Aspirante optimiste !!!> 20 ani (617)
Raspunsuri - Pagina 4
lorena_86 spune:
simo ce tare esti
o sa vina la fiecare
stii tu cum se zice ca un lucru obtinut cu greu este si mult mai pretuit.....nu zic ca daca ai avea bebe imediat nu ar fi frumos dar asa bucuria va fi dubla
eu totusi cred ca tu ai ramas
si durerea.....e un semn....sa nu uiti ca eu am fost graviduta de doua ori.....crede-ma si pe mine ma durea burtica
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
SimonaS81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 fetelor unde sunteti? sunt singurica la noi ninge ca in povesti Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Eu sunt aici....Pe mine nu ma vezi?
SimonaS81 spune:
citat din mesajul lui lorena_86 simo ce tare esti o sa vina la fiecare stii tu cum se zice ca un lucru obtinut cu greu este si mult mai pretuit.....nu zic ca daca ai avea bebe imediat nu ar fi frumos dar asa bucuria va fi dubla eu totusi cred ca tu ai ramas si durerea.....e un semn....sa nu uiti ca eu am fost graviduta de doua ori.....crede-ma si pe mine ma durea burtica Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Offf Lori....daca am bebe cand vii aici te scot la restaurant ca ai avut gura aurita
lorena_86 spune:
oricum ne intalnim si o sa am avantajul ca te am aproape si o sa te pup pana te albesc ca sa se ia si la mine
doar ca nu am cu cine acolo
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
lorena_86 spune:
tu ai grija de tine acum, nu mai ridica, sa nu mai iei pastile sau altceva pt raceala.......si sa mananci sanatos, sa te odihnesti
pune-ti sotul la treaba
tanamera spune:
Simona multumesc,tu nu iti iei TB?Sa stii ca si eu am avut o scurgere mai "colorata" inainte sa aflu ca sunt .
gabyv spune:
m-am intors si eu
problema e ca nu am ajuns in timp la magazin... era zapada si toti intrasera in panica....
asa ca abia luni, o sa ii iau, pentru ca plec in weekend...
Simona, ai citit, cand am zis ca ne cunoastem?
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
lorena_86 spune:
tanamera, ai nascut la spital? cu ce dr? si dr mea e tot din tg mures
si sunt foarte multumita de ea
SimonaS81 spune:
citat din mesajul lui lorena_86 oricum ne intalnim si o sa am avantajul ca te am aproape si o sa te pup pana te albesc ca sa se ia si la mine doar ca nu am cu cine acolo Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Ce tare ai fost....abia astept!!!!
Si cu ridicatul....e greu... inca lucrez...oricum inca nu sunt sigura si imi este teama sa ma gandesc la asta ca ar fi prea frumos sa fie adevarat...simt ca mie nu mi se poate intampla un lucru asa de frumos./...asa sunt eu mai pesimista...sotul meu e cel optimist in familie.Acasa sotul meu e un scump...ma ajuta foarte mult la treaba...cand este liber si eu sunt la munca el face mancare si curat si ma asteapta cu mancarea calda.
Sper din suflet sa nu vina uratii...
tanamera spune:
citat din mesajul lui lorena_86 tanamera, ai nascut la spital? cu ce dr? si dr mea e tot din tg mures si sunt foarte multumita de ea Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Lorena eu am nascut la maternitatea privata,la Nova Vita,conditiile au fost excelente,toata lumea cu zambetul pe buze si cel mai important lucru pentru mine,fara spaga.