Aspirante optimiste !!!> 20 ani (617)
Raspunsuri - Pagina 8
SimonaS81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui walkiria Simo stiu ca trebuie sa avem incredere, eu de obicei nu sunt o fire pesimista, insa nici optimista...incerc sa fiu realista tocmai pt a ma scuti de niste dezamagiri. Insa in acest caz pot spune ca sunt pesimista, la fel ca si tine mi se pare ca e prea frumos sa mi se intample mie aceasta minune. Chiar vorbeam cu o prietena care si ea incearca de ceva timp sa faca bebe ca ma vad avand acest bebe foooarte greu....si crede-ma ca am intuitie de obicei ( care sper sa dea gres de data asta) ca doar sunt in zodia Pesti. In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra! www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic |
Offf....fratele meu este Pesti...stiu cum sunteti...
Sa dea Dumnezeu sa avem si noi un bebe si sa nu ne mai chinuim atat.Trebuia sa gandim ca Ancuta...poate asa o sa mearga.I-am zis si sotului meu de aceasta pata si apoi i-am zis ca daca e sa fie bebe o sa fiu cea mai fericita de pe pamant daca nu este bebe o iau de la capat cu mari emotii.
SimonaS81 spune:
Eu plec la dus si apoi la culcare.Ne "auzim" maine la cafeluta.
Va doresc sa aveti un weekend spectaculos de perfect si plin de zapada....numai la mine sa nu ninga ca nu mai merg autobuzele.
si noapte buna.
lary74 spune:
Buna dimineata fetelor.
Haideti la o cafeluta(as pune si eu poza frumoasa cu cescuta de cafea ,dar cum nu stiu mai nimic in cea ce priveste calculatorul va rog sa va multumiti doar cu invitatia scrisa)
Ieri am avut probleme cu intratul pe forumul despre copii.Am intrat ca deobicei dupa ora 16 ,am
inceput sa citesc din urma si pe la pagina 20 din cap. trecut nu am mai putut sa intru pe forum,asa ca azi am avut ce recupera.
KATTY LA MULTII ANII sotului pt ziua numelui,chiar daca vine cu o zi dupa spar sa fie bn. primit.
TANEREMA este un bebe super frumusel Albert.Sa va traiasca, sa creasca mare ,sa va aduca numai bucurii!
ankcta spune:
neata dragutelor! toata lumea.
Angie eu ma testez miercuri.
Simo la mine este abia prima sapt , iar astazi durerea din gat este si mai accentuata. Sper sa nu incep sa tusesc sa-i fac reu lui bb
Ancuta , in curand
ankcta spune:
Danangi si pe mine ma dor sfarcurile imediat dupa ovulatie. Si se intaresc f tare k nu suport nici sutienul. Deci este posibil sa fi ovulat cam cu putin inainte de aceste stari
Ancuta , in curand
lary74 spune:
Ankcta tinem pumnii strinsi sa fie testul cu 2 liniute rosii !
citat din mesajul lui ankcta neata dragutelor! toata lumea. Angie eu ma testez miercuri. Simo la mine este abia prima sapt , iar astazi durerea din gat este si mai accentuata. Sper sa nu incep sa tusesc sa-i fac reu lui bb Ancuta , in curand |
ankcta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui SimonaS81
Lori imi este si teama sa ma gandesc la ceva frumos....Dar ma cam doare burtica.Asta ar fi semn si de urati. De ce trebuie sa ne dorim asa de mult sa ne chinuim atat de mult...de ce nu se intampla simplu...din prim luna si fara stres si sa fie si la termen. "My only love sprung from my only hate! Too early seen unknown, and known too late! Prodigious birth of love it is to me, That I must love a loathed enemy."The tragedy of Romeo and Juliet |
Pai dak u te stresezi si te gandesti k vin uratii cum vrei sa fie bine!? Te doare burta, iti spui k uterul incepe sa se dilate ca sa-i faca loc lui bb, te dor sanii, este unul dintre semnele de sarcina, pata pe slip..... Nu asa trebuie sa gandim!? Nu suntem noi optimiste?
Ancuta , in curand
ankcta spune:
citat din mesajul lui lorena_86 simo draga....esti mortala....eu ma refeream la bebe....dar e bine ca incearca sa te faca mai optimista pai tu acum ai voie sa lucrezi in orice domeniu....de ce nu iti cauti ce s-a intamplat azi....a avut probleme la serviciu aaaaa si vezi ca daca esti insarcinata nu ai probleme daca iti schimbi locul de munca si sigur esti insarcinata.....incerc sa-ti ridic moralul....normal ca ti se poate intampla tie asa ceva....sa ai bebe....de ce nu...cred ca iti doresti prea mult sa crezi ca se poate intampla......nu mai gandi asa ca vin eu la tine Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Subscriu
Ancuta , in curand
ankcta spune:
citat din mesajul lui gabyv fetele, va pup, ma duc la somn si va parasesc pentru weekend, ma duc in vacanta, sa nu ma uitati... Revin luni cu vesti despre liniute... Noapte buna! www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
Nu te uitam noi asa de usor! Distractie placuta dar nu-l zdruncina prea mult pe bb
Asteptam vestile bune
Ancuta , in curand
ankcta spune:
citat din mesajul lui SimonaS81 Walkiria important este sa nu ne pierdem increderea ca intr-o zi o sa vina si la noi bebe. Vorbesc eu care nu sunt optimista deloc. Dar macar lucrez la asta si ma chinui sa fiu optimista. "My only love sprung from my only hate! Too early seen unknown, and known too late! Prodigious birth of love it is to me, That I must love a loathed enemy."The tragedy of Romeo and Juliet |
BV esti pe calea cea buna
Ancuta , in curand