Fluturasi de martie-aprilie 2011 (102)
Raspunsuri - Pagina 11
bb_yasmi spune:
anamira au fost la oferta in luna octombrie-noiembrie. vez daca le-au mai ramas pe stoc. atunci aveau pe rosu, albastru cu maro, verde lamaie cu negru, bleumarin cu crem. cel verde lamaie arata super si merge unisex.
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31
AMR 9 sapt!!!!!!!!
anamira spune:
Ok bb yasmi o sa vedem poate mai au. Noi acum 1 an i-am cumparat la finutul nostru un carucior tot din Real. Nu mai stiu ce marca era dar finuta a fost foarte multumita de el si sper sa gasim si noi ceva.
Dorinut@ cum sunt pastilele homeogene? De unde le iau? Au avut ceva efect?
_
fericita cu o minune de in burtica alintata gombotica Alesia Maria 25+
anamira spune:
si eu miki pe tine si pe bebelina
_
fericita cu o minune de in burtica alintata gombotica Alesia Maria 25+
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefyapost 'neata burticute!! vin si eu cu dimineata in cap cu o mare intrebare...cu ce imi dreg gatlegu'?? mi s-au umflat amigdalitele si ma doare de mor cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 28+ |
miere, lamaie, ceaiuri calde, propolis daca ai, tantum verde spray, homeogene sau oscilococinum ( homeopate )..iar daca n-ai nimic ca parca tu aiceai ca nu gasesti pe acolo, pune diseara la gat cartof razuit cu spirt si dormi cu el infasurat la gat..face minuni, dimineata o sa fii ca noua
mami de Vlad 09.04.2009 si s29 cu
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamira Ok bb yasmi o sa vedem poate mai au. Noi acum 1 an i-am cumparat la finutul nostru un carucior tot din Real. Nu mai stiu ce marca era dar finuta a fost foarte multumita de el si sper sa gasim si noi ceva. Dorinut@ cum sunt pastilele homeogene? De unde le iau? Au avut ceva efect? _ fericita cu o minune de in burtica alintata gombotica Alesia Maria 25+ |
homeogene ca si oscilococinum le gasesti in farmacie..la fel si tantum verde spray pt gat..si propolis ( tinctura fara alcool-glicolic se numeste ) de la plafar e f f bun-cateva picaturi intr-o lingurita cu miere si lasi sa curga pe gat..sanatate multa
mami de Vlad 09.04.2009 si s29 cu
cristina_ph spune:
neata fetelor!
va multumesc pentru sustinere si sfaturi....
Simonacip,sa sti ca si mama imi spunea azi noapte sa ma inchin si sa-mi dau cu apa sfintita pe fatza(mama mea este f. credincioasa),pentru ca problema mea nu este fizica,sunt constienta ca pot respira(mai greu,e adevarat)dar am o agitatie interioara care nu ma lasa nici sa stau in fund pe scaun.imi este frica si pe masura ce ma agit frica se accentueaza....medicul ginecolog mi-a zis ca sunt atacuri de panica si ca unele gravide le fac si gata,eu le-am avut si la prima sarcina,si a fost ingrozitor dar macar atunci nu aveam un pici care sa ma solicite dupa o noapte alba.
valeriana o iau la recomandarea medicului ginecolog,dar am inteles ca efectele se vad pe termen lung,asa ca nu ma ajuta deloc.
azi noapte nu am dormit deloc,doar de la 6-8 am adormit in fund pe fotoliu,cu lumina aprinsa(ca nu suport nici intunericul)
of,imi pare rau fetelor ca va ocup spatiul cu problema mea,am innebunit pe toata lumea!!
bbyasmi si mie mi-a placut caruciorul ales de tine,foarte frumos.Eu la andrei am cumparat 3 carucioare pana am nimerit exact modelul care ni se potrivea(adica sa incapa si in lift si in portbagaj,si sa fie si usor de manevrat si confortabil pentru copil).
azi vreau sa ies putin la aer,chiar daca ma simt de parca m-a calact trenul,sper sa-mi faca bine iesirea.
va doresc o zi frumoasa!
Mamica lui Andrei(23.nov.2008) 29+ Bogdan Gabriel
dorinut@ spune:
Anamira Homeogene gasesti la orice farmacie, sunt pastile homeopate.
Miki eu stiam ca Tantum verde nu prea e permis in sarcina. E posibil sa ma insel eu.
------------------------------------------------------------------------------------------
29+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
Ana-Maria
kmy_black spune:
neatza fetelor!!!
a trecut ceva timp de knd nu am mai intrat sa va salut!!!
multa sanatate la toate si bebeii frumosi!
kmy DPN 18.04.2011
(12.04.2011 dupa morfologia fetala semII)
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
lalely07 spune:
Neata si de la noi...
Vad ca si voi aveti insomnnii..sa stiti ca eu ma trezesc in fiecare noapte pe la 3 si ma mai ia somnul pe la 6..Cand sunt la serviciu mai dorm un pic si plec la munca..asa ca..pierd o parte din somn ..
Astazi am chef de shopping..Strumful este vinovata...dar este asa frig afara..brrrr asa ca daca se mai lasa gerul poate ies un pic.Vroiam sa cumpar si eu ceva cadouri pt cei dragi:mama,fratele...
Legat de burtica mea v-am zis ca este mare..toata lumea imi zice ca este mare pt varsta sarcinii...Picioarele si mainile le-am avut mereu foarte subtiri..asa ca mai salveaza aparenta ca nu sunt chiar asa mare...
Pupici si vb mai tarziu!
22+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!