Fluturasi de martie-aprilie 2011 (102)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Citat:

deea nu cred ca este trecuta lungimea totala a bebelului. este trecuta asa pe bucatele: cap, abdomen, picior....eu asa am trecut pe foaie. nu stiu daca zic bine dar parca asa este

S-a intamplat minunea mult asteptata30+

AMR 9 sapt!!!

cred ca ai dreptare Roxy..ca am lungime femur 4,95cm +partea cealalta cum masoara ei...capul pana la fund
cred ca asta este..da tot nu imi da ca in tabel..acum nah, cu cine sa semene daca masa e pitica....

Madutza nu am idee
ceva de casa sal foloseasca impreuna..au la mediagalaxy oferta la bosh....prajitor, filtru de cafea si mai multe
eu nu le mai fac nici un cadou....si nici la socri....socri sa imi faca mie
dar matri cand au venit sa-i dea cadoul la fata...vai maine mergi la dr. , abia asteptam sa vedem ce iti zice...si ciuciu ca nici pana la ora asta nu m-au sunat sa intrebe asa de mult ii intereseaza viitoare nepoata

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....27+cronologic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy felicitari pentru vestile bune!!! ti-a ajuns patutul?? daca vrei iti arat o pozica cu camera iasminei de la bebe design.
oare cat o avea bb meu daca la 28s+4z avea 1300 gr, nu?? oare cat mai pun ei in 2 sapt acum??

si noi am inceput sa facem "calcule" ce si cum modficam pt venirea lu' bebe

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31

AMR 9 sapt!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

fetelor multumesc mult pt raspunsuri si pt incurajari. si eu sper sa fie totul bine.
nu mai stiu cine intreba in capitolul trecut daca mai are cineva bebe mai mic ecografic decat dupa ultima menstruatie. al meu e mai mic cu 8 zile.
va poop si va doresc o seara buna. eu ma bag la nani ca sunt moarta de oboseala dupa atetea zile de umblat prin oras

28s cristian cel mai iubit bebelus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

deea, si eu iau doar pt mama si tata, pentru socrii NUU, nici nu au stiut sa dea un telde ziua lui Cristi sau a mea...asa ca ..nici nu am de gand sa-i sun...nimic, nimic.

yasmi, te-a bagat in priza gandul ca s-ar putea sa inceapa nasterile mai devreme?

eu ma simt f dezorganizata, parca mai atatea de luat si nu ma pot concentra la asta..nu stiu de ce... Mi-am facut liste, dar nici de alea nu sunt multumita..

Acum fix 2 ani, ne mutam in casa noua , mi-a adus aminte sotul

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 30+ cuCatalina Ioana

AMR 9 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyadyazuza

fetelor multumesc mult pt raspunsuri si pt incurajari. si eu sper sa fie totul bine.
nu mai stiu cine intreba in capitolul trecut daca mai are cineva bebe mai mic ecografic decat dupa ultima menstruatie. al meu e mai mic cu 8 zile.
va poop si va doresc o seara buna. eu ma bag la nani ca sunt moarta de oboseala dupa atetea zile de umblat prin oras

28s cristian cel mai iubit bebelus

somn usor dya !

bebelina mea e mai mica cu 3 zile. Cred ca Ama intreba

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 30+ cuCatalina Ioana

AMR 9 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

strumfule...uite ce-am facut daca ma provoci asta e panetonele meu preferat (de care am stoc ) si pe care azi l-am dat gata singura................

AMR 9 sapt!!!!!!!!

Mergi la inceput

mada....nu ne-a bagat in priza...ca nu facem nimic acum, nu e urgenta, ci la anul. eu parca nu am nimic de cumparat singurul lucru de care eram stresata sa cumpar era caruciorul :)). acum nu imi vin in minte de cumparat decat vanita si unele chestii de la farmacie...atat!

stefy, cat costa suportul pt landou??? oare in Ro exista??

AMR 9 sapt!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

gata am terminat si eu dushul...deea sper sa pot sa le fac pe toate maine dar parca vad ca renunt subit la ikea si metro sper insa sa le pot face pe toate ca macar tai niste lucruri importante de pe lista...

madutza o sa iti trimit un PM :)

s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

strumfule...uite ce-am facut daca ma provoci asta e panetonele meu preferat (de care am stoc ) si pe care azi l-am dat gata singura.....

AMR 9 sapt!!!!!!!!

le stiuuuuuu...am balotat si eu multe de astea la sora-mea in italia de cate ori am fost , anul trecut am stat 2 sapt, de la craciun pana dupa anul nou si numa de astea papam

mai imi place si ala cu lamaie sau cu ciocolata ...sau cu ... toate imi plac

cred ca Viss deja e in drum spre mine sau spre tine sa

Viss iarta-ne

_
Mind the Bump!25+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Fetelor, ce ne mai place sa

Stefy, felicitari pt inelul cu bling bling ! Sa fiti fericiti!
Strumphy, trebuie sa recunosc ca sunt cam la program de rasfat la socri, nu neaparat ca ma iubesc ei de nu mai pot (mai ales soacra - mama de unic fiu). Ideea e ca sunt innebuniti de faptul ca vor avea un nepot si in al doilea rand le e, sa zic asa, "teama" sa nu zica baiatul (adica sotu' meu iubit) ca n-au avut grija de mine
Dinora, tare interesanta multitudinea de optiuni oferita de spital. Sigur, si la noi se naste fara probleme si in spitalele cele mai slab dotate, dar ar fi de dorit sa ti se ofere cat mai multe optiuni si conditii. Pe mine de ex., m-ar tenta foaaaarte tare o nastere in apa!
Lalely, inca nu am discutat nimic cu dr despre prenatal, ca el tot zice ca e devreme sa discutam. La sf lui ianuarie ma duc la el si atunci trebuie sa hotaram. Eu as opta pt. 1 februarie. Ar insemna 79-80 de zile pana la DPN si 46-47 de zile dupa. Ideea e ca, fiind cezariana, clar s-ar face ceva mai devreme, cam cu o sapt., dar dr meu a zis ca nu putem sti.

in sapt 23 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput