Fluturasi de martie-aprilie 2011 (102)
Raspunsuri - Pagina 12
cristina_ph spune:
ca remedii pentru gat si eu stiu ca lamaia cu miere e foarte buna,homeopatele,si ca remediu naturist cartof cu alcool sanitar pus la gat si ceaiuri multe indulcite cu miere.
tantum verde merge in sarcina....
sanatate multa!
Mamica lui Andrei(23.nov.2008) 29+ Bogdan Gabriel
bb_yasmi spune:
la noi iaras ninge.....tot e albbb....numaoi vezi nimic ce tareee niingee.....m-am saturat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31
AMR 9 sapt!!!!!!!!
Deea99 spune:
Neatza!!!!
spre disperarea familionului ,ca le era foamne, abia acum 20 minute m-am trezit
ei Simo nu te gandi ca beau ...doar joi m-a apucat...da cred ca am exagerat cu cei 100ml....
nu, casa care se vede, galbena din strada nu-i a mea..eu stau putin mai sus pe partea stanga, cum ai intrat pe strada, a3a casa construita....
greu tare ma descurc cu ea...si eu trebuie sa fac totul
da Pisuc sunt de certat..dar ma crezi ca nu am stiut ce hotarare sa iau ...prima sa fie eco sau sa vb cu dr.....de aceea ieri nu am actionat in nici un fel...explicatia ta e logica...mi-a placut ca am primit mai multe info si de la fetele de la trombofilie..dar uite ca m-a dus si in eroare....
acum de luni e altfel ca poate convig si fata sa nu mai mearga la scoala si pot pleca si eu linistita....ori cu ea dupa mine..ori eu singura cu taxi si sa stea cu taicasu
Cristina , ma ingrijorezi ce pov tu cu insomniile
eu zic sa nu mai stai pe ganduri si sa ei si magneziu cu b6..intr pe net si citeste un prospoect si ai sa vezi ca-i recomandat si in stari de panica...iti faci mai mult rau..ca , garavidutza ar trebui sa dormi 8h pe noapte
Yasmi ce harniciutza esti
eu nici idee de papa nu am ..dar sa ma mai si apuc...
cine era cu gatul....ei o lamaie o decojesti de ambele coji si galbena sicea alba. o tai feliutze . pui cateva linguri de miere .se face un sirop si tot iei cu lingura din el. pe mine m-a ajutat ff mult.
gargara cu sare
gargara cu bicarbonat de sodiu
uuu....gata ma rdic de aici ca s-a trezit fotomodela...vai ce ma bumbaceste pe la operatie..parca vrea sa iasa...ma ridic in picioare
pup toate fetele...o zi calduroasa sa aveti in ...suflete...ca afara-i jale de ger
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....27+cronologic
pisucmic spune:
Gata, plec si eu la cumparaturi! Ma imbrac gros (bine ca ma mai incape paltonasul de puf!)
Vad ca uneke din voi va plangeti de burtici mari, eu mai nou ma plang ca am poate burtica prea mica... O sa pun diseara poza facuta azi dimineata sa vedeti si voi. Acum ma duc la mama sa ma cantaresc.
De fapt cred ca mi-a intrat in cap de cand toata lumea ma complimenteaza ca nu m-am ingrasat mult, ca vaaai, sunt deja in lunea a 6a jumate??? uau uau, dar eu vreau sa se vada clar... Bine - de vazut se vede f bine, nu asta e problema, si de fapt mai ai atatea luni in fata - asa ca nu e cazul sa fiu deja uriasa... O sa va arat si va dati si voi cu parerea
Va pup pe toate, cu Miki in frunte ca spre rusinea mea cred ca am uitat-o la numaratoare dimineata!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! s24 cu un dragalas
bb_yasmi spune:
pisuc shoping placut!!
deea, baga o ciorbica ca e simplu. la felul 2 nu te pot ajuta ca face mami azi...
AMR 9 sapt!!!!!!!!
viss spune:
buna dimineata, fetelor, si de la mine.
-azi m-am trezit cam mofturoasa..m-am gandit cand a plecat sotul la 7, ca azi e sambata.si apoi.si ce, dc e sambata? ptr mine nu mai are nici o semnificatie ca e marti, joi sau duminica..of-of
as vrea sa fac treabaaaaaaaa, sa ies din casaaaaaaaa, sa nu mai fiu singura toata ziuaaaaaaaa...of-of, mai-mai
-ce-am urat mai mult in viata asta? plictiseala si singuratatea..acum mai am o singura speranta- ca miercuri la eco, imi va spune ca nu am nevoie de cerclaj,ca mai pot iesi un pic din casa, ca mai pot sta un pic in picioare.doar un pic.pot visa, da?
- of, astea 9 luni, mi se par o vesnicie.de-abea astept sa vina bebicii sa nu mai fiu nici singura, nici plictisita, nici stresata ca nu vor fi bine..sa fiu obosita- macar schimb si eu peisajul
25 SA+ mami de 2 buburuze:
Deea99 spune:
Yasmi da ar merge oi ciorbica..dar doar pt mine ca cidatul de sot si nu manaca ciorbe....iar eu acum sunt setata doar pe ciorba acrita cu zeama de varza....si zic si eu la fel ca tine cu panetone...sa o las mai moale cu acreala
cred ca perpelesc un spanac cu oua
viss stai cumintica
stii mi-ai adus aminte de prima mea sarcina...eu foarte fasneatza si activa de la 7 luni raman in concediu...vai, o plictiseala de muream singura acasa...mai plecam pe la plimbare dar era cidat de la activitatea ce o aveam sa stau asa a trandaveala...si ziceam...vai abia astept sa nasc...sa vezi ca nu ma mai plictisesc
asa a fost..nu m-am plictisit ca nici timp sa ma spal pe dinti nu mai aveam la inceput...eram obosit , nedormita...si imi venea in gand zilele mele de tolaneala si-mi ziceam off macar 10 minute sa am si eu libere..numai ale mele...sa uit de tot...sa lenevesc pe canapea. sa ma plim sau sa-mi fac o baie cu spume
asa ca eu zic..profita din plin de lunile astea ca nu te mai intalnesti cu rasfatul asta niciodata dupa ce se nasc buburuzele
miercuri unde mergi, la giulesti?
ai vb ceva si de cezariana cu ea?
uite iti dau eu 2 pupici sa nu fi suppi ca nu te-a pupat pisuc..dar ea a zis ca-s pt toate pupiciurile chiar daca nu ne-a numit
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....27+cronologic
bb_yasmi spune:
gata si papica mea!!!! acum o astept pe mami cu felul 2 si sa imi aduca buburuza mica acasa ca e asa liniste si plictiseala fara ea in casa!!
deea si eu tot cu moare de varza am acrit-o....yamiii nici al meu sot nu e fan ciorbe/supe dar daca ua carne din belsug....sa vezi ce mananca :))))
AMR 9 sapt!!!!!!!!
viss spune:
deea.asa e. stiu. ca sa -mi mai treaca plictiseala, m-am apucat si eu de o mancarica de mazare cu carne de porc.am pus carnea la fiert..ca nu mai pot, imi putrezeste creierulmi-am tras si laptele cu capucino, parca imi vine usor cheful de viata..
- ce-i drept e greu, am trecut de la atmosfera cu examenele pe care am avut-o in oct.- noiembrie, la spital vorbeam cu colegii de cabinet, la raport erau 15 oameni, asistentele de pe tura respectiva, pacientii din pat, familiile pacientilor, pacientii din ambulator..oameni, oameni..si acum am ramas cu peretii albi, iar singura legatura cu exteriorul e geamul de la bucatarie
- referitor la baia cu spuma - m-am gandit eu la un plan viclean- soacra mea e ..cum sa zic, ii place tare mult sa primesca de toate- cafeluta, prajiturele, mici de gratar, o berica, bani..orice, dar sa primeasca, e un pic avida pe domeniul astaasa ca voi folosi acest lucru in favoarea mea..vin si eu cu un platoas de ceva, ceea ce nu prea m-a caracterizat pana acum, ca am avut destule divergente- si dupa, poate reusesc sa-mi trag baia aia cu spuma si dc ea o sam aajute macar un pic, poate am sa cumpar platoul ala cu drag, nu?
- acuma, ma gandeam eu intr-o seara, ca eu ca sa merg la baie, treb sa ies prin curte- pana o sa ne facem hol direct la baie- si ma intrebam , eu ce fac cu bebicii cat ma duc la pis? ca eu nu ii las singuri, clarsi mi-am zis ca ii pun in scoica si ii duc la baie cu mine cine a auzit povestea , a zis ca nu sunt sanatoasa, si ca o sa ma relaxez dupa ce nasc, si o sa-i las in pat singuri pana la urma 5 minute cat lipsesc...asa o fi, acum nu-mi pot imagina sa-i las singuri,na
25 SA+ mami de 2 buburuze: