Fluturasi de martie-aprilie 2011 (102)
Raspunsuri - Pagina 8
madutza_bra spune:
anamira, felicitari pentru eco. asteptam pozicile bb-linei
deea, eu am fost la Uscatescu dupa ce am pierdut o sarcina si eram deja in 6 sapt cu bebelina. Am ajuns de dimineata, nu am stat mult pe acolo. este o doctorita f ocupata, dar foarte pasionata de ceea ce face. nu ia spaga. cand eram acolo i-a dat un nene 50 ROn si mai avea putin si il facea nebun.... vezi ca la topicul de trombofilie pe prima pagina au fetele nr de tel de acolo. Suna inainte sa vezi pe la ce ora sa te duci. in unele zile mai eplecata la diverse conferinte..etc. Ti-o recomand cu caldura: prietena mea (cea care a nascut prematur) a descoperit tarziu pb, dar tot a ajutat-o tratam dat de Uscatescu.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 30+ cuCatalina Ioana
AMR 9 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
viss spune:
ha, ha!v-am prins..am vazut si linkul..de mult..
-dar nu ati inteles, pe mine rare lucruri ma impresioneaza de mancat in sarcina asta- bebicii sunt mai mofturosi
-dar si inainte de sarcina ma impresionau dulciurile facute in casa, alea de magazin rareori, iar panetone-le asta nu mi-a declansat nici un impuls, nici nu se compara cu imaginea unor gogoselel fierbinti date cu zahar pudra
- dar nici gogoselele nu ma atrag asa tare, ca am intins rufele pe balcon, am gafait ulterior in plapuma- sa ma dezghet de la frig- si radeam singura, ce vise aveam sa fac gogosi, pai eram epuizata dupa 5-10 min. de stat in picioare, asa ca saluti gogosi..nici nu le vreau
- am vb la tel. cu mama verisoarei care planuisem eu in gand ca-mi face clatite- mi-a luat sotul si fineti azi,si munceste de la 13 la 22 fiecare zi pana joiasa ca..zice el, te duc la soacra sa-ti faca..nu mersi, ca eu vroiam clatite asortate cu atmosfera de la vara lui, nu simple..deci, eu cred ca nici macar nu mi-e prea pofta, ca altfel pot sa-mi fac 6 clatite ptr amandoi, nu?asa ca, stati fara grija, discutati linistite, ca sunt imuna eu zic ca e bine asa, dc aveam si pofte, ma faceam cu 30 kg - cadou de la bebici, cum am mai auzit mamici de gemeni, si ..nu as fi vrut
25 SA+ mami de 2 buburuze:
Deea99 spune:
Anamira felicitari pt grasunica
eu gata ma duc la nani, desi ramasesem jos sa fac curat in bucatarie..spalat de vase, aranjat in dulapuri cele spalate deja...dat cu mopul...dar mai bine ca ma conversai putin cu voi..sanse sa-mi fuga vasele din chiuveta pana maine nu sunt
acum pot pleca linistia la nani ca am citit horoscopul pe 2011..nu se potriveste de loc la zodia mea...cica nu o sa cheltui bani....da pe sofica cum o cresc, in ce o plimb si in ce o culc
si mai citii..iar striea asta ma face sa dorm si mai bine...angelica i-a luat lui pitt inel de 400000de dolari
gata pup si noapte buna!!!
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....27+cronologic
viss spune:
sa va spun ce-am facut in ultima vreme? am citit povesti cu pierderi de sarcini, feti nascuti cu malformatii sau ne-vii,urmate de a 2-a sarcina cu sau fara probleme,dar cu nasterea unui copil sanatos..le-am gasit pe odiseeea sarcinii,si nu am putut sa ma abtin..tare frumoase.emotionante..
- acum plec la pat, noapte buna!!
25 SA+ mami de 2 buburuze:
madutza_bra spune:
am mancatr ciocolata aia, si acum ma arde pe gat rau de tot.....
iar ma culc doar tone de lapte
Povestea nasterii
AMR 9 sapt
Poze
madutza_bra spune:
si acum am vazut ca n-am lapte in frigider
Povestea nasterii
AMR 9 sapt
Poze
Deea99 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra anamira, felicitari pentru eco. asteptam pozicile bb-linei deea, eu am fost la Uscatescu dupa ce am pierdut o sarcina si eram deja in 6 sapt cu bebelina. Am ajuns de dimineata, nu am stat mult pe acolo. este o doctorita f ocupata, dar foarte pasionata de ceea ce face. nu ia spaga. cand eram acolo i-a dat un nene 50 ROn si mai avea putin si il facea nebun.... vezi ca la topicul de trombofilie pe prima pagina au fetele nr de tel de acolo. Suna inainte sa vezi pe la ce ora sa te duci. in unele zile mai eplecata la diverse conferinte..etc. Ti-o recomand cu caldura: prietena mea (cea care a nascut prematur) a descoperit tarziu pb, dar tot a ajutat-o tratam dat de Uscatescu. Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 30+ cuCatalina Ioana AMR 9 sapt Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
hai ca mai raspund lui Mada ca minie cine stie de toane am
mada nu de spaga imi e frica ca eu tot platesc pe unde ma duc..am zis ca nu sunt asigurata
eu am citit ca pune prea usor diagnosticul si chiar nu am nevoie de asta
iar in seara asta, am citit ca markari folositi pt analize sunt cam vechi la fundeni
hm..asta ma pune pe ganduri
chiar am primit cateva pm uri de la fete....am citit si topicul cu trombifilie am si cerut info..asa in mare cam stiu ce sa fac
vreau doar sa fac ceva bine sa nu stau cu inima indoita
e nasol ca am prins si perioada sarbatorilor
dr. am inteles ca nu mai este pana dupa sarbatori..mi-a scris o fata
acum sa sun luni pe asistenta...dar vreau sa vb si cu verisoara asta a mea..ca poate merg cu analizele facut la institut
nu stiu drept sa spun ce decizie sa iau..dar trebuie sa ma grabesc
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....27+cronologic
madutza_bra spune:
deea, faci cum vrei, dar asistenta doctorei a stiut sa citesca mult mai bine o analiza de sange decat un doctor din cantacuzino...si asta la o pieredre de sarcina in 37 de sapt... hai ca mai vb de asta. te hotarasti tu ce faci.
Am fugit si eu la somn. Pupici!
Povestea nasterii
AMR 9 sapt
Poze
stefyapost spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi mada....nu ne-a bagat in priza...ca nu facem nimic acum, nu e urgenta, ci la anul. eu parca nu am nimic de cumparat singurul lucru de care eram stresata sa cumpar era caruciorul :)). acum nu imi vin in minte de cumparat decat vanita si unele chestii de la farmacie...atat! stefy, cat costa suportul pt landou??? oare in Ro exista?? mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31 AMR 9 sapt!!!!!!!! |
nu-i scump-e 45 de euro si normal ar fi sa existe si in rom..chestia e ca fiecare landou are suportul lui..nu poti lua orice ca fiecare are sistemul de prindere dif...adica nu iau landou peg pereggo si suport chicco
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 28+
stefyapost spune:
citat din mesajul lui scrish mai fetelor, care dintre voi aveti facebook? eu am si vreau sa va adaug si acolo! s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate! |
eu am...Stefy Apost..da un search sa imi ceri prietenia
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 28+