Aspirante optimiste !!!> 20 ani (617)
Raspunsuri - Pagina 9
ankcta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui walkiria Simona si Ankuta sa inteleg ca va indreptati cu pasi repezi catre cele II liniute Apoi chiar mi-e dor de niste motate...ia sa facem putina galerie pt Simo si Ankuta Multumim sa ne auda Dumnezeu pe toate! Va asteptam la odisee In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra! www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic |
Ancuta , in curand
histamina spune:
azi e Sf Sebastian.
puiul meu e cea mai mare minune.e superb si il pup non stop.ieri a luat pt prima data o jucarie in manuta.
Multumesc lui Dumnezeu pt tot.Imi da putere si dorm doar 4 ore pe noapte.
ankcta spune:
citat din mesajul lui lary74 Buna dimineata fetelor. Haideti la o cafeluta(as pune si eu poza frumoasa cu cescuta de cafea ,dar cum nu stiu mai nimic in cea ce priveste calculatorul va rog sa va multumiti doar cu invitatia scrisa) Ieri am avut probleme cu intratul pe forumul despre copii.Am intrat ca deobicei dupa ora 16 ,am inceput sa citesc din urma si pe la pagina 20 din cap. trecut nu am mai putut sa intru pe forum,asa ca azi am avut ce recupera. KATTY LA MULTII ANII sotului pt ziua numelui,chiar daca vine cu o zi dupa spar sa fie bn. primit. TANEREMA este un bebe super frumusel Albert.Sa va traiasca, sa creasca mare ,sa va aduca numai bucurii! |
Multumim pt cafeluta! Este fffffffff buna
Ancuta , in curand
ankcta spune:
citat din mesajul lui histamina azi e Sf Sebastian. puiul meu e cea mai mare minune.e superb si il pup non stop.ieri a luat pt prima data o jucarie in manuta. Multumesc lui Dumnezeu pt tot.Imi da putere si dorm doar 4 ore pe noapte. |
Sa te rogi lui Dumnezeu sa ai putere nesfarsita sa-ti poti creste bine micutul. Sa-ti traiasca si sa fiti toti sanatosi
Ancuta , in curand
lary74 spune:
Azi am program intensiv de curatenie.Am sa intru mai spre seara sa vad ce ati mai scris si poate gasesc vesti super frumoase
tanamera spune:
Neata!
Lary multumesc pentru cafea si pentru complimente.
Nike la multi ani lui Sebastian.
Week-end placut gagici!
luiza77 spune:
Neatza fetelor...am venit sa va mai las niste pupici de molipsire si sa urez bafta fetelor care urmeaza sa se testeze, sa fie plin de liniutze rosii si sa fie un cadou frumos acum de sarbatori.
mica noastra minune 15+
SimonaS81 spune:
citat din mesajul lui ankcta neata dragutelor! toata lumea. Angie eu ma testez miercuri. Simo la mine este abia prima sapt , iar astazi durerea din gat este si mai accentuata. Sper sa nu incep sa tusesc sa-i fac reu lui bb Ancuta , in curand |
Offf Ancuta ia numai paracetamol si mult ceai cald.Sa te faci bine repede ca nu e bine pt bebe.
SimonaS81 spune:
citat din mesajul lui histamina azi e Sf Sebastian. puiul meu e cea mai mare minune.e superb si il pup non stop.ieri a luat pt prima data o jucarie in manuta. Multumesc lui Dumnezeu pt tot.Imi da putere si dorm doar 4 ore pe noapte. |
Ce tare esti ....intradevar esti foarte puternica si se vede ca-l iubesti foarte mult si l-ai dorit foarte mult.Sa-ti traiasca si sa va dea Dumnezeu sanatate si multe clipe frumoase de acum incolo.
SimonaS81 spune:
citat din mesajul lui lary74 Azi am program intensiv de curatenie.Am sa intru mai spre seara sa vad ce ati mai scris si poate gasesc vesti super frumoase |
Spor la treaba si ne auzim mai tarziu.