Fluturasi de martie-aprilie 2011 (102)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

strumf, gustoasa papa....yamiiii si ca desert ce faci???

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31

AMR 9 sapt!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

esti binevenita la gradele mele!!!

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 28+

vreau si eu caldura..urasc iarna..pt asta mic al meu am rezistat eroic 2-3 zile, si azi am fost cu sania afara..dar nu mai vreau..gata, mi-a ajuns..si mirosul asta de carnuri de porc si jumari prajite imi intoarce stomacul pe dos de-mi vine sa nu mai vreau

mami de Vlad 09.04.2009 si s29 cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Iony, mai ninge la Roma? spre ca nu te-ai suparat pe mine ieri ce ti-am scris, ca eu am glumit

Cristina_ph, multumesc de complimente ... sa stii ca asa sunt, desi mai imi tuna si fulgera si mie, dar in general sunt vesela, pusa pe glume, fac si spun prostioare, rad mereu, si de una singura cateodata si nu in ultimul rand foarte optimista, desi am si eu momente cand mi se inneaca toate corabiile, dar trece repede Am mai spus-o si o repet, ai o familie frumoasa si tare imi pare rau sa aud ca nu poti dormi si ai atacuriel astea de panica. Cum spunea nu mai retin cine, incearca Sedatif , e un homeopat foarte bun, eu aveam insomnii mari cand eram in Bucuresti si homeopatul asta ma ajuta sa ma linistesc si sa dorm putin mai bine si mai linistit si fara cosmaruri si alte alea

Simona, sa va distrati bine la serbare si vrem sa vedem si noi pozici cat despre cadouri, ce altceva puteai sa cumperi la pushti daca nu mashinute ? cat despre cadoul ce l-am luat eu lu` Nick nu mi se pare cine stie ce de mare , doar foarte valoros ca am chletuit mult

Pisuc, iti intorc pupicii, si sper ca nu te plictisesc si pe tine cu povestile mele , ar cam trebui sa mai tac naibii din gura cateodata ca parca am fermoarul deschis mereu... Va doresc sa va mutati repede in noua casuta si astept sa vad pozici cu burticutza

Yasmi si eu am o pofat de ciorbitza de perisoare si voiam sa ies azi sa fac aprovizionarea cu de-ale mancarii de la supermarket dar ninge prea tare ca sa iesim , stam in casa...o sa iesim maine daca o fi mai bine deci nu pot face azi ciorbitza ca nu am morcov si radacinoase... o sa fac mai tarziu niste papricas, am pulpite si ardei gras si restu ce-mi trebuie , abia astept sa il fac

Miki, iar afara la zapada si bulgareala? sa ne arati pozici cu Vladutz cu bujori in obrajori

_
Mind the Bump!26+Sophia Nicole

strumph, tocmai ce m-am plans si descarcat ..poze n-am decat pe telefonul meu si nu pot sa le descarc ca n-am cablu pt el..asa ca le tin doar pt mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

azi am asa o stare de bine!!!!!!! mancarea e facuta pt azi si maine...., curatenia am terminat-o aseara. ma uit la printesa mea care doarme ca un ingeras...asa pura si inocenta si dulce.... sotul tocmai ce m a sunat sa imi spuna ca ma iubeste.... , mami e bine, sanatoasa, ma simt fericita, implinta...nah ca ma ia melancolia

AMR 9 sapt!!!!!!!!

ce frumos.. si ce bine ar fi ca fiecare dintre noi sa simta asta cel putin o data in viata..sau hai, cel putin o data pe an..

Mergi la inceput

miki eu aveam impresia ca iti place iarna..... si ma gandeam ca sunt eu mai "deplasata" putin....singura de aci ca care de abia asteapta sa treaca...

AMR 9 sapt!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 28+

vreau si eu caldura..urasc iarna..pt asta mic al meu am rezistat eroic 2-3 zile, si azi am fost cu sania afara..dar nu mai vreau..gata, mi-a ajuns..si mirosul asta de carnuri de porc si jumari prajite imi intoarce stomacul pe dos de-mi vine sa nu mai vreau

vaiiii...ce imi spui tu mie!!!?? eu sunt lesinata dupa tot ce inseamna craciun romanesc....mai ales cand eram mica si traiau bunicii..era superb...craciun de poveste...cu ger,nameti,bagat in sobe batranesti,taiat de porc,tot tacamul...era minunat

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

azi am asa o stare de bine!!!!!!! mancarea e facuta pt azi si maine...., curatenia am terminat-o aseara. ma uit la printesa mea care doarme ca un ingeras...asa pura si inocenta si dulce.... sotul tocmai ce m a sunat sa imi spuna ca ma iubeste.... , mami e bine, sanatoasa, ma simt fericita, implinta...nah ca ma ia melancolia

AMR 9 sapt!!!!!!!!

ce frumos.. si ce bine ar fi ca fiecare dintre noi sa simta asta cel putin o data in viata..sau hai, cel putin o data pe an..

miki ma gandeam...uitam si imi dadeau lacrimile....ii multumesc la dumnezeu pt tot ce mi-a oferit!! uffff ca nu sunt eu prea credincioasa.....dar macar asa din cand in cand....in sufletul meu!!

si nu sunt beata azi nu m-am atins de panetone sau bomboane cu lichior

AMR 9 sapt!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:

AMR 9 sapt!!!!!!!!

pai ai si toate motivele sa ai o stare de bine!! bine ca le vezi..ca ff multi dintre noi(ma numar si eu printe ei,cu toate ca cine ma cunoaste zice ca-s o persoana a detaliilor) uita sa vada lucrurile astea care ne fac intradevar fericiti!! dar astazi am sa deschid si eu okii sa vad chestiile astea...poate mai uit de raceala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

ce mai fac fetele de dupa-amiaza? :)

noi am vrut azi dimineata sa facem o plimbare pana la sarbi, dar la ce vreme era cu ninsoare si viscol, am ajuns la prima benzinarie, am alimentat si ne-am intors acasa ;)) am tras o joaca in curte in zapada cu cateii si apoi somn de voie :))

maine iar lucrez deci azi imi mai trag si eu sufletul :)

am zis ca de sarbatori imi fac si eu lista cu necesarul si din ianuarie sa incepem cumparaturile. pana acum noi nu am luat nimic, dar am primit atat de multe hainute cadou ca nu cred ca trebuie sa mai iau nimic in domeniul asta :))

vroiam sa intreb mamicile cu experienta cat de necesar este un carut din primele zile? ca niste prieteni abia cand bebe a crescut si era prea greu de carat au luat carut, in rest au folosit doar landou si port bebe ptr plimbari.
intreb asta si dintr-un motiv practic ptr ca eu la plimbare o sa ies cu ea pe aici prin sat si pe aici nu sunt cele mai practicabile trotuare :D

23+ Natalia

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

vaiiii...ce imi spui tu mie!!!?? eu sunt lesinata dupa tot ce inseamna craciun romanesc....mai ales cand eram mica si traiau bunicii..era superb...craciun de poveste...cu ger,nameti,bagat in sobe batranesti,taiat de porc,tot tacamul...era minunat

amintiri am si eu..dar nicioadata nu mi-a placut frigul si taiatul de porc si mizeria care se face si frig si mirosurile astea..ihhh..cred ca amintirile legate de bunici si craciunuri in familie puteam sa le am si daca afara erau 20-30 de grade eu iubesc caldura, nu ma mai satur de ea, oricat de cald ar fi..

Mergi la inceput