Fluturasi de martie-aprilie 2011 (102)
Raspunsuri - Pagina 17
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui millie Din cate stiu ,durerile de burta ca la cm sint contracti . Eu am o dilema ieri pitica sa foit f.mult in burtica si astzi loveste foarte jos,so fi intors deja? intreb ca sarcina trecuta nu am simtit astfel de lovituri ,Teea nu sa intors deloc. mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si 21+ |
millie, e posibil sa fie acum cu capul in jos daca o simti bine pe acolo..dar eu uite maine itru in sapt 30 si inca o simt cum se rasuceste in burta, nu cred ca s-aasezat inca definitiv desi la ultimele 2 ecografii era cu capul in jos..ieri puteam sa bag mana in foc ca e de-a curmezisul, adica pe lateral-lovea in stanga si in dreapta simultan si se latise burtica si o simteam pe dreapta pana aproape de coastele din spate..si toata seara a misunat asa prin burta..deci eu zic ca inca se misca liber, mai ales la 21-22 sapt..
mami de Vlad 09.04.2009 si s29 cu
simonacip spune:
Pisuc, micutza urtica intr-adevar..Mie mi-e dor de asa o urtica frumoasa...
Lavi, sa stii ca si eu am astfel de ureri, eu care nu prea ma sperii de el, m-am cam intreat si eu de-o fi ok...
Millie, felicitari pt luna a 6-a!!
Azi am calcat hainutele juniorului ca sa le asez frumos, mai am o masina de spalat si am terminat...Mi-e dor de pui mic, aia astept sa scap de urtica si sa ma apuc de regim atat cat voi puteaAzi am prajit 8 carnati si i-am mincat cu salata verde..Nu singura, m-au ajutat si cei mici...noroc ca nu mancam prea des asa ceva, dar mi-a fost pofta ca ati tot vorit zilele astea de carnaciori..Apoi am aut nu stiu cite pahare de apa si inca ma simt umflata si naspa...parca si gleznele le-am pierdut, sa nu mai voresc de caltaosii de la degete
Simona, mami de baieti David, Matei si 29 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
anaxena spune:
am tot citit si iata ca am ajuns la sfarshit
azi am fost la serbare la Maria unde a fost o dezamagire totala,dupa ce m=am chinuit sa o adorm si nu a vrut nici chip,dupa ce am cautat ca nebuna o rochitza alba,dupa ce i-am facut bucle cu placa,dupa ce m-am batut parte-n parte cu ea sa imbrace rochitza,dupa ce am repetat toate cantecele acasa si poezia,Maria ajunsa la gradi a adormit la mine in bratze...bun,las copilul sa faca nani,doarme vreo 30-40min,vin totzi copiii,trezesc printzesa,cand colo trezsesc pe micul Grinch si da-i nene pe un plans de nu se auzea nimic din ce ziceau copii aia,o tragedie de serbare,noroc ca atunci cand a venit Mosul a zis poezia ca altfel nu-i dadea cadoul,dupa ce s-a terminat serbarea si-a revenit si copilul,acum sta si urla prin casa colinde..mi-am facut un car de nervi si imi imaginam cum mi se umplea sufletul de bucurie sa o vad cantand cu copiii,imi imaginam multe si n-am stat decat sa shterg muci si lacrimi...ufff
si eu am contractii,acum si dureroase,de fapt simt ca ma doare ceva suspect si cand pun mana pe burtica e tare
Deea eu nu ma supar dc nashti pe 10 martie ca atunci vreau si eu
bb_yasmi nu mai exagera cu kg ca shtim noi 2 ca nu e asha
ma duc sa vaz si eu burticile
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s28 cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
bb_yasmi spune:
simo....m-am speriat cand am citit.....8 carnati...
anaxena, daca reusesc pana la craciun ma "stabilizez"
millie felicitari pt intrarea in luna a6-a. bb o sa isi tot schimbe pozitia in saptaminile astea.
toata dupa masa am avut contractii :((
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31
AMR 9 sapt!!!!!!!!
simonacip spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi simo....m-am speriat cand am citit.....8 carnati... anaxena, daca reusesc pana la craciun ma "stabilizez" mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31 AMR 9 sapt!!!!!!!! |
Am facut 4...dar nu au fost de ajuns si i-am terminat pe toti...cam 600 gr
Anaxena, oof,nasol cu serarea, mie nu mi-a mers camera, de fapt se terminase DVD-ul, nici poze nu prea am facut c-am stat cu Matei in rate si nu mai avea stare, a voia apa...hehe..mai multi nervi...
bb_yasmi spune:
simo, sa iti fie de bine. las ca doar nu mananci zilnic ia pune si tu o poza sa vedem si noi colaceii aia de care vb sau catltabosii de la degete......ca nu se vad nicaieri... probabil asa le simti tu/....
anaxena....offf...lasa ca urmatoarea serbare o sa fie mai reusita!
AMR 9 sapt!!!!!!!!
cami_antonia spune:
deea vreau sa vb mai multe pe tema noastra
iti trimit un PM cu prima ocazie cu care vei mai scrie
te rog lasa-mi si mie un nr de tel de la uscatescu daca ai sa ma programez si eu in ianuarie
ca am intrat intr-o super mare panica
mai ales ca ai mei sunt cardiaci
deci nimic nu e exclus
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 24+ PETRA ADRIANA
bb_yasmi spune:
miki poze cu burticu nu mai pui??
cami gata pozicile?? te ajut sa le pui??
ama...frumos creste burtica....
AMR 9 sapt!!!!!!!!
simonacip spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi simo, sa iti fie de bine. las ca doar nu mananci zilnic ia pune si tu o poza sa vedem si noi colaceii aia de care vb sau catltabosii de la degete......ca nu se vad nicaieri... probabil asa le simti tu/.... anaxena....offf...lasa ca urmatoarea serbare o sa fie mai reusita! mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31 AMR 9 sapt!!!!!!!! |
Vora ta ca nici mie nu-mi mai vine sa ma pozez...Am mincat si turta dulce, si ciocolata... uuh...ma duc sa culc copiii. SI eu nu cred c-am sanse sa ma stailizez ca tine...nu m-am stailizat in 30 de sapt..o fac acum???Ma indoiesc..
anaxena spune:
a filmat sotzul,nici nu vreau sa shtiu ce a filmat ca asha tzipam la el ca el filma mushte,poze n-a facut,abia dupa ce si-a revenit Grinciulica am facut eu niste poze
sunt tare nervoasa in seara asta,mi-o imaginam altfel...asta e,a trecut si cu mai multe faze care s-au intamplat azi la gradi m-am decis ca din sept sa o dau la o alta gradi,ca asta e doar de supraveghere..e foarte ok de la 1an la 3 ani,dar dupa e 0
si Maria a capatat o tuse seaca si urata si tusheshte foarte rau..tre sa gasesc un tratament antitusiv..saracutza a venit cu sticla de sirop la mine sa-i dau..nu mai suporta nici ea
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s28 cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori