupa sa ma uit la poze.
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
Rebiana27 spune:
INA am vazut si eu saniuta pe site si mi-a placut tare! As fi luat pentru mandra dar nu are sens sa ma lupt cu doua saniute. Mi s-a parut ok si pretul.
honeybaby spune:
Vladi - ii spune Humex Expectorant. Asa cu e humex raceala si gripa , humex apa de mare etc. Are rol expectorant, ar fi si culmea sa aiba altul. Se da la tuse expectoranta dar pana cand nu stiu.... Maya nu a luat nimic pe tuse seaca, aia am ingnorat o
Poate o sun pe pediatra. Numai in weekend ma acupa sunatul si mi-e cam jena
eu am in casa Fluimucil, ACC nu am gasit .....
Sapt trecuta imi spunea o prietena ca fi su a fost precoce , la 11 a mers in 4 labe. Nu am mai putut sa-i spun ca eu ma dau cu curul de pamant ca fi mea nu merge la 8 luni.
Mihaela - sarbatori fericite si vacanta placuta!
Sanzi si noi avem sanie de care zice Ina. Daca Gaby a fost multumita am luat la fel , nu am mai testat. Zicea Gaby ca au la metro unele din plastic cu spatar si centura cu 65 ron
Uite-o pe a noastra
http://picasaweb.google.com/deni757/MayaIubireaMicaInAsteptareaMosului8Luni#5552036021030110226
Denisa & bebelunica Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
mihaelagrosan spune:
Si eu vreau saniuta! Uite ca nu m-am gandit pana acum! O sa incerc la metro.
Honey sa te dai cu curu de pamant daca nu sta in fund la 8 luni, nu daca nu merge in 4 labe. In general, daca se spune ca bebeii ar trebui sa faca ceva la X luni, ingrijorare ar trebui sa apara daca nu face chestia aia la X+2 luni.
Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
dayanara spune:
eu cred ca si x+2 luni e putin....ma rog, e doar parerea mea, pe mine ma lasa rece si nu vad un plus ca merge la 9 luni sau la 15 luni, sau ca sta in fund la 5 sau la 8....si cu vb si altele la fel, eu mai zic ce face, ca mi.e draga cand face pa sau aplauda, dar nu consider nici-o avansare sau motz in frunte, ma doare drept in cur - mai pe finlandeza spus :)))
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara ma doare drept in cur - mai pe finlandeza spus :))) |
vladimirescu spune:
Yaia, dayanara, Rebiana sinteti tari, m-am prapadit de ris :)))
Floricica nu se ridica singur nici macar in fund, d'apai in picioare :) Tipa sa-l ridicam noi. Eu pot sa-l las in pat singur fara grija pt moment, ca nu s edeplaseaza nici 20 cm singur, incearca sa treaca din fund in 4 labe, se lasa spre fata, dar ii ramine un picor in fata si-l blocheaza, inca nu-l duce capul ca un singur picior dus in spate nu-i deajuns, mai are inca unul :)))
De acord cu Dayanara, nu e important la ce virsta face una sau alta. Oricum parca a zis cieva pe aici ca Einstein a vorbit abia la 4 ani ... :))
Hai ca ma mobilizez sa pun niste instalatii lumini pe afara, e o zi superba!
Floricica a fost azi pe afara 1,5 ore... Ma intreb daca nu e prea mult, ca totusi e frig. Voi ce stiti, cit trebuie tinut un bebe in carucior afara cind e frig?