Fluturasi de martie-aprilie 2011 (102)
Raspunsuri - Pagina 4
bb_yasmi spune:
lalely chiar e mare burticuta pt 22 s
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31
AMR 9 sapt!!!!!!!!
bb_yasmi spune:
strumf mie imi plac ca au si alcool....
AMR 9 sapt!!!!!!!!
bb_yasmi spune:
gata !!! m-am hotarat!!! maine nimic dulce, fara paine doar ciorbica si gratar piept pui cu salata!! nu se mai poate asa!! si sunt sgura cu dupa 2 zile asa revin la "impresii mai bune"
AMR 9 sapt!!!!!!!!
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi strumfule...uite ce-am facut daca ma provoci asta e panetonele meu preferat (de care am stoc ) si pe care azi l-am dat gata singura.....http://www.balocco.it/it/prodotto_natale.php?id=45 mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31 AMR 9 sapt!!!!!!!! |
vai ce pofta mi-ai facut , am deja balele pe masa, tre'sa bag ceva dulce urgent...orice!!!!!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 30+ cuCatalina Ioana
AMR 9 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
strumphitza spune:
Roxy, eu numai i-am spus la Mosu` ca ai fost cuminte, de restu` se ocupa el , nu eu Daca erai aici sau eu acolo, faceam eu un cadou la slabatura de roxy, niste caramizi invelite in staniol, sa ai sa le pui in buzunare ca tot e viscol pe la voi pe acolo ... si marmota invelea ciocolata
_
Mind the Bump!25+Sophia Nicole
bb_yasmi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
vai ce pofta mi-ai facut , am deja balele pe masa, tre'sa bag ceva dulce urgent...orice!!!!! Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 30+ cuCatalina Ioana AMR 9 sapt Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
mada iertareeee..... strumf e de vina ea m a provocat!!!
hai ca merg fuguta sa sterg link-ul sa nu il mai vada si alte gravidute!
AMR 9 sapt!!!!!!!!
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strumphitza Roxy, eu numai i-am spus la Mosu` ca ai fost cuminte, de restu` se ocupa el , nu eu Daca erai aici sau eu acolo, faceam eu un cadou la slabatura de roxy, niste caramizi invelite in staniol, sa ai sa le pui in buzunare ca tot e viscol pe la voi pe acolo ... si marmota invelea ciocolata _ Mind the Bump!25+Sophia Nicole |
AMR 9 sapt!!!!!!!!
scrish spune:
mai fetelor daca va mai aud vorbind de gogosi sau panetone eu o iau razna :)) am mancat pana acum jumatate de ritter cu alune si o cutie intreaga de toffifee si parca tot degeaba, maine opresc pe undeva sa gasesc o gogoasa infuriata
s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
strumphitza spune:
yasmi , eu de vina ? nu nu , eu numa` am intrebat de gramaj ca stiu ca sunt si de alea micute , ca de ala micut ma gandeam ca l-ai dat gata singurica dar vad ca unu mare si plus ca are si ceva tarie ... mai ai alte rezerve ramase si pentru Craciun sau le-ai papat pe toate? sau cand vine pachetul de la soacra mai primesti ?
_
Mind the Bump!25+Sophia Nicole
bb_yasmi spune:
eu m-am calmat cu gogosile....si cu panetone (si sper sa rezist si duminica ) oricum de mane sunt tareeee hotarata sa vad cat ma tine
AMR 9 sapt!!!!!!!!