Fluturasi de martie-aprilie 2011 (102)
Raspunsuri - Pagina 16
bb_yasmi spune:
ama pt mine este cel mai, cel mai important. eu scot bebe afara la 10-14 zile de la nastere. si nu am de gand sa il plimb in brate, ci sa fie bine "barcadat" in carucior-landou. plus ca il mai folosesc si in casa.
stefy, fff bine faci. mai ales ca e si atmosfera de sarnatori acum. eventual daca poti si spunele celor dragi sau adule aminte ce inseamna pt tine.
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31
AMR 9 sapt!!!!!!!!
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ama22 ce mai fac fetele de dupa-amiaza? :) noi am vrut azi dimineata sa facem o plimbare pana la sarbi, dar la ce vreme era cu ninsoare si viscol, am ajuns la prima benzinarie, am alimentat si ne-am intors acasa ;)) am tras o joaca in curte in zapada cu cateii si apoi somn de voie :)) maine iar lucrez deci azi imi mai trag si eu sufletul :) am zis ca de sarbatori imi fac si eu lista cu necesarul si din ianuarie sa incepem cumparaturile. pana acum noi nu am luat nimic, dar am primit atat de multe hainute cadou ca nu cred ca trebuie sa mai iau nimic in domeniul asta :)) vroiam sa intreb mamicile cu experienta cat de necesar este un carut din primele zile? ca niste prieteni abia cand bebe a crescut si era prea greu de carat au luat carut, in rest au folosit doar landou si port bebe ptr plimbari. intreb asta si dintr-un motiv practic ptr ca eu la plimbare o sa ies cu ea pe aici prin sat si pe aici nu sunt cele mai practicabile trotuare :D 23+ Natalia http://www.amainbucatarie.blogspot.com/ |
ama, eu am folosit carutul cu landou de la o saptamana, adica de cand l-am scos afara..si l-am folosit intensiv ca preferam sa-mi doarma afara ziua..si eu sa ma plimb daca drumurile sunt mai nasoale, opteaza pt un carut mai masiv cu roti din cauciuc, ca la bicicleta atenueaza bine bine gropile si tie iti e mai usor de impins..
mami de Vlad 09.04.2009 si s29 cu
bb_yasmi spune:
durerile de burta ca la cm la varsta asta a sarcinii sunt tot contractii??
la mine iarasi au inceput contractile si mai nou ceva dureri de burta ca la cm.
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31
AMR 9 sapt!!!!!!!!
strumphitza spune:
Am schimbat si eu semnatura , ati vazut? 27 sapt ..adica eu tot 26+ scriu, pana nu trec cu bine de 27 sa le inchei nu pot scrie
Azi dimineata eu in pat , ma trezisem si stateam asa ganditoare,era liniste si pace la mine in burtica si mi-am strecurat mana pe sub pijama, pe sub maiou si am pus-o pe burtica , imediat am primit cateva shuturi ce m-a simtit ea bubulina ca voiam sa o salut si sa ii spun buna dimineata
Aseara eram intinsa pe canapea si tot asa mi-am bagat mana pe sub tricou si mediat mi-a dat un shutttttt de am simtit cum mi se ridica mana de pe burta Incepe gagalicea de acum sa loveasca mai cu forta , cu putere .... de acum crestem mari si puternice
Yasmi, desert cred ca o sa fac o placinta cu mere si scortisoara ca nu am mai facut de mult tare si mi-e pofta
stefy, la 19 grade nu mi-ar place Craciunul deloc, ca si eu ca si tine am crescut la bunici pana am mers la scoala si apoi in fiecare vacanta numai la bunici eram si imi placea tot, zapada de un metru, ger, saniuta, taiatul porcului, facut carnati, colinde, mers cu uratul.. super amintiri, frumos a mai fost acum aici noroc ca ninge si e frigutz ca de altfel nu simteam nici eu ca vine Craciunul ...abia astept sa merg la socri de Craciun , acolo la ei e mai la nord si e mai frig si mult mai multa zapada, sa trag si eu o bulgareala adevarata
Iti trimit cativa fulgi de zapada ca am din belsug, in vreo 2 ore s-au pus deja vreo 10-15 cm de zapada si inca mai ninge ...si cica o sa mai ninga pana diseara si iar maine, cred ca deja autoritatile si-au pus pampers ca fac pe ei cand vad asa multa zapada Te pup si sa treaca repede raceala
Miki, deci nu vrei sa ne arati pe Vladutz cu bujorei Ne pacalesti tu cu cablul ala Ti-a ajuns de atata frig si zapada?! eu ador mirosul de jumari proaspat facute ...yum ce m-as infige in vreo cateva acum dar tre` sa imi pun pofta in cui , sau sa ma duc sa imi prajesc niste bacon sa imi treaca poftele sa le pun in cui
_
Mind the Bump!26+Sophia Nicole
pisucmic spune:
Dragele mele
m-am intors din oras, cu un pic de cumparaturi facute si cu pofta de leneveala.
Nu va pot povesti ce horror e in Carrefour, mi-au furat caruciorul desi pusesem deja niste produse in el, la casa cu prioritate pentru gravide era coada de non-gravide cu carucioare pline cu varf, lumea toata nervoasa si neguroasa... nu prea mult X-mas spirit urata e Romania asta uneori, parca deseori.
Am pus poze cu burtica, in poza nu-mi pare prea mica deci cred ca trebuie sa stau linistita
Si am pus si o poza de cand burtica avea 3 saptamani... sa ma vedeti intreaga, ca tot se plangea Strumfi... O las pana maine!
Viss, Ama scuze ca v-am sarit, si iar zic pupici la toate burticutele.
Deea, iti trimit PM cu alternativa ptr Doppler.
Va pup, ma duc sa ma culc!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! s24 cu un dragalas
strumphitza spune:
Pisuc, multumesc am vazut o doamna doctor sexy si super fericita si burtica e micuta, dar las ca are ea timp sa creasca, bebe e la caldut acolo si ii e bine
cat despre furatul caruciorului in supermarket daca si la asta se preteaza... no comment si mai se plange lumea ca e criza si n-are bani
_
alina06st spune:
SI noi pe aici!
Am intrat sa citesc repede ce ati mai scris si sa va salut. Ma pregatesc sa ies la o plimbare in mall (a se citi "shopping") cu finii nostri.
Yasmi, si eu sunt curioasa daca durerile de burta inseamna contractii. Eu si ieri si azi am avut dureri de burta in prima parte a zilei, pana pe la 13 - 14. Am luat no-spa, dar nu prea s-a simtit. In schimb burta parca sa zic ca nu se intareste...
Pisuc, m-ai speriat cu ce zici ca e in Crrefour. Tocmai ce am programat maine niste cumparaturi in Auchan si Carrefour.
Va pup pe toate, intru si eu mai tarziu cand ma intorc de la plimbare. Sau mai bine zis "shopping"? Ramane de vazut. Va anunt cand ma intorc ce a iesit: plimbare sau shopping.
Puuuuup!!!!!
in sapt 23 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
strumphitza spune:
Unde sunteti burticute?
Toate la shopping sau curatenia de Craciun? sau la o bulgareala? la facut bradutul?
Eu am spus ca nu fac nimic dar am pus la spalat 2 masini si le-am pus la loc deja , noroc cu uscatorul , de mare ajutor si am si schimbat lenjeria si l-am pus pe Nick sa imi aspire in camere si pe scari si cam atat, acum odihnesc burta si spatele si acusi ma duc sa gatesc , papricas si placinta cu mere ca pentru ora 7 tre` sa fiu inapoi pe canapea ca incepe finala unui show tv ce l-am urmarit din toamna si azi se anunta castigatorii
O seara buna !!!
_
millie spune:
Ceau
mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si 21+
millie spune:
Din cate stiu ,durerile de burta ca la cm sint contracti .
mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si 21+