Aradence DC - (156)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Flavia, miine dimineata mergem, toata gasca intr-un microbuz.
Nu stiu daca mai apuc sa intru, asa ca va urez un an mai bun plin de realizari.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Aseara tarziu am venit de la Bihor. A fost super Craciunul si la noi. Pacat ca au fost doar 2 zile si n-a fost zapada.
Copiii s-au simtit extraordinar mai ales Dragos care-a zis ca a fost ce mai "super noapte" din viata lui (el a fost cu Calin la colindat pana la 2,30, eu cu Ade mai putin ca a plouat).
Am fost in vizita la neamuri, prieteni...ne-am simtit excelent, doar ca suntem cam obositi, eu cel putin la lucru azi am simtit noptile nedormite. Aseara am ajuns la 12 si ceva.

La multi ani Alina33!

La multi ani CristinaR!

Sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii in viata!

Miha, Gabi, drum bun si distractie placuta la munte, zapada sigur veti avea.

Ma pregatesc sa plec acasa, azi am terminat mai repede, de maine incep cu inchiderea de luna, trimestru, an...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Cristina70, la 4 ani se face vaccinul care se facea la 2,5 ani, DTPa (difterie-tetanos-tuse convulsiva), ultima doza.

Moni, acum am vizionat pozele. Diana, ii stirba?
Ce figura a fost Diana cand l-a vazut pe Mos! Cine a fost costumat? Da' si la Tudor i-a placut de Mos, tare curios se uita la el!
Am vazut ca ati avut colindatori pe Ducky & co.

Ada, zici ca io am fost sarbatorita asa m-ai pozat in prim plan! (la ziua lui David)

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Cristina, te primesc ca si clienta, doar sa invat sa fac treaba buna.....oricum ma apuc de lucru dupa sesiune. Haideti si pe la noi intr-o zi, daca nu aveti ce face.

Mama Marei si a Dorei

Votati-ne daca va plac pozele noastre:http://www.ared.ro/ansamblul-rezidential-red1/index.php?pag=concurs&concurs=6' (numele nostru apare sub fotografii, 3 la numar)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

ALINA, multumesc frumos de raspuns, oricum nu era de mers cu muci si cu tuse la vaccin. O sa sun maine la cabinet, azi am avut o zi oribila dar prefer sa nu va povestesc .

CRISTINA, n-ai inteles la ce ma refeream, dar nu-i bai. Sa-mi vad intai programul pe ianuarie, dar oricum nu ma astept la nimic bun.

Ma doare capul, ma duc sa-mi fac un ceai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA din pacate dintele ala ii e ros , nu cazut.Mos a fost prietenul lui frate-meu.Ma bucur ca v-ati distrat asa bine la Bihor! pe-acolo eintotdeauna super de sarbatori
GABI SI MIHA distractie placuta la munte!

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Cristina, zau ca la altceva nu m-am gandit Trimite-mi PM, ca parca-s batuta-n cap

Mama Marei si a Dorei

Votati-ne daca va plac pozele noastre:http://www.ared.ro/ansamblul-rezidential-red1/index.php?pag=concurs&concurs=6' (numele nostru apare sub fotografii, 3 la numar)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Neata,

Io pe baricade la munci, am inghetat de dimineata, arata masina -12 grade.

Ma cam zgarie ceva pe gat si am o stare ciudata, sper sa nu ma fac cu o raceala. Mai si tusesc din plamani putin .

Cristiana, , de munca e vorba?

Chiar, care ati facut vaccinul asta de 4 ani??? Ca noi nu l-am facut.

Nu ma viziteaza nimeni azi? M-am obisnuit cu musafiri zilele astea .

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Neata! Flavia, te vizitam noi daca vrei musai! N-am prea iesit zilele astea, a fost ieri Elisa la noi si s-au jucat.
Cristiana, ce ti s-a intamplat?

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ada, vreau, cum sa nu vreau.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput