Aspirante optimiste !!!> 20 ani (617)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Neatza fetelor sa aveti un weekend perfect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Citat:
citat din mesajul lui luiza77

Neatza fetelor...am venit sa va mai las niste pupici de molipsire si sa urez bafta fetelor care urmeaza sa se testeze, sa fie plin de liniutze rosii si sa fie un cadou frumos acum de sarbatori.

mica noastra minune 15+

pe burtica
Multumim

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

MULTUMESC!Am spor ca ma ajuta fiul.A facut ceva figuri la inceput dar apoi mea sters de praf mobila si a dat-o cu lustru.Acum am baiat mare !Am montat impreuna capacul de la wc.Fiind prima data cind facem asta ne-am cam mosmondit dar rezultatul a fost un succes.

Citat:
citat din mesajul lui SimonaS81

[quote]citat din mesajul lui lary74

Azi am program intensiv de curatenie.Am sa intru mai spre seara sa vad ce ati mai scris si poate gasesc vesti super frumoase

Spor la treaba si ne auzim mai tarziu.

"My only love sprung from my only hate! Too early seen unknown, and known too late! Prodigious birth of love it is to me, That I must love a loathed enemy."The tragedy of Romeo and Juliet
[

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

buna fetele

pe mine ma doare capul si am o stare de voma de mor....cred ca ma ia raceala

de venit inca nu mi-a venit...da parca vad ca daca ma ia raceala imi vin si uratiic a sa fie tacamul complet

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Nici un gand la urati k o incasezi!
Cred k ar fi cazul sa mai faci un test

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ankcta

Nici un gand la urati k o incasezi!
Cred k ar fi cazul sa mai faci un test

Ancuta , in curand

nu mai am si nici nu vreau momentan sa mai fac...doar ce am facut beta sapt asta si a fost negativa. asa ca nici o sansa luna asta

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Pana nu vezi rosu nu dezarmezi! va fi bine

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Buna fetelor si de la mine. Eu sunt in Z18 dar din pacate din Z16 pana azi n-am mai prestat nimic, sotul fiind plecat cu serviciul. Sper sa nu am ovulatia chiar acum.Ar fi frumos ca de craciun sa-i arat testul dar e prea frumos ca sa fie adevarat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ankcta

Pana nu vezi rosu nu dezarmezi! va fi bine

Ancuta , in curand

eu sunt in frumoasa zi de 43 .... chiar imi "doream" sa imi intarzie atat...de mult nu a mai venit asa

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Daca gigei sotului sunt puternicii pot rezista pina la 5 zile.Asa ca sansa pt un test pozitiv de revelion exista.Nu-ti pierdeti speranta va fi bn.
Eu am terminat cu smotru pe ziua de azi.Am terminat de curatat camerele si baia,de bucatarie incep sa ma ocup de luni,acolo este intotdeauna mai mult de lucru.

Citat:
citat din mesajul lui camady

Buna fetelor si de la mine. Eu sunt in Z18 dar din pacate din Z16 pana azi n-am mai prestat nimic, sotul fiind plecat cu serviciul. Sper sa nu am ovulatia chiar acum.Ar fi frumos ca de craciun sa-i arat testul dar e prea frumos ca sa fie adevarat.

Mergi la inceput