Aspirante optimiste !!!> 20 ani (617)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

cel mai nasol simptom sau pofta din timpul sarcinii a foar asta....pofta crunta si neiertatoare de bere

de obicei beau doar cand avem....adica rar....sau cand mai lom de sarbatori.....dar atunci visam intruna bere.....as fi baut chiar si o picatura....o pofta de neimaginat....bere bere bere

asa ca......

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

fetele, va pup, ma duc la somn si va parasesc pentru weekend, ma duc in vacanta, sa nu ma uitati...
Revin luni cu vesti despre liniute...

Noapte buna!

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

cel mai nasol simptom sau pofta din timpul sarcinii a foar asta....pofta crunta si neiertatoare de bere

de obicei beau doar cand avem....adica rar....sau cand mai lom de sarbatori.....dar atunci visam intruna bere.....as fi baut chiar si o picatura....o pofta de neimaginat....bere bere bere

asa ca......

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Ce tare ai fost.....mie imi place mult cidru....este asa de bun

Mergi la inceput

Lori cand am venit de la munca am mancat ciocolata....vreo 2 patratele...apoi am mancat cartofi prajiti cu paine si ou fiert....si acum desert...ciocolata
DELOC SANATOS....DAR ATAT DE BUNNNNNN
Asa ca ne permitem si noi un rasfat din cand in cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

salutare si de la mine fetelor,,scuze ca nu am mai raspuns insa eram la birou si am avut ceva de facut chiar inainte de a mi se termina programul...of

Lore, Angie...nush ce sa zic cu nervii astia ai mei...acum m-am mai calmat.
Referitor la sani, acum mi-au trecut durerile de sfarcuri, ma dor putin chistuletele pe care le am , insa nu ca de obicei ( cred ca datorita vitaminei E).
Am dureri decat de ovare, ma simt ca si cum mi-ar veni si am avut azi ceva intepaturi la uter, insa imi amintesc foarte bine ca am mai avut intepaturile la uter inainte sa-mi vina.

Asa ca eu cred ca nici luna asta nu s-a prins nimic si am asteptat atat dupa ovulatia asta -40 de zile mi se pare enorm de mult.
Cred ca daca era bebe continuau sfarcurile sa ma doara, nu?

Referitor la acea scurgere c albusul de ou, nici eu nu am mai avut-o de foarte mult timp, Bella. Eu stiu ca acel lichid ajuta gigeii sa inoate, insa am citit ca au ramas insarcinate mai multe fete care nu prezentau acea scurgere.

Asta e faza nasoala rau , ca fiecare organism raspunde intr-un fel, ca nu exista un sablon....si se confunda atat de usor simptomele de gravi cu cele de menstra sau de ovulatie, inca noi ne face sperante in fiecare luna si intr-un final speranta se trasnform ain dezamagire.

Credeam ca mi-au trecut nervii

In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

fetele, va pup, ma duc la somn si va parasesc pentru weekend, ma duc in vacanta, sa nu ma uitati...
Revin luni cu vesti despre liniute...

Noapte buna!

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
On voudrait bien un mini nous...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Gaby sa ai un weekend perfect cu sotiorul....si sa auzim de liniute.

Mergi la inceput

Walkiria important este sa nu ne pierdem increderea ca intr-o zi o sa vina si la noi bebe.
Vorbesc eu care nu sunt optimista deloc.
Dar macar lucrez la asta si ma chinui sa fiu optimista.

Mergi la inceput

Simona si Ankuta sa inteleg ca va indreptati cu pasi repezi catre cele II liniute

Apoi chiar mi-e dor de niste motate...ia sa facem putina galerie pt Simo si Ankuta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui walkiria

Simona si Ankuta sa inteleg ca va indreptati cu pasi repezi catre cele II liniute

Apoi chiar mi-e dor de niste motate...ia sa facem putina galerie pt Simo si Ankuta

Mie inca nu mi-a intarziat...dar sa vedem in ce se transforma aceasta pata.

Mergi la inceput

Simo stiu ca trebuie sa avem incredere, eu de obicei nu sunt o fire pesimista, insa nici optimista...incerc sa fiu realista tocmai pt a ma scuti de niste dezamagiri.

Insa in acest caz pot spune ca sunt pesimista, la fel ca si tine mi se pare ca e prea frumos sa mi se intample mie aceasta minune.
Chiar vorbeam cu o prietena care si ea incearca de ceva timp sa faca bebe ca ma vad avand acest bebe foooarte greu....si crede-ma ca am intuitie de obicei ( care sper sa dea gres de data asta) ca doar sunt in zodia Pesti.

Mergi la inceput