Fluturasi de martie-aprilie 2011 (102)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

simo, eu ma "stabilizez" acum cu un bol de alune "imi bag picioarele"!!!!!!!!!! si dupa imi pun niste biscuiti cu dulceata de visine si un pahar de lapte! nah! toata ziua am reusit si acum seara

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31

AMR 9 sapt!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

multumesc fetelor de sfaturi!

23+ Natalia

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti burticute?

azi am fost la socrii si am mancat ca o sparta. carnati prajiti ca au taiat porcul, cartofi prajiti, muraturi si ne-a facut si clatite cu dulceata de afine. si acum numai carnati imi vin pe gat

deea ce tare ai fost cu vinul. chiar asa l-ai simtit? eu mai iau cate o gura de afinata, dar chiar o gura dar n-am nimic.

bb_yasmi, pisuc,viss,miki,alina06,simona,ama,cristina_ph,cami,stefy,scrish

S-a intamplat minunea mult asteptata30+

AMR 9 sapt!!!

Mergi la inceput

roxy si eu burtica frumoasa. te intrebasem in urma daca a ajuns patutul de la bebe desgn??? si daca vrei sa iti arat cum e camera/dormitorul iasminei de la ei.

AMR 9 sapt!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

miki poze cu burticu nu mai pui??

cami gata pozicile?? te ajut sa le pui??

ama...frumos creste burtica....

AMR 9 sapt!!!!!!!!

ehe, dupa 2 zile de pomana porcului cu muraturi ..plesnesc..stai oleaca, sa ma mai desumflu

mami de Vlad 09.04.2009 si s29 cu

Mergi la inceput

las miki....ca am vazut eu cat de "umflata" esti

AMR 9 sapt!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Cami draga, nu te mai panica asa, nu orice boala auzi o si faci! In plus, tromboflebita nu are nicio legatura cu ereditatea de la parinti "cardiaci" (decat daca Doamne fereste au avut si ei tromboze la varsta tanara). Deci nu te panica si nu te monta singura, iti recomanda cardiologul! Mai ales ca nu mi-e clar daca tu ai vreun simptom de asa ceva.
Si inca o data, ca sa intelegeti, dr Uscatescu e hematolog, ea nu pune diagnosticul de tromboflebita care e o boala a vaselor, a venelor. Ea face doar niste analize, care oricum in sarcina pot iesi modificate de la sarcina, asa ca nici nu e cel mai bun moment sa la faca cineva prima data.

Anaxena, nu te mai necaji, pai printesa ta are doar 2 ani jumatate!!! Tin minte ca baietelul unei prietene la varsta similara, la serbarea de Craciun la gradi avea rol de mag, trebuia sa stea pe un fel de tron cu un sceptru, si a adormit tun, radea lumea... Ce sa faca un copil asa de mic? Evident parintii abia asteapta, dar copiii sunt copii, nu? Important e sa fie ea vioaie si sanatoasa!

Ma tot gandesc ce sa fac meniu de Ajun de Craciun, e masa pe care o organizez eu in mod traditional... La desert cred ca un cheese-cake, ca e o minune de prajitura, nici coacere nu necesita reteta pe care o am eu. Am mai facut o data un chec cu nuci si banane, a fost demential, dar cheese-cake e mai racoritor. La felul principal o friptura, sa ma mai gandesc cum, si la antreu cred ca o sa servesc "porcarii" ca adora famelia, eu nu o sa pot insa manca prea mult din cauza toxo, o sa caut ceva si ptr mine. Poate un pateu de ciuperci, am citit o reteta foarte buna, si niste oua umplute.
Ama, ceva sugestii?

Va pup iar pe toate

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s24 cu un dragalas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

a filmat sotzul,nici nu vreau sa shtiu ce a filmat ca asha tzipam la el ca el filma mushte,poze n-a facut,abia dupa ce si-a revenit Grinciulica am facut eu niste poze

sunt tare nervoasa in seara asta,mi-o imaginam altfel...asta e,a trecut si cu mai multe faze care s-au intamplat azi la gradi m-am decis ca din sept sa o dau la o alta gradi,ca asta e doar de supraveghere..e foarte ok de la 1an la 3 ani,dar dupa e 0

si Maria a capatat o tuse seaca si urata si tusheshte foarte rau..tre sa gasesc un tratament antitusiv..saracutza a venit cu sticla de sirop la mine sa-i dau..nu mai suporta nici ea

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s28 cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

anaxena, imi pare rau ca n-a fost reusita seara..asa sunt copii, imprevizibili..lasa ca recuperati acasa in seara de Craciun, va spune poezia si va bucurati voi trei si cu bb din burtica si faceti si poze
eu am avut azi o incercare sa merg la cumparaturi cu vlad si ne-am umpult amandoi de nervi, nu am reusit sa vedem nimic si ne-am intors acasa fara nimic si plini de nervi..am luat-o de la capat insa fara el dupa ce l-am culcat i-am luat jucarii pt mos, iar tacsu e mai rau ca un copil, ia dat deja jumate din ele..restul trebuie sa le pitesc ca altfel nu mai ramane nimic pana la craciun..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

bb_yasmi ,roxy zicea ca-i ajunge dupa anul nou

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s28 cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

strumph, am pus special cu dedicatie 2 perechi de obrajori rosii in albumul meu..nu sunt de afara, dar sunt imediat dupa ce am intrat in casa...

Mergi la inceput