Aspirante optimiste !!!> 20 ani (617)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Ar trebui sa mergi totusi la dr.sati dea tratament pt reglarea ciclului.43 de zile(daca am inteles bn,daca nu te rog sa ma ierti)este totusi mult pt un cm normal.
''

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

Citat:
citat din mesajul lui ankcta

Nici un gand la urati k o incasezi!
Cred k ar fi cazul sa mai faci un test

Ancuta , in curand

nu mai am si nici nu vreau momentan sa mai fac...doar ce am facut beta sapt asta si a fost negativa. asa ca nici o sansa luna asta

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Ce repede ai terminat Lary! Se vede ca ai ajutoare

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Da intradevar azi toata lumea a participat,de voie de nevoie dar au lucrat,inclusiv mamicuta ma ajutat!javascript:

Citat:

Ce repede ai terminat Lary! Se vede ca ai ajutoare

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Buna tuturor aspirantelor,

Eu sunt o proaspata mamica de aproape 6 luni , v-am citit cu mult interes postarile .
Va doresc sa fiti optimiste caci atunci cand iti doresti ceva cu adevarat pana la urma se v-a implini.Eu am 38 de ani si am ramas insarcinata pentru prima oara in 2008 -o sarcina pe care am pierdut-o la 8 saptamai.La 11 luni dupa aceasta pierdere am ramas insarcinata si acum sunt o mamica fericita -ma pot considera implinita.
Numai bine!

mami fericita de Giuliano

Mergi la inceput

Multumim mult pt. incurajari'')'')

Citat:
citat din mesajul lui Anne45

Buna tuturor aspirantelor,

Eu sunt o proaspata mamica de aproape 6 luni , v-am citit cu mult interes postarile .
Va doresc sa fiti optimiste caci atunci cand iti doresti ceva cu adevarat pana la urma se v-a implini.Eu am 38 de ani si am ramas insarcinata pentru prima oara in 2008 -o sarcina pe care am pierdut-o la 8 saptamai.La 11 luni dupa aceasta pierdere am ramas insarcinata si acum sunt o mamica fericita -ma pot considera implinita.
Numai bine!

mami fericita de Giuliano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui lary74

Ar trebui sa mergi totusi la dr.sati dea tratament pt reglarea ciclului.43 de zile(daca am inteles bn,daca nu te rog sa ma ierti)este totusi mult pt un cm normal.
''

Citat:

Citat:

Ancuta , in curand

nu mai am si nici nu vreau momentan sa mai fac...doar ce am facut beta sapt asta si a fost negativa. asa ca nici o sansa luna asta

aspiranta la bebik

stiu ca e aiurea rau...si nu e prima data cand vine asa... dr mi-a zis ca o sa imi de-a pastilute pt reglare si ov da doar dupa ce fac hsg ...pe care o aman cred ca de 4 luni...tot timpul a intervenit ceva

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Spermograma cum este?Este ok?Mie mea spus ca nu imi face histero decit dupa ce vede spermograma sotului.Ca daca iese bn(doamne ajuta sa fie buna)atunci musai sa fac hsg!

Citat:

Citat:

''

Citat:

Citat:

Ancuta , in curand

aspiranta la bebik

stiu ca e aiurea rau...si nu e prima data cand vine asa... dr mi-a zis ca o sa imi de-a pastilute pt reglare si ov da doar dupa ce fac hsg ...pe care o aman cred ca de 4 luni...tot timpul a intervenit ceva

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Acum ma gindesc ca fiecare dr. are alt stil de a pune problema.La mine a inceput prin monitorizarea ovulatie si reglarea ciclului cu dufaston.A vrut sa vada intii daca ovulez,probabil datorita virstei(in ianuarie implinesc 37 de ani).Ovulatie se pare ca este.Ma rog,eu sincer nu prea cred ca e totul in regula,eu am impresia ca folicili mei cresc super marii dar nu se sparg.Intro luna dr.zicea ca ar trebui sa fac pregnil cin ajung la 28-30 de mm ,in alta luna zicea ca exista ovulatie .Nu mai stiu ce sa cred.Acum vreau sa fac o pauza de la dr. pina in primavara.Dr. a fost putin dejamagit cind iam spus,dar sincer eu mam saturat de monitorizari peste monitorizarii fara nici un rezultat.In ianuarie sper doar sa facem spermograma.Sa scapam odata si de stresul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Citat:

Acum ma gindesc ca fiecare dr. are alt stil de a pune problema.La mine a inceput prin monitorizarea ovulatie si reglarea ciclului cu dufaston.A vrut sa vada intii daca ovulez,probabil datorita virstei(in ianuarie implinesc 37 de ani).Ovulatie se pare ca este.Ma rog,eu sincer nu prea cred ca e totul in regula,eu am impresia ca folicili mei cresc super marii dar nu se sparg.Intro luna dr.zicea ca ar trebui sa fac pregnil cin ajung la 28-30 de mm ,in alta luna zicea ca exista ovulatie .Nu mai stiu ce sa cred.Acum vreau sa fac o pauza de la dr. pina in primavara.Dr. a fost putin dejamagit cind iam spus,dar sincer eu mam saturat de monitorizari peste monitorizarii fara nici un rezultat.In ianuarie sper doar sa facem spermograma.Sa scapam odata si de stresul asta.

Normal k se bosumfla dr knd aude de pauza... pan la urma totul pan la bani

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Mie dr. mea fost recomandat pt ca este bun in infertilitate si a avut numeroase succese.Mie insa mi se pare putin nesigur,ba e alba ba e neagra.Pina inprimavara sunt hotarita sa iau pauza(asta daca nu ma streaza prea tare sotiorul,el isi doreste f. mult un copil al lui si ma face sa merg mai repede la dr.)dar nusunt sigura ca ma duc din nou la el,ma mai gindesc pina atunci.')

Citat:

Citat:

Normal k se bosumfla dr knd aude de pauza... pan la urma totul pan la bani

Ancuta , in curand

Mergi la inceput