Aspirante optimiste !!!> 20 ani (617)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

gata m-am lamurit cu robitussinul:D e sa fluidizeze mucusul

o sa iau si eu cand o sa imi treaca menstra care inca nu mi-a venit

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

fetelor mi-am adus aminte cum e la ovulatie...acum ceva timp...mult timp am gasit la toaleta pe hartie o gelatina incolora...mama ce m-am speriat e na toanta de mine atunci eram la ov(numai ca atunci nu eram casatorita sigur si nici copii nu vroiam) e chestia asta la mine a fost din cate imi amintesc doar de 2 ori.
ce naiba doar nu oi fi ovulat decat de 2 ori in viata mea?
anu asta nu am avut niciodata asa

aspiranta la bebik

Nici eu nu am mai vazut de mult chestia asta.....pana luna asta (acum 9 zile) doar k era rozalie. Si ink de vreo 2 ori dupa aceea tot ceva rozaliu. Intelegeti acu d c zic k este luna mea

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankcta

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

fetelor mi-am adus aminte cum e la ovulatie...acum ceva timp...mult timp am gasit la toaleta pe hartie o gelatina incolora...mama ce m-am speriat e na toanta de mine atunci eram la ov(numai ca atunci nu eram casatorita sigur si nici copii nu vroiam) e chestia asta la mine a fost din cate imi amintesc doar de 2 ori.
ce naiba doar nu oi fi ovulat decat de 2 ori in viata mea?
anu asta nu am avut niciodata asa

aspiranta la bebik

Nici eu nu am mai vazut de mult chestia asta.....pana luna asta (acum 9 zile) doar k era rozalie. Si ink de vreo 2 ori dupa aceea tot ceva rozaliu. Intelegeti acu d c zic k este luna mea

Ancuta , in curand

Hai Ancuta!!! Cand te testezi?

Mamica de Sarah-Aimée & 13s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Buna seara fetele....
Tanamera ai un bebe asaaaaaa de fffrrrruuummmmooossss!!!Este un scump si voi sunteti frumosi tare, va sta foarte bine in calitatea de parinti..
Emi asa cum si alte fete ti-au mai spus incearca sa vezi si alt medic cu o aparatura mai performanta.Mult succes si o sarcina usoara la termen.
Ancuta imi pare fff rau ca nu ai mai ajuns la scoala si mai ales ca acei copii nu si-au primit cadourile.Dar exista vreo posibilitate sa le primeasca atunci cand vremea o sa fie un pic mai buna?Ca am vazut la televizor ca aveti cod galben de viscol.Offff iarna asta e si frumoasa....dar si grea.
Ancuta eu am fost la medicul de familie ca aveam durere in piept si am probleme cu inima si m-am speriat...dar mi-au zis ca ma dor muschii de la tuse.A mai zis ca raceala tine cam 3-4 sapt....Mai ai mult pana la 3-4 sapt?Eu sunt deja in a 3-a sapt.
Cixinica ma bucur foarte mult ca analizele tale sunt bune.Spor la prestat si sa vedem liniutele.
Pupici pentru toate fetele si spor la liniute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananagi spune:

offfffffff.mai fetelor.v-am lasat o zi si va gasesc in alt capitol.acum am ce citi.sa dea d-zeu sa fie un capitol plin de liniute..inainte sa fug inapoi si sa vad ce-ati mai facut.eu m-am pus pe treaba de vreo saptamina.dar de ieri asa tare ma dor sfircurile,de nici sutienul nu-l suport.ieri am fost paranoica,si am bagat un test.binenteles ca era negativ.eu sint in Z17.oare cind sa mai repet un test?toate fetele

Mergi la inceput

Fetelor eu azi sunt z25 si spre seara am observat pe chilot ceva mai inchis la culoare decat mucusul si mai deschis la culoare decat sangele (nu stiu daca ati inteles ceva ).M-a durut putin ovarul drept si acum ma doare burtica putin.Oare vin uratii?
Eu nu am avut niciodata pata asa...la mine e sange direct.
Scuze daca am fost prea detaliata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

simo vine bebe e sangerarea de implantare

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

dana, draguta mea, e mult prea devreme

cel mai devreme poti face un test la minim 10 de la data ovulatiei....sau mai bine in prima zi de intarziere

vai draga, normal ca era negativ, mai asteapta

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

simo vine bebe e sangerarea de implantare

Lori imi este si teama sa ma gandesc la ceva frumos....Dar ma cam doare burtica.Asta ar fi semn si de urati.
De ce trebuie sa ne dorim asa de mult sa ne chinuim atat de mult...de ce nu se intampla simplu...din prim luna si fara stres si sa fie si la termen.

Mergi la inceput

fetelor unde sunteti?
sunt singurica

la noi ninge ca in povesti

Mergi la inceput