Aspirante optimiste !!!> 20 ani (617)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Nu mai bine te gandesti ce o sa fie cand o sa fie mare copilul tau!?
Ia sa vezi ce de timp iti ia si nu mai ai timp sa te gandesti la prostii

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Aseara ma gandeam cum sa-l conving pe fimiu sa cante la vioara
Dupa care am inceput....unde sa presteze? Cati bani ies din asta? ....De ce la vioara si sa nu se faca altceva?.....Dar ce.....Si uite asa s-a facut noapte si m-a luat somnul

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankcta

Dupa care am inceput....unde sa presteze? Cati bani ies din asta? ....De ce la vioara si sa nu se faca altceva?.....Dar ce.....Si uite asa s-a facut noapte si m-a luat somnul

Ancuta , in curand

esti tare...tu sii si ca o sa fie baiat

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Inainte cand nu puteam sa adorm ma gandeam la un lan cu floarea soarelui inflorita . Acum am alte planuri... Cum o sa il duc la gradi....imi trb masina mea.....dak nu o sa-i plak la gradi.....dak nu imi place mie de doamna lui......

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

Citat:

Ancuta , in curand

esti tare...tu sii si ca o sa fie baiat

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Pai am inceput sa-l visez
Eu mereu imi doream gemeni....dar de cand visez baiat....va spuneam acu ceva timp k il strigam Alin si avea max 5 anisori. Acum am inceput sa-l visez mai mic. Il tin in brate si il simt. Park ar fi mereu prezent

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

In 2002 cand am pierdut prima sarcina visam mereu fata. Si dupa nenorocire tot o visam. In ziua cand se implineau 5 ani de la pierdere , am plekt cu chiu cu vai in statiunea Mamaia. (Eu acea zi o tin ca zi de doliu) Stateam la o masa, undeva la o terasa acoperita exact in ultimul rand de mese si cand ce sa vedeti, o fetita a venit in fuga la mine, parintii alergau disperati dupa ea, si mi-a dat un buchetel de flori. Am intrebat-o cati ani are si mi-a spus ca 5 . Mama ei nu isi putea explica gestul, insa eu si sotul eram inmarmuriti stiind k exact in urma cu 5 ani ni se intamplase ce se intamplase.
De acceea spun acum k este baiat

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Scuze k am scris asta dar asa mi-a venit, cu toate ca eu mi-am promis k nu ma mai gandesc la ei ma mai apuk asa cate o data
Stati sa plec de langa butoi

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Fetelor raportez una tava plina cu copanele si cartofiori scapata pe gresie exact cu fata in jos. Am niste mirosuri faine in casa si mancarea la gunoi. Noroc ca sunt singura acasa. Beau un ceai si ma culc . Maine o iau iar cu facutul mancarii ca-mi vine familia acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Citat:

Eu cind am ramas insarcinata cu Gerge de la bun inceput ca este baiat.Fostul sot isi dorea fetita dar eu am spus e baiat si asa a fost.Cind am pierdut am spus intotdeauna ca am pierdut fetita,dar sincer nu aveam sigur de unde sa stiu pt ca a fost mica sarcina(8 saptamini)Acum daca ma ajuta DD o sa fie tot baietel.Nu stiu de ce cred asta dar eu asa simpt.Poate si din cauza faptului ca actual sot isi doreste mult un baietel.Acum nu conteaza ce va fi ,sanatos sa fie!Eu iti doresc din tot sufletul sa ti se implineasca dorinta cit ma repede

In 2002 cand am pierdut prima sarcina visam mereu fata. Si dupa nenorocire tot o visam. In ziua cand se implineau 5 ani de la pierdere , am plekt cu chiu cu vai in statiunea Mamaia. (Eu acea zi o tin ca zi de doliu) Stateam la o masa, undeva la o terasa acoperita exact in ultimul rand de mese si cand ce sa vedeti, o fetita a venit in fuga la mine, parintii alergau disperati dupa ea, si mi-a dat un buchetel de flori. Am intrebat-o cati ani are si mi-a spus ca 5 . Mama ei nu isi putea explica gestul, insa eu si sotul eram inmarmuriti stiind k exact in urma cu 5 ani ni se intamplase ce se intamplase.
De acceea spun acum k este baiat

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Ei se mai intimpla !Nu trebuie sa te necajesti!Uite niste floricele frumoase sa treaca suparea

Citat:
citat din mesajul lui camady

Fetelor raportez una tava plina cu copanele si cartofiori scapata pe gresie exact cu fata in jos. Am niste mirosuri faine in casa si mancarea la gunoi. Noroc ca sunt singura acasa. Beau un ceai si ma culc . Maine o iau iar cu facutul mancarii ca-mi vine familia acasa.

Mergi la inceput