Aspirante optimiste !!!> 20 ani (617)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Simona multumesc,tu nu iti iei TB?Sa stii ca si eu am avut o scurgere mai "colorata" inainte sa aflu ca sunt .

Mamica lui Albert (17.10.2010)

Nu mi-am masurat niciodata temperatura...noi incercam din feb anul asta si abia luna asta mi-am facut un test de ovulatie in ziua 12 si era ambele linii prezente si la fel de pronuntate.Deci am prestat...acum nu stiu ce o fi...ma cam doare burtica...de fapt in lateral in dreptul ovarelor dar numai cand stau in picioare si toata ziua m-a intepat ovarul drept.Cine stie....pana la 27, 29, 30 de zile nu sunt sigura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

nu vin uratii....vin eu

simo dar trebuie sa ai si putina incredere

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

m-am intors si eu
problema e ca nu am ajuns in timp la magazin... era zapada si toti intrasera in panica....
asa ca abia luni, o sa ii iau, pentru ca plec in weekend...

Simona, ai citit, cand am zis ca ne cunoastem?

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
On voudrait bien un mini nous...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Nuuuu...ne cunoastem????De unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Pai pe sotul tau il cunoastem mai bine, am fost si la petreceri cu el... numai ca aseara timp de 2 ore ne-am gandit amandoi cine ne-a facut cunostinta cu el...
Plus ca suntem convinsi ca v-am vazut si impreuna, pentru ca si tu ne pari super cunoscuta.
Daca ii arati niste poze cu mine poate o sa zica ca ma stie, dar asta era de mult... de cand eram eu la liceu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

nu vin uratii....vin eu

simo dar trebuie sa ai si putina incredere

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Sotul meu lucreaza la mine....si nu te gandi la prostioare...ci lucreaza la incredere....Nu am deloc incredere am cardul albastru si imi este teama sa-mi caut altceva de munca .Dar ziua de azi a pus capac...asa ca ma apuc serios de cautat...nu am ce pierde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

simo draga....esti mortala....eu ma refeream la bebe....dar e bine ca incearca sa te faca mai optimista

pai tu acum ai voie sa lucrezi in orice domeniu....de ce nu iti cauti
ce s-a intamplat azi....a avut probleme la serviciu

aaaaa si vezi ca daca esti insarcinata nu ai probleme daca iti schimbi locul de munca

si sigur esti insarcinata.....incerc sa-ti ridic moralul....normal ca ti se poate intampla tie asa ceva....sa ai bebe....de ce nu...cred ca iti doresti prea mult sa crezi ca se poate intampla......nu mai gandi asa ca vin eu la tine

Mergi la inceput

Citat:

Pai pe sotul tau il cunoastem mai bine, am fost si la petreceri cu el... numai ca aseara timp de 2 ore ne-am gandit amandoi cine ne-a facut cunostinta cu el...
Plus ca suntem convinsi ca v-am vazut si impreuna, pentru ca si tu ne pari super cunoscuta.
Daca ii arati niste poze cu mine poate o sa zica ca ma stie, dar asta era de mult... de cand eram eu la liceu.

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Sotul meu te intreaba daca ai facut liceul 3....sau nu stiu...ca nu prea isi aminteste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Nu, am facut LVA, dar am avut multi prieteni din liceul 3. Sper sa-mi aduc aminte de la cine il stim...O sa intreb si o prietena de-a mea, daca il stiu de la ea...
O sa ne aducem aminte, garantat!

Mergi la inceput

Citat:

Nu, am facut LVA, dar am avut multi prieteni din liceul 3. Sper sa-mi aduc aminte de la cine il stim...O sa intreb si o prietena de-a mea, daca il stiu de la ea...
O sa ne aducem aminte, garantat!

Cunosti pe cineva Florin Nicutaru, Dragos din vadul ungurului,Lucian...Sotul meu este la munca si vb cu el si scriu si pe forum.Sunt multifunctionala ...

Mergi la inceput

Lori ti-am scris un pm ca sa nu deranjam fetele de aici cu problemele mele de serviciu.
Scuze toate fetele....

Mergi la inceput