Aradence DC - (156)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

FLAVIA, noi n-am ajuns la tine, David a inceput sa mormaie si sa caste si am luat-o catre casa. Ne-am mai bagat la magazinele mici de pe langa casa, acolo a inceput sa se planga si sa planga de frig, am venit acasa sa mancam. Acum suntem cu burtile pline, mergem imediat sa platim apa si curentul. Stai, prima data sa fac focul in teracota, s-o gasim calda la intoarcere.

Nu e nimic legat de serviciu, a fost insa o intamplare dramatica care s-a intamplat sub ferestrele mele si care m-a tulburat nespus .

Cred ca vaccinul il amanam pe anul ce vine, nu stiu ce reactii secundare poate avea si parca n-as risca sa mi se imbolnaveasca copilul cand toti medicii chefuiesc de zor. ALINA, le incurc mult socotelile celor de la cabinet?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Fetele, imi trimite-ti si mie va rog penultimul mail al Ioanei? Ca am observat ca nu cred ca-l am, nu se leaga povestea si ea are timpul limitat sa mai caute si sa-mi retrimita.
Mersi.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Cristina70, nu le incurci socotelile prea mult celor de la cabinet, atata doar ca trebuie sa-l mai programeze inca o data pentru vaccin (scriptologie). Nici eu nu-i fac Adelinei vaccinul pana dupa sarbatori, dar i-am zis colegei mele sa treaca ca-i facut.

Flavia, care mail sa-ti trimit? Ieri am primit doua de la Ioana, azi unul.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

iaca asa apar si eu...de dupa canapea
Si noi ne-am simtit bine de Craciun, am colindat, am fost colindati, etc Dar ne-am si odihnit ca azi sa mergem la munca cu forte proaspete
M-am adunat si am pus si eu cateva poze de la Craciun...si cu noii nostri membri de familie
Poze pentru cele care vor sa ne mai si vada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Aradencele alaturi de maria_rubi

Impreuna pentru maria_rubi!

Mergi la inceput

Clau, bine ca mai pui si tu poze ca era sa nu te mai recunosc! Ce fain iti sta parul si ce bine arati! Si Raul a crescut si e tare frumos! S-a mai rotunjit putin la fata?
Am vazut si noii membri ai familiei, ce catelus dragut!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

si hamsteru nu-i frumos?
Ei lasa ca nu-s chiar asa schimbata
Raul s-a implinit bine...azi a spus ca neaparat trebuie sa dea jos cateva kg

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Claudelu

si hamsteru nu-i frumos?
Ei lasa ca nu-s chiar asa schimbata
Raul s-a implinit bine...azi a spus ca neaparat trebuie sa dea jos cateva kg

Claudia si Raul-Andrei

Ii frumos, da mie nu-mi place! Nu-mi plac hamsterii, mi frica de ei.

Fetelor, haideti la o cafea!
Eu imediat plec la lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Salutare si de la MAndruloc. Au iesit si ai mei in sfarsit cu sania. Si ieri si azi. Le-a cumparat sanie Teo ieri, era si cazul! Doar ca nu avem macar un deal mai mic pe aici sa se dea.
Clau, am vazut pozele, mare bucurie pe Raul! Io n-am nik cu hamsterii...da' absolut nik! Nici nu-mi plac nici nu-mi displac. Dar cainele e tare dulce.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Si ai mei au fost ieri si azi la sanie cu Calin. Dragos cu Calin au fost si aseara la 10, acum iar au mers. Pe Ade au dus-o doar la amiaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Io ma reculeg, dupa ce m-a lovit raceala m-a lovit azi noapte si o criza de fiere, cu vomitat de dimineata si toate cele. Ma doare capul ingrozitor si ochii in cap, pe langa senzatia de greata si gustul amar din gura.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput