Aspirante optimiste !!!> 20 ani (617)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

simo ce tare esti

o sa vina la fiecare
stii tu cum se zice ca un lucru obtinut cu greu este si mult mai pretuit.....nu zic ca daca ai avea bebe imediat nu ar fi frumos dar asa bucuria va fi dubla

eu totusi cred ca tu ai ramas

si durerea.....e un semn....sa nu uiti ca eu am fost graviduta de doua ori.....crede-ma si pe mine ma durea burtica

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

fetelor unde sunteti?
sunt singurica

la noi ninge ca in povesti

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Eu sunt aici....Pe mine nu ma vezi?

Mergi la inceput

Citat:

simo ce tare esti

o sa vina la fiecare
stii tu cum se zice ca un lucru obtinut cu greu este si mult mai pretuit.....nu zic ca daca ai avea bebe imediat nu ar fi frumos dar asa bucuria va fi dubla

eu totusi cred ca tu ai ramas

si durerea.....e un semn....sa nu uiti ca eu am fost graviduta de doua ori.....crede-ma si pe mine ma durea burtica

Offf Lori....daca am bebe cand vii aici te scot la restaurant ca ai avut gura aurita

Mergi la inceput

oricum ne intalnim si o sa am avantajul ca te am aproape si o sa te pup pana te albesc ca sa se ia si la mine

doar ca nu am cu cine acolo

Mergi la inceput

tu ai grija de tine acum, nu mai ridica, sa nu mai iei pastile sau altceva pt raceala.......si sa mananci sanatos, sa te odihnesti
pune-ti sotul la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Simona multumesc,tu nu iti iei TB?Sa stii ca si eu am avut o scurgere mai "colorata" inainte sa aflu ca sunt .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

m-am intors si eu
problema e ca nu am ajuns in timp la magazin... era zapada si toti intrasera in panica....
asa ca abia luni, o sa ii iau, pentru ca plec in weekend...

Simona, ai citit, cand am zis ca ne cunoastem?

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

tanamera, ai nascut la spital? cu ce dr? si dr mea e tot din tg mures
si sunt foarte multumita de ea

Mergi la inceput

Citat:

oricum ne intalnim si o sa am avantajul ca te am aproape si o sa te pup pana te albesc ca sa se ia si la mine

doar ca nu am cu cine acolo

Ce tare ai fost....abia astept!!!!
Si cu ridicatul....e greu... inca lucrez...oricum inca nu sunt sigura si imi este teama sa ma gandesc la asta ca ar fi prea frumos sa fie adevarat...simt ca mie nu mi se poate intampla un lucru asa de frumos./...asa sunt eu mai pesimista...sotul meu e cel optimist in familie.Acasa sotul meu e un scump...ma ajuta foarte mult la treaba...cand este liber si eu sunt la munca el face mancare si curat si ma asteapta cu mancarea calda.
Sper din suflet sa nu vina uratii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:

tanamera, ai nascut la spital? cu ce dr? si dr mea e tot din tg mures
si sunt foarte multumita de ea

Lorena eu am nascut la maternitatea privata,la Nova Vita,conditiile au fost excelente,toata lumea cu zambetul pe buze si cel mai important lucru pentru mine,fara spaga.

Mergi la inceput