Fluturasi de martie-aprilie 2011 (102)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Stefy incearca sa mananci lamaie cu zahar, face bine la gat. Daca erai in Romanica ti-as fi recomandat Homeogene, pastilute pentru supt asa nu stiu ce sa-ti zic. La voi nu sunt magazine naturiste? Poate gasesti ceva acolo. Ai grija de tine si daca faci temp suna medicul sa-ti dea ceva, ca temp nu e buna la bebica.

------------------------------------------------------------------------------------------
29+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

am pus si eu ciorbica de perisoare la foc si am intrat sa va salut!!
si pupicii de rigoare

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31

AMR 9 sapt!!!!!!!!

Mergi la inceput

Neata yasmy
Ce harnicuta esti de dimineata !

------------------------------------------------------------------------------------------

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Neata fetelor
Va multumesc la toate pt. felicitari si sunt foarte fericita ca bebelina mea este bine. Felicit si eu burticutele care au fost la eco si si-au vazut puisorii, sa avem parte in continuare de o sarcina usoara si plina de surprize placute
Eu sincer ma sit super, n-am nici o durere si a odihnesc bine noaptea. Am scapat si de arsuri cel putin pt. o vreme si cam pot sa pap orice (exceptie prajeli).

Dorinut@ tu zici ca stii ceva remedii homeopate pt. rosu in gat? Azi dimineata m-am trezit si eu cu o durere usoara si cu nas infundat. Am facut gargare cu apa cu sare si am baut un ceiut de menta da parca tot nu trece durerea de gatut. O sa incer si cu lamaie dar fara zahar, eventual cu miere. Daca mai stii si alte remedii te-as ruga sa le postezi

_
fericita cu o minune de in burtica alintata gombotica Alesia Maria 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

mai fetelor, care dintre voi aveti facebook? eu am si vreau sa va adaug si acolo!

s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

eu, eu..sa ma uit cum apar acolo ? ce trebuie , user ?

mami de Vlad 09.04.2009 si s29 cu

Mergi la inceput

bb-yasmi ti-am admirat caruciorul pe picassa. Arata super si imi place la nebunie culoarea pe care ai ales-o. Oare nu este si pt fetite? De unde l-ai cumparat?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pisuc, bine ca esti in concediu!!! numai sa ma gasesti hauck la real . ntereseaza te inainte.

simo, serbare frumoasa sa aveti!! noi o avem miercuri de azi sunt hotarata, macar pt cateva zile sa mai "echilibrez" cantarul ca apoi vine craciunul :))

anamira felicitari pt vestile bune de la eco!!

stefy, m-am uitat si pe site la hauck si nu am gasit nici un fel de suport! are o denumire anume?? pt gat ceaiuri cu miere, propolis, sunt unele "bomboane" naturiste de supt...

mada, cum te simti???

imi pare rau de fetele care nu pot dormi noaptea eu dorm si la amaza 1,5-2 ore si seara de pe la 00.30-1 pana dimi neintrerupt.

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31

AMR 9 sapt!!!!!!!!

Mergi la inceput

Aaa acum am vazut ca ai scris ca din Real. Oare sunt si in Cluj? Azi dam o fuga pana acolo asa ca sa mai schimbam si noi atmosfera si sa mai treaca vremea. Poate gasim acolo modelul asta

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

deea inainte de sarcina tineam zdravan la bautura :))) de cand am aflat ca sunt gravi insa nu am mai pus nici o picatura in gura, cred ca daca as bea acum 3 guri de busuioaca pic sub masa sau rad ca fraiera nonstop

s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

ha, ha ..dupa ce am terminat cu alaptatul la vlad, deci cam dupa 1 an jumate ..cand am gustat prima oara alcool am picat sub masa de la o gura doua e asa ciudata senzatia, se lasa totul in picioare parca ai fi baut o sticla nu 2 guri

mami de Vlad 09.04.2009 si s29 cu

Mergi la inceput

Anamira eu pe la 5 luni am avut probleme cu gatul In afara de lamaie muuuuulta, stateam cu farfuria langa mine tot timpul si pastilute Homeogene de supt n-am luat nimic si mi-a trecut, desi la mine a fost naspa, noaptea nu mai puteam dormi, cat harcaiam, ma innecam.

Ana-Maria

Mergi la inceput