Fluturasi de martie-aprilie 2011 (102)
Raspunsuri - Pagina 9
stefyapost spune:
felicitari roxy pt grasulina!!!
acum ma bag in asternuturi cu un masaj su vicks ca m-a lovit o raceala!!
somnici usori si dulci
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 28+
cristina_ph spune:
offf cand vad ca scrieti ca va bagati la somn,imi vine sa mor de ciuda ca eu nici nu pot sa ma aprropii de pat....am luat si doua pastile de valeriana azi si degeaba,singura schimbare a fost ca am fost la toaleta de vreo 3 ori de azi dimineata(deci m-a relaxat,dar nu unde trebuia)
vroiam sa va spun ca am vazut poze cu burtici,multe si foarte frumoase,nu voi nominaliza pentru ca nu va cunosc inca foarte bine si nu vreau sa gresesc....dar nu pot sa nu spun de strumphitza ca este exact cum mi-o imaginam din mesajele postate(vesela,optimista,parca emana buna dispozitie in jurul ei).
le multumesc frumos fetelor care ne-au complimentat si le intorc complimentele inzecit.
Deea, am ras sa lesin la povestea cu vinul fiert....la cat sunt de ofticata pe starea asta a mea,m-a binedispus povestea ta la maxim.
Mamica lui Andrei(23.nov.2008) 29+ Bogdan Gabriel
simonacip spune:
Neata
Noi la 10.00 avem a doua serare, deci am vrut sa recuperez acum...
Deea, alcoolul nu face ine in sarcina copilasului...asta asa este...ca ne ia pe noi cu calduri sau ameteli n-o fi mare ai, dar mie mi-e de copil ca am inteles c-ar cauza retard mental si alte uriciuni, etc...Eu am o slaiciune pt vinul fiert ceva de nu se poate, deci mi-ai facut o pofta... Si am cam gustat si eu sarcina asta vin... Cind trec spre casa mereu ma uit la o casa galena, vis-a vis de Maxim, are geamuri maron...oare acolo stai???CHiar ca e super mare...dc e a ta cum te descurci cu curatenia??/ Cu markerii de la fundeni nu stiu ce sa-ti spun...eu mi-am mai facut analize acolo, la mama si au iesit ok...eu nu cred ca-si permit sa fol markeri vechi iti spun sincer. Eu zic sa mergi cu incredere acolo
Stefy, felicitari scumpa pentru logodna, acum copilul vine intr-un mediu frumos, stail si va fi mult mai ine ca inainte (desi sstiu ca si inainte v-a fost foarte ine)
Lavi, intrucit nu cred ca reusim sa ne mutam in 2 luni, m-am apucat si eu de schimari si i-am amenajat lui un spatiu pt hainute...Asta e, provizoriu...parca sper chiar sa nu gasesc cumparator pt apartament prea repede, intrucit nu cred ca m-ar astepta atita.
Scrish, azi imi fac si eu aie, nu dush ca de oicei, ma spal pe cap, imi fac manechiura si pedichiura...singura desigur...oricum si asta a ajuns sa fie un rasfat pt mine...Aia am ajuns sa ma epilez acum 2 zile...pt ca singura n-o pot face oricum....Si mi-e dor de un coafat de nu va zic, poate am sa merg inainte de Craciun...chiar daca nu mergem cine stie unde...
Lalely, dar arati foarte ine, si ai niste picioare slae slae...nu se vede c-ai fi luat multe kg
Strumpfi, am luat doar pentru aieti masini din Cars evident, hartie de impachetat si niste seturi cu forme pentru modelat plastilina, o geaca de primavara lui David si un pulover pt mine pt dupa ce-oi termina cu gravidenia...Crede-ma ca nu am stiut ce sa-i iau alui meu si mi-a spus ca nu are nevoie de nimic si nu vrea nimic(asa e omul asta al meu, nu vrea nimic niciodata)....Tu ii faci un supercadou, cred ca va fi multumit..stie el de ce te iueste si te alinta mereu, ha???
Madutza stiam ca si ananele mai calmeaza arsurile...acum deja e tardiv sa-ti spun...Si eu am exagerat ieri cu ciocolata, nu stiu ce-a fost in capul meu, dar ma gindesc ca dupa ce nasc si alaptez si asa regimul alimentar va fi restrictionat si nevoia de a slai mai mare ca acum cind avem copilul in urtica...
Si ca tot a fost vora pe aici...eu cu alaptatul nu m-am ingrasat, dar nici n-am slait spectaculos, adica am tot stat cu 4-5 kg in plus pt ca nu-mi permiteam sa renunt la unele alimente...om vedea si de data asta..
Roxy, Anamira, felicitari pentru eco...ce puiuti grasunei! Sa fie sanatosi si voiosi! Mie la nici o eco nu mi-au spus greutatea lui si nici n-am intreat...asa-i ca-s inconstienta??
Dyadya, nu-ti face griji, e posiil sa fi ovulat mai tirziu.Copilul se poate naste in modul cel mai sanatos si e perfect normala situatia in care s-ar naste 38 si 42 de saptamini, in functie de cand a fost fecundat ovulul...
catank, ce mai muncesti si tu...mai poti???multi de la mine sa ajungi cu ine la momentele de liniste ,acasa.
Iony...ma ucur ca a venit si la voi zapada ca-ti doresti...Eu nu prea-mi doresc asa, mi-am pierdut parca copilaria aia, nu mai vad frumusetea, decit frigul si dificultatea de a te misca pe unde vrei...Din pacate...
Cristina_ph, roaga-te mult si cu incredere la DUmnezeu si renunta si la valeriana aceea, mai ales ca nu te ajuta...Ai sa vezi ca iti va fi mult mai ineIncearca s amergi s ate spovedesti si impartasesti, face ine mai ales copilului. Sa stii ca stari de sufocare am si eu, dar sunt normale acum ca e urta mai mare, stomacul iti vine in gat...citisem la un moment dat o explicatie pentru asta...deci chiar e justificata starea asta in sarcina...
Simona, mami de baieti David, Matei si 29 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
pisucmic spune:
Neata fetelor!
Saptamana asta, ultima dinainte de vacanta, a fost tare plina, cu doua petreceri de Craciun, policlinica, si somn, incat abia am tinut pasul la citit cu voi! Dar de ieri dupa-amiaza sunt in vacanta pentru 3 saptamani, ce bucurie!!! Asa ca sper sa recuperez un pic...
Chit ca e vacanta si cu scop, sper sa ne mutam cat mai curand! Deja totul e gata mai sunt doar maruntisuri, dar alea nu se pun...
Dimineata ma tot trezesc ultra devreme, ieri la 5 si azi la 6, si il visez pe bebe, atata il pup si il iubesc in vis...
Deea draga, te cert ca nu ti-ai facut deja eco . Hai sa-ti zic cum e treaba asta: primul si cel mai important lucru nu e sa faci teste la dr Uscatescu - ci sa stii daca ai sau nu tromboflebita. Asta e chestia cea mai importanta si care ar putea fi periculoasa daca exista. Daca ai, oricum trebuie tratament, si in plin episod testele de la mme Uscatescu ies oricum modificate; daca n-ai, nu vad la ce te ajuta testele in plus, probabil diagnosticul alternativ e lombosciatica si insuficienta venoasa... Asa ca primordiala ecografia!
A, si parca tot tu intrebai ce inseamna CA? inseamna circumferinta abdominala, deci cat are manechina in jurul burticii
Lavi , mi-a placut caruciorul, e cel pe care il vasusem si eu. Zilele astea ne ducem si noi sa le manevram sa vedem cum sunt. PegPerego parca e cam scump 22 de milioane... cred ca ramanem la Hauck sau Chicco.
Nu te stresa excesiv cu kg, dar nici cu exagera cu cozonacul, panettone sau nu
Strumphi, povesti dragute si dragi ca de obicei, te pup
Stefy, felicitari pentru logodna, sa fiti mereu fericiti, voi doi in primul rand, si toti 3 bineinteles!
Cristina bine ai venit , frumoase poze, aveti un copil tare dulce! Si sunteti curajosi cat calatoriti cu el, sper sa fim si noi asa, fiindca adoram calatoriile. Nu cumva insomnia ta se trage de la jet-lag? vad ca ai fost in State recent. Ce am patit eu in 2008 si 2009 dupa calatorii in State, zile intregi de jet-lag (e adevarat mai ales acolo, la dus, dar oricum)... Oricum, important e sa recuperezi cat poti macar ziua, ca sa nu fii nedormita. Ai incercat cu ceai de levantica (e un "somnifer" incredibil) sau cu Sedatif PC, o chestie homeopata?
Scrish, Roxy, Andreea, Madutza, Alina, Dorina, Simona, Lalely, Anamira, Lauriciu pupaturi la toata lumea - sper ca n-am uitat pe nimeni ca-s cam ramolita lately, dar pupaturile sunt oricum pentru toate toate!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! s24 cu un dragalas
dorinut@ spune:
Neata fetelor ,
Pisuc si eu il visez pe bebe des si il alint. Bine de multe ori si imaginatia mea incepe sa construiasca, cand nu mai am somn . Sa inteleg ca de sarbatori muncesti din greu?
Simo deci te pregatesti pentru serbarica. Ce frumos trebuie sa fie sa-ti vezi micutzul spunand poezii si cantand, cred ca te umpli de mandrie ca-i al tau
Roxy grasunica bebica, nu degeaba papa mama si nu se pune. Totul fura micuta
Anamira felicitari pentru bebelina grasuta. E foarte bine pentru 25s
Cristina_ph ai grija cu valeriana. Nici eu nu prea dorm. Acum de ex de la 4 bantui si m-am culcat pe la 12.30...
------------------------------------------------------------------------------------------
29+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
Ana-Maria
dorinut@ spune:
Deea si eu as bea niste vin fiert, de la serbarile Galatiului am ramas u gandul. Dar la cat sunt eu de bautoare mi-e frica sa nu ma ametesc de la cateva guri de vin.Asa ca stau cuminte..desi niste bomboane cu visine si lichior cred ca m-ar tenta .
------------------------------------------------------------------------------------------
29+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
Ana-Maria
stefyapost spune:
'neata burticute!! vin si eu cu dimineata in cap cu o mare intrebare...cu ce imi dreg gatlegu'?? mi s-au umflat amigdalitele si ma doare de mor
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 28+
stefyapost spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonacip Neata Noi la 10.00 avem a doua serare, deci am vrut sa recuperez acum... Deea, alcoolul nu face ine in sarcina copilasului...asta asa este...ca ne ia pe noi cu calduri sau ameteli n-o fi mare ai, dar mie mi-e de copil ca am inteles c-ar cauza retard mental si alte uriciuni, etc...Eu am o slaiciune pt vinul fiert ceva de nu se poate, deci mi-ai facut o pofta... Si am cam gustat si eu sarcina asta vin... Cind trec spre casa mereu ma uit la o casa galena, vis-a vis de Maxim, are geamuri maron...oare acolo stai???CHiar ca e super mare...dc e a ta cum te descurci cu curatenia??/ Cu markerii de la fundeni nu stiu ce sa-ti spun...eu mi-am mai facut analize acolo, la mama si au iesit ok...eu nu cred ca-si permit sa fol markeri vechi iti spun sincer. Eu zic sa mergi cu incredere acolo Stefy, felicitari scumpa pentru logodna, acum copilul vine intr-un mediu frumos, stail si va fi mult mai ine ca inainte (desi sstiu ca si inainte v-a fost foarte ine) Lavi, intrucit nu cred ca reusim sa ne mutam in 2 luni, m-am apucat si eu de schimari si i-am amenajat lui un spatiu pt hainute...Asta e, provizoriu...parca sper chiar sa nu gasesc cumparator pt apartament prea repede, intrucit nu cred ca m-ar astepta atita. Scrish, azi imi fac si eu aie, nu dush ca de oicei, ma spal pe cap, imi fac manechiura si pedichiura...singura desigur...oricum si asta a ajuns sa fie un rasfat pt mine...Aia am ajuns sa ma epilez acum 2 zile...pt ca singura n-o pot face oricum....Si mi-e dor de un coafat de nu va zic, poate am sa merg inainte de Craciun...chiar daca nu mergem cine stie unde... Lalely, dar arati foarte ine, si ai niste picioare slae slae...nu se vede c-ai fi luat multe kg Strumpfi, am luat doar pentru aieti masini din Cars evident, hartie de impachetat si niste seturi cu forme pentru modelat plastilina, o geaca de primavara lui David si un pulover pt mine pt dupa ce-oi termina cu gravidenia...Crede-ma ca nu am stiut ce sa-i iau alui meu si mi-a spus ca nu are nevoie de nimic si nu vrea nimic(asa e omul asta al meu, nu vrea nimic niciodata)....Tu ii faci un supercadou, cred ca va fi multumit..stie el de ce te iueste si te alinta mereu, ha??? Madutza stiam ca si ananele mai calmeaza arsurile...acum deja e tardiv sa-ti spun...Si eu am exagerat ieri cu ciocolata, nu stiu ce-a fost in capul meu, dar ma gindesc ca dupa ce nasc si alaptez si asa regimul alimentar va fi restrictionat si nevoia de a slai mai mare ca acum cind avem copilul in urtica... Si ca tot a fost vora pe aici...eu cu alaptatul nu m-am ingrasat, dar nici n-am slait spectaculos, adica am tot stat cu 4-5 kg in plus pt ca nu-mi permiteam sa renunt la unele alimente...om vedea si de data asta.. Roxy, Anamira, felicitari pentru eco...ce puiuti grasunei! Sa fie sanatosi si voiosi! Mie la nici o eco nu mi-au spus greutatea lui si nici n-am intreat...asa-i ca-s inconstienta?? Dyadya, nu-ti face griji, e posiil sa fi ovulat mai tirziu.Copilul se poate naste in modul cel mai sanatos si e perfect normala situatia in care s-ar naste 38 si 42 de saptamini, in functie de cand a fost fecundat ovulul... catank, ce mai muncesti si tu...mai poti???multi de la mine sa ajungi cu ine la momentele de liniste ,acasa. Iony...ma ucur ca a venit si la voi zapada ca-ti doresti...Eu nu prea-mi doresc asa, mi-am pierdut parca copilaria aia, nu mai vad frumusetea, decit frigul si dificultatea de a te misca pe unde vrei...Din pacate... Cristina_ph, roaga-te mult si cu incredere la DUmnezeu si renunta si la valeriana aceea, mai ales ca nu te ajuta...Ai sa vezi ca iti va fi mult mai ineIncearca s amergi s ate spovedesti si impartasesti, face ine mai ales copilului. Sa stii ca stari de sufocare am si eu, dar sunt normale acum ca e urta mai mare, stomacul iti vine in gat...citisem la un moment dat o explicatie pentru asta...deci chiar e justificata starea asta in sarcina... Simona, mami de baieti David, Matei si 29 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
multam din suflet!!...eram si suntem ff bine...nunta nu v-om face curand..eu nu-s genul care are nevoie de nunta ca sa cred ca ma iubeste(daca eram nu ma apucam sa fac bebici cu el)...daca era dupa el ne casatoream de ceva vreme,dar nu am vrut...aici nunuta e mai mult o afacere decat o demonstratie de iubire si poate din cauza asta am fugit de ea....dar cand v-a fi puiutul un anisor si ceva si v-a intelege ce se intampla cat de cat am sa trag o nunta