Aspirante optimiste !!!> 20 ani (617)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
bellasamoyed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lary74 Acum ma gindesc ca fiecare dr. are alt stil de a pune problema.La mine a inceput prin monitorizarea ovulatie si reglarea ciclului cu dufaston.A vrut sa vada intii daca ovulez,probabil datorita virstei(in ianuarie implinesc 37 de ani).Ovulatie se pare ca este.Ma rog,eu sincer nu prea cred ca e totul in regula,eu am impresia ca folicili mei cresc super marii dar nu se sparg.Intro luna dr.zicea ca ar trebui sa fac pregnil cin ajung la 28-30 de mm ,in alta luna zicea ca exista ovulatie .Nu mai stiu ce sa cred.Acum vreau sa fac o pauza de la dr. pina in primavara.Dr. a fost putin dejamagit cind iam spus,dar sincer eu mam saturat de monitorizari peste monitorizarii fara nici un rezultat.In ianuarie sper doar sa facem spermograma.Sa scapam odata si de stresul asta. |
la noi spermograma e mega ok... dr meu mi-a spus urm: pana nu vede tompele, sa fie sigur ca nu sunt infundate nu ma umfla de hormoni(ca daca am ceva la trompe degeaba ovulez...logic nu?) daca trompele sunt ok imi da pastilute pt reglare si ovulatie. mai nasol e ca pastillele astea de ov poti sa le iei max nu stiu cate luni
![](bang.gif)
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/camady/camady.jpg)
camady spune:
Acum mai am o intrebre pentru ca vad ca mi-ai zis ca gigeii pot rezista si 5 zile. Rezista chiar daca ne spalam si intern...........eu asa obisnuiesc............cred ca n-am facut bine.
bellasamoyed spune:
citat din mesajul lui camady Acum mai am o intrebre pentru ca vad ca mi-ai zis ca gigeii pot rezista si 5 zile. Rezista chiar daca ne spalam si intern...........eu asa obisnuiesc............cred ca n-am facut bine ![]() |
sa nu mai faci spalaturi interne...of pai cum vrei sa se produca marea intalnire? iti scazi sansele singura
aspiranta la bebik
lary74 spune:
Eu stiu ca maxim 3 luni se pace stimularea si apoi se face pauza o luna doua.Am o colega care nu a reusit sa ramina nicioadata insarcinata(are ovare micripolicistice) si mea spus ca a facut un an stimulari si a facut pregnil in fiecare luna ,dar din pacate fara nici un rezultat.Mie mi sa parut exagarat sa fortezi corpul asa mult,dar cine mai stie cum este mai bn
Citat: | ||
citat din mesajul lui bellasamoyed
la noi spermograma e mega ok... dr meu mi-a spus urm: pana nu vede tompele, sa fie sigur ca nu sunt infundate nu ma umfla de hormoni(ca daca am ceva la trompe degeaba ovulez...logic nu?) daca trompele sunt ok imi da pastilute pt reglare si ovulatie. mai nasol e ca pastillele astea de ov poti sa le iei max nu stiu cate luni ![]() aspiranta la bebik www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul |
lary74 spune:
Nu este recomandat sa faci spalaturi vaginale decit daca exista o infectie si dr. tea dat tratament.Vaginul are modalitatea lui naturala de curatare .Sa nu mai faci asta indiferent daca prestezi pt bb sau nu pt ca se slabeste mucoasa si esti predispusa la ''
[quote]citat din mesajul lui camady
Acum mai am o intrebre pentru ca vad ca mi-ai zis ca gigeii pot rezista si 5 zile. Rezista chiar daca ne spalam si intern...........eu asa obisnuiesc............cred ca n-am facut bine.
[/q
uote]
lary74 spune:
Predispusa la infectii.Amscris dar apoi fara sa vreau am sters cuv,infectii
citat din mesajul lui lary74 Nu este recomandat sa faci spalaturi vaginale decit daca exista o infectie si dr. tea dat tratament.Vaginul are modalitatea lui naturala de curatare .Sa nu mai faci asta indiferent daca prestezi pt bb sau nu pt ca se slabeste mucoasa si esti predispusa la ' ![]() [quote]citat din mesajul lui camady Acum mai am o intrebre pentru ca vad ca mi-ai zis ca gigeii pot rezista si 5 zile. Rezista chiar daca ne spalam si intern...........eu asa obisnuiesc............cred ca n-am facut bine ![]() [/q uote] |
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/camady/camady.jpg)
camady spune:
Off................ce sa mai zic. La prima sarcina am avut un medic care m-a urmarit care era fan spalat intavaginal...........ma dispera. Cred ca de acolo am ramas cu spalatul asta.
bellasamoyed spune:
ma fetelor eu ma gandesc uneori daca doamne fereste nu o sa reusesc never sa raman gravida? i-am zis si sotului asta odata si mi-a zis sa termin cu prostiile ca trag raul.
da zic si eu....de ce e atat de greu sa ramai insarcinata?
aspiranta la bebik
ankcta spune:
citat din mesajul lui bellasamoyed ma fetelor eu ma gandesc uneori daca doamne fereste nu o sa reusesc never sa raman gravida? ![]() da zic si eu....de ce e atat de greu sa ramai insarcinata? ![]() aspiranta la bebik www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul |
pleak de langa butoi
![](amenintare.gif)
Ancuta , in curand
![](smiley_pregnant.gif)
bellasamoyed spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ankcta
pleak de langa butoi ![]() Ancuta , in curand ![]() |
![](pupic.gif)
aspiranta la bebik